Klima & Kloak /v F.B.Andersen

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Klima & Kloak /v F.B.Andersen

Klima & Kloak v/F.B.Andersen

Hos Klima & Kloak udfører vi alt fra autoriseret kloakservice til klimasikring, og altid med fokus på effektivt arbejde og faglige løsninger. Vi ved, hvordan vejr og vind pludselig kan få store konsekvenser for boligejeren, derfor har vi specialiseret os i klimasikring af boligen. Her tilbyder vi blandt andet højvandssikring og LAR-løsninger (lokal afledning af regnvand). Vores kompetencer spænder bredt og vi løfter derfor også entreprenørarbejde, hvor beton, jord og anlæg er i spil. Hvad end du står overfor et stort eller lille projekt, så får du altid en professionel behandling og god service, når Klima & Kloak er på sagen. Vi dækker hele Sjælland, så ring endelig, hvis du søger et godt tilbud på din næste kloak-, klima- eller entreprenøropgave.

Glade kunder kommer igen

Med fokus på den gode kundedialog gør vi en dyd ud af at inddrage dig i processen, så du altid har en finger på pulsen i forhold til projektet. Med afsæt i dine ønsker og behov, tilbyder vi en fleksibel service, som passer ind i din kalender. Vi rykker også gerne ud på akutte sager, da vi er et firma med fokus på effektivitet og hurtig eksekvering. Vores motto lyder, at 'glade kunder kommer igen'. Du er derfor sikret en god proces og et højt serviceniveau hos Klima & Kloak. Vi tilbyder blandt andet:

  • Reparation og service af kloakken
  • Klimasikring og højvandsslukke
  • TV-inspektion og strømpeforing 
  • Omfangsdræn
  • Skadedyrsbekæmpelse
  • LAR-løsninger
  • Entreprenør- og betonarbejde

Hos Klima & Kloak hjælper vi både private boligejere, erhverv og boligforeninger, der står overfor et kloakproblem. Vi har faste serviceaftaler med diverse boligforeninger, hvor vi vedligeholder og efterser deres kloaksystemer. Ønsker du også, at vi skal hjælpe dig? Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud. Tryk på 'kontakt-knapperne' her på siden eller ring direkte til indehaveren Frederik Andersen på tlf.: 51241256. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os her
Frederik Andersen Ejer og kloakmester
51 24 ** **
[email protected]***.com
Klima & Kloak /v F.B.Andersen 4640 Faxe
CVR: 36621796
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Klima & Kloak /v F.B.Andersen senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Klima & Kloak /v F.B.Andersen
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu