Farum Installationsforretning ApS

4.8 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Farum Installationsforretning ApS

Farum Installationsforretning

Farum Installationsforretning er en lokalforankret, autoriseret elinstallatørvirksomhed med historiske rødder. Virksomheden har eksisteret i mere end 90 år og de oprindelige dyder om omhyggelig service og kvalitetsløsninger er båret videre gennem alle generationer. Vi har base i Lynge, og derfra har vi elektrikere kørende i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn.

Alle former for el-arbejde – døgnet rundt

Hos Farum Installationsforretning bestræber vi os på at være den elektriker, du vælger at kontakte, når uheldet er ude. For at få denne rolle kræver det gode, holdbare løsninger, grundig vejledning og bredt spænd af kompetencer. Vi kan hjælpe dig med ventilation, datanetværk, belysning og alle andre typer elinstallationer. Dertil er vi medlem af TEQNIKs garantiordning, så du altid kan have ro i sjælen, når vi udfører arbejde hos dig. Vi ønsker at være til rådighed, ligeså snart problemet opstår, og derfor kører vi med døgnservice. Overlad derfor trygt opgaven til os, så du slipper for at tilbringe lange nætter på at bakse med el-problemet.

Overleveringssystem sikrer punktlighed 

Skal firmaets status som en troværdig og pålidelig samarbejdspartner opretholdes, ved vi, at det kræver en helhjertet indsats fra alle vores elektrikere. En vigtig betingelse er, at alle løfter og tidsrammer overholdes. Måden vi har valgt at løse denne udfordring på er gennem vores overleveringssystem. Gennem en app får vores elektrikere oplyst tidspunktet og aftalen samt eventuelle kommentarer fra kunderne. Dette sikrer et minimum af misforståelser og stor kundetilfredshed. Når en opgave er færdiggjort, modtager elektrikerne nye opgaver tildelt på baggrund af, hvor de befinder sig på det pågældende tidspunkt. På den måde sikrer vi også kort responstid og hurtig afhjælpning med netop dit problem.

Søger du hurtig hjælp til din opgave eller bare generel rådgivning, kan du kontakte os på tlf. 44950126 eller ved at klikke på kontakt-knappen.

Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser
Ambassadør 2019
Ambassadør 2020
Kontakt os her
Kim Harring Indehaver
21 65 ** **
[email protected]***.dk
Farum Installationsforretning ApS Højrisvej 17 3540 Lynge
CVR: 19727432
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Farum Installationsforretning ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Autorisationer og garantier
Her finder du Farum Installationsforretning ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu