E. Kristensen Og Søn ApS

E. Kristensen Og Søn ApS tilbyder alle former for tømrer- og snedkerarbejde. Nybyg, tag, vinduer, døre, gulv, tilbygninger og meget andet. Firmaet har eksisteret i mere end 78 år og derfor er ingen opgave er for stor eller lille for os.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til E. Kristensen Og Søn ApS

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

E. Kristensen Og Søn ApS

- Tømrer- og snedkerarbejde siden 1940

Siden 1940 har E. Kristensen Og Søn ApS udført tømrer- og snedkerarbejde af den højeste kvalitet i Nordjylland. Vi har både erfaringen og de faglige kompetencer til at løfte en bred vifte af bygge- og renoveringsopgaver for både erhverv, boligforeninger og private boligejere. Vi kan blandt andet hjælpe med:

  • Nyt tag og tagrenoveringer
  • Udskiftning af vinduer og døre
  • Køkkenmontering
  • Om- og tilbygninger
  • Plankeborde
  • Professionel rådgivning

Hos E. Kristensen Og Søn ApS råder vi også over et komplet maskinsnedkeri, hvor vi påtager os special- og nicheopgaver. Med vores netværk af dygtige og faste samarbejdspartnere kan vi også løfte større totalentrepriser.

Arbejdet udføres ordentligt første gang

E. Kristensen Og Søn ApS er gået i generation fra familiemedlem til familiemedlem og vores indehaver Poul Verner Kristensen har været i faget i knap 60 år. Vi værner stadig om de gamle tømrerdyder i dag og du er derfor garanteret solidt håndværk og stabilitet, når E. Kristensen Og Søn ApS er på sagen. Vi kommer som aftalt og løfter din tømreropgave med stor seriøsitet og professionalisme. Selvfølgelig også med et stort smil på læberne, da vi elsker vores fag.

Hos E. Kristensen Og Søn ApS er vi altid klar til at hjælpe dig trygt og godt i mål med din næste bygge- eller renoveringsopgave. Vi samler på glade kunder og er først færdige med dit projekt, når du også står glad og tilfreds tilbage. Kontakt os på tlf.: 2160 4833 eller tryk på 'kontakt-knapperne' her på siden, så vender vi hurtigt retur med et godt tilbud.

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

GarantiGaranti
Kontakt E. Kristensen Og Søn ApS for et uforpligtende tilbud

Her finder du E. Kristensen Og Søn ApS

Hovedkontor

Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

Sådan anmelder kunderne E. Kristensen Og Søn ApS

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

E. Kristensen Og Søn ApS

E. Kristensen Og Søn ApS tilbyder alle former for tømrer- og snedkerarbejde. Nybyg, tag, vinduer, døre, gulv, tilbygninger og meget andet. Firmaet har eksisteret i mere end 78 år og derfor er ingen opgave er for stor eller lille for os.

Hovedkontor

Ellidshøjvej 59
9230 Svenstrup J

CVR: 53650228

Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen