Erik Krei Byg & Glas

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Erik Krei Byg & Glas

Erik Krei Byg & Glas

Med både erfaring, ekspertise og en god portion faglig snilde udfører Erik Krei Byg & Glas tømrer- og glarmesteropgaver i Midtjylland. Vi kører fra Aarhus til Vejle, men også gerne længere, hvis du ønsker det. Erik Krei Byg & Glas udfører opgaver for både offentlige institutioner, boligforeninger, erhverv og private boligejere og garanterer kvalitet og kundeservice af bedste kaliber, hvad end din byggeopgave er lille eller stor.

En grundig forventningsafstemning giver glade kunder

Hos Erik Krei Byg & Glas har vi et hav af glade og tilfredse kunder på CV'et. Det skyldes, at vi aldrig går på kompromis med den kundeservice, som vi leverer. Hos os er det indehaveren Erik Vagn Krei, der står for både kundekontakt, tilbudsgivning og den løbende kundedialog. Vi mener nemlig, at vi med én fast kontaktperson undgår misforståelser og sikrer en grundig forståelse af bygherrerens egentlige ønsker. Vores mange års erfaring siger os, at vi med en grundig forventningsafstemning undgår både reklamationer og utilfredse bygherrer.

Din specialist i glas og træ

Hvad end du søger en dygtig glarmester eller tømrer, så er Erik Krei Byg & Glas det rette firma at kontakte. Vi er nemlig specialister i både glas og træ. Vi tilbyder blandt andet:

  • Udskiftning af ruder
  • Etablering af glastage
  • Nye vinduer og døre
  • Tilbygninger
  • Snedkerløsninger
  • Professionel rådgivning

Hos Erik Krei Byg & Glas er vi altid klar til at hjælpe dig godt videre med et tilbud på dit næste tømrer- eller glarmesterprojekt. Du skal blot trykke på 'kontakt-knapperne' her på siden eller ringe til tlf.: 6089 7504.

Vi udfører opgaver i brancherne:
Kontakt os her
Erik Vagn Krei Indehaver
60 89 ** **
erik@***.dk
Erik Krei Byg & Glas Stenkelbjergvej 25 8381 Tilst
CVR: 32919936
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Erik Krei Byg & Glas senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Erik Krei Byg & Glas
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu