Glarmester Sode

Glarmester Sode laver alt inden for glarmesteropgaver. Jeg dækker en stor del af Sjælland, og er altid klar på at give gode råd og vejledning. Pris, service og kvalitet er i højsædet hos mig. Ring nu - så tager vi en snak om dine behov og ønsker.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Glarmester Sode

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

Glarmester Sode

- din professionelle glarmester

Hos Glarmester Sode får du over 13 års erfaring i faget. Mine nøgleord er grundighed, kvalitet og professionel rådgivning.

Jeg kører ud fra Nordsjælland og hele vejen til Køge i syd og Roskilde i vest. Jeg har særligt mange private kunder, men hjælper også gerne boligforeninger og erhverv. Mine ekspertiser er:

  • Termoruder
  • Solfilm
  • Badeværelser
  • Vinduer og døre
  • Interiør som spejlvægge, glashylder og bordplader

Solfilm, nye ruder eller en brusevæg på badeværelset

Er det hjemme i privaten du ønsker en ny brusevæg eller nye vinduer? Så er jeg glarmesteren til opgaven. Er det derimod butikken, der skal have solafskærmning eller nye glashylder? Så kan jeg også sagtens hjælpe med det. Jeg har i mange år hjulpet butikker med solfilm samt sikkerhedsfolie på vinduerne, så varerne ikke tager skade af solens varme.

Boligforeninger hjælper jeg også gerne. Her kan jeg hjælpe med udskiftning af vinduer og andre glarmesterrelaterede opgaver. Ring og få et tilbud på dit projekt i dag.

Jeg er tilfreds, når du er tilfreds

Mine kunder er vigtige for mig. Derfor går jeg op i, at det arbejde jeg laver først er færdigt, når vi begge to er tilfredse. Jeg laver derfor tingene, som jeg selv gerne ville have dem i mit eget hjem. Derudover får du altid et godt råd med på vejen, og jeg kommer gerne med alternative løsninger eller forslag til dit projekt.

Vil du også gerne gøre brug af mine kompetencer? Så ring til Glarmester Sode nu på tlf.: 4295 9409 eller brug kontakt-knapperne her på siden.

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

Garanti
Kontakt Glarmester Sode for et uforpligtende tilbud

Her finder du Glarmester Sode

Hovedkontor

Sådan anmelder kunderne Glarmester Sode

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?