Elite håndværker

E. Kristensen Og Søn ApS

4.4 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

E. Kristensen Og Søn ApS

E. Kristensen Og Søn ApS

- Tømrer- og snedkerarbejde siden 1940

Siden 1940 har E. Kristensen Og Søn ApS udført tømrer- og snedkerarbejde af den højeste kvalitet i Nordjylland. Vi har både erfaringen og de faglige kompetencer til at løfte en bred vifte af bygge- og renoveringsopgaver for både erhverv, boligforeninger og private boligejere. Vi kan blandt andet hjælpe med:

  • Nyt tag og tagrenoveringer
  • Udskiftning af vinduer og døre
  • Køkkenmontering
  • Om- og tilbygninger
  • Plankeborde
  • Professionel rådgivning

Hos E. Kristensen Og Søn ApS råder vi også over et komplet maskinsnedkeri, hvor vi påtager os special- og nicheopgaver. Med vores netværk af dygtige og faste samarbejdspartnere kan vi også løfte større totalentrepriser.

Arbejdet udføres ordentligt første gang

E. Kristensen Og Søn ApS er gået i generation fra familiemedlem til familiemedlem og vores indehaver Poul Verner Kristensen har været i faget i knap 60 år. Vi værner stadig om de gamle tømrerdyder i dag og du er derfor garanteret solidt håndværk og stabilitet, når E. Kristensen Og Søn ApS er på sagen. Vi kommer som aftalt og løfter din tømreropgave med stor seriøsitet og professionalisme. Selvfølgelig også med et stort smil på læberne, da vi elsker vores fag.

Hos E. Kristensen Og Søn ApS er vi altid klar til at hjælpe dig trygt og godt i mål med din næste bygge- eller renoveringsopgave. Vi samler på glade kunder og er først færdige med dit projekt, når du også står glad og tilfreds tilbage. Kontakt os på tlf.: 2160 4833 eller tryk på 'kontakt-knapperne' her på siden, så vender vi hurtigt retur med et godt tilbud.

Vi udfører opgaver i brancherne:
Kontakt os her
Poul Verner Kristensen Indehaver
21 60 ** **
[email protected]***.dk
E. Kristensen Og Søn ApS Ellidshøjvej 59 9230 Svenstrup J
CVR: 53650228
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver E. Kristensen Og Søn ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Autorisationer og garantier
Her finder du E. Kristensen Og Søn ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu