CS El & Varme

5.0 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

CS El & Varme

CS El & Varme

- Du får altid en kvalitetsløsning hos mig!

CS El & Varme er din professionelle samarbejdspartner, hvis du søger en varmepumpe eller skal have fixet el-installationerne i din bolig. Da jeg startede firmaet tilbage i 2015 var det nemlig med henblik på - altid at levere arbejde af den bedste kvalitet til de danske boligejere og erhvervsdrivende. Din opgave er derfor i trygge hænder, med mig som fagmanden.

Kører på hele Sjælland

Om din opgave er lille eller stor tager jeg den meget seriøst. Og jeg afslutter den først, når alt sidder lige i skabet. Som selvstændig er det nemlig mit navn, der står på mål for det arbejde der leveres, og det er udelukkende kvalitet, mit navn skal associeres med. Jeg kan hjælpe dig med:

  • Luft-luft varmepumpe
  • Luft-vand varmepumpe
  • Alt i el

Glade kunder er det vigtigste

Kundetilfredshed er et element, jeg vægter utrolig højt i mit arbejde. En personlig dialog, overholdte aftaler og hurtig responstid er derfor en selvfølgelighed, når du samarbejder med mig. Samtidig er jeg en løsningsorienteret fagmand. Mit motto lyder nemlig: "At der er ikke noget, der er umuligt. Det umulige tager bare længere tid". Jeg rykker altså gerne ud på komplekse opgaver - og jeg skal nok finde en god løsning.

Skal CS El & Varme også hjælpe dig? Tryk på kontakt-knapperne her på siden eller ring til mig på tlf.: 6130 8710, så vender jeg hurtigt retur til en uforpligtende snak om dit behov og naturligvis også et godt tilbud. Jeg ser frem til at høre fra dig!

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver CS El & Varme senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Kontakt os her
Christian Vang Salkvist
Christian Vang Salkvist Indehaver
61 30 ** **
[email protected]***.dk
CS El & Varme Hovedgaden 121 4295 Stenlille
CVR: 34943362
0.0
0 anmeldelser
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%
Her finder du CS El & Varme
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu