Ginnerup Byg ApS

Ginnerup Byg ApS sætter kvalitet i højsædet, og er alsidig samt fleksibel. Firmaet udfører stort og småt indenfor tømrerfaget; gulve, totalrenoveringer, køkkener, døre/vinduer m.m. Ring for et uforpligtende tilbud

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Ginnerup Byg ApS

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

Ginnerup Byg ApS

Ginnerup Byg ApS er et kvalitetsbevidst tømrer-snedkerfirma med mange års erfaring inden for faget. Vi udfører store som små tømreropgaver – lige fra tagarbejde og lægning af gulv til renovering og nybyg. Vi har også specialiseret os i efterisolering af boligen. 

Ginnerup Byg ApS er beliggende i Aalestrup og udfører arbejde i en radius af 50 km. Vi dækker derfor også områder som Aars, Viborg og Hobro.

Mange års erfaring med kvalitetshåndværk 

Ginnerup Byg ApS leverer altid kvalitetshåndværk og vi sætter en ære i arbejdet med træ. Vi lægger i alle tilfælde vægt på, at vores arbejde er udført efter de højeste faglige standarder. 

Vores team af erfarne og dygtige tømrer har gennem årene betjent alt fra private husejere til store erhvervskunder. Vi har erfaring med alle former for tømreropgaver – fra store og komplekse projekter til små og enkle renoveringer. Uanset størrelsen på opgaven vægtes kvalitet og god kundekontakt højt.

Har du spørgsmål til en specifik arbejdsopgave, eller brug for et uforpligtende tilbud er vi klar til at hjælpe. Kontakt os på tlf.: 31364958 eller på wolleginnerup@yahoo.dk. 
Vi ser frem til at høre til dig!

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

Referencer

Ginnerup Byg ApS har blandt andet udført opgaver for:

 • Udskiftning af vinduer i boligforening
  Østerbro, København
 • Tagudskiftning på bolig på 280 m2
  Simested
 • Ny isolering og nyt tag
  Vejgaard
 • Tagarbejde
  Støvring
Kontakt Ginnerup Byg ApS for et uforpligtende tilbud

Her finder du Ginnerup Byg ApS

Hovedkontor

Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

Sådan anmelder kunderne Ginnerup Byg ApS

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Ginnerup Byg ApS

Ginnerup Byg ApS sætter kvalitet i højsædet, og er alsidig samt fleksibel. Firmaet udfører stort og småt indenfor tømrerfaget; gulve, totalrenoveringer, køkkener, døre/vinduer m.m. Ring for et uforpligtende tilbud

Hovedkontor

Højlyngen 19
9620 Aalestrup

CVR: 36917121

Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen