CL-Huse A/S

Dine byggedrømme er vores mission

CL-Huse A/S har som mission at realisere dine byggedrømme og sørger for at holde dig i hånden under hele byggeprocessen. Vi er ekspert i særligt tilbygninger, men varetager generelt større tømrer-, murer-, og byggeprojekter. Vi er i stand til at varetage alt et byggeprojekt omfatter – lige fra når mureren, elektrikeren og vvs’eren skal i gang. Hertil har vi også den rette viden og erfaring til at montere og installere varmepumper og solceller.

CL-Huse A/S har adresse i Dianalund, men dækker lige fra Roskilde til KBH og omegn samt Nordsjælland.

Vi varetager bl.a.: 

  • Tilbygninger   
  • Ombygninger
  • Tagentrepriser 
  • Solceller 
  • Varmepumper  
  • m.m.

Kvalitet er en selvfølge 

Kvalitet er en selvfølge hos CL-Huse A/S, og du kan derfor føle dig tryg ved at vælge os til at stå for din tilbygning, ombygning, tagentreprise m.m. og monteringen og installationen af din varmepumpe eller solceller. Uanset projektets karakter og størrelse går vi til vores arbejde med stor faglig viden og ekspertise – og sørger for, at du får lige præcis den løsning, du drømmer om.

Lader du os stå for byggeprocessen, varetager vi den fra start til slut. Vi har stor erfaring i at projektstyre hele processer – det sikrer dig en så ligetil byggeproces som mulig.  

Fokus på den gode dialog 

Hos CL-Huse A/S har vi fokus på den gode dialog – for det er herigennem, at vi får forståelse for dine ønsker, behov og krav. Gennem kommunikation sørger vi også for, at du er ’up to date’ og har du nogle spørgsmål, tager vi dem gerne med dig, så du kan føle dig tryg under hele projektet. 

Ring for en snak!

Skal vi snakke dit fremtidige byggeprojekt igennem? Så ring allerede i dag på telefon 41 26 17 35 eller benyt kontaktknapperne her på siden. Vi ser frem til at realisere dine byggedrømme. 

Læs mere

Kontakt os her

Frederik Malaala Nanambi
Frederik Malaala Nanambi Projekt og salg
41 26 ** ** Vis nummer
41 26 17 35

CL-HUSE A/S

Industri Vest 24

4293 Dianalund

CVR: 40575367

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver CL-HUSE A/S senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Udlejningsejendom - Udskift af tag på bygninger 2000 Frederiksberg
5 dage siden
Renovering af hus indvendigt 4000 Roskilde
1 uge siden
Totalentreprise af hus 2630 Taastrup
2 uger siden
Etablering af tilbygning 3550 Slangerup
3 uger siden
Udskiftning af tag 4000 Roskilde
3 uger siden

Det synes kunderne om os

0
11 anmeldelser
trustpilot.dk 11 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

CL-Huse stod for opførelsen af vores nye sommerhus efter tegning fra egen arkitekt. Resultatet er superflot, og hele processen har været præget af ordentlighed, omhu og professionalisme fra CL-H...
CL-Huse stod for opførelsen af vores nye sommerhus efter tegning fra egen arkitekt. Resultatet er superflot, og hele processen har været præget af ordentlighed, omhu og professionalisme fra CL-Huses side. Aftalerne blev overholdt, og teamet er meget løsningsorienteret. De få og små bump, der har været, er blevet løst hurtigt og kompetent. Vi kan varmt anbefale CL-Huse.
Læs mere

Fam. Henriksen, 04 feb, 2023

CL-Huse har udført totalenterprise i forbindelse med renovering af køkken og bryggers, samt bygget tilbygning med værelse og bad. Grundet Corona blev den forventede tidsramme overskredet, men d...
CL-Huse har udført totalenterprise i forbindelse med renovering af køkken og bryggers, samt bygget tilbygning med værelse og bad. Grundet Corona blev den forventede tidsramme overskredet, men de har været gode til at løse uforudsete problemer hen af vejen, og fx gøre køkken rummet færdigt først så det stod klar til den dato vi havde bestilt levering af køkken. Der har gennem hele processen været en åben og positiv dialog. Vi er tilfredse med det endelige resultat.
Læs mere

Mikkel Badstue, 13 mar, 2022

Vi fik lavet en tilbygning i træ på 40 m2 i efteråret 2020. Servicen og kommunikationsniveauet var rigtig fin, og resultatet er blevet flot. Der blev arbejdet effektivt, og eneste udfordring var...
Vi fik lavet en tilbygning i træ på 40 m2 i efteråret 2020. Servicen og kommunikationsniveauet var rigtig fin, og resultatet er blevet flot. Der blev arbejdet effektivt, og eneste udfordring var murerarbejdet i badet, som der blev rettet op på. De kommunikerer bedst på sms og telefon frem for mail.
Læs mere

Marianne VT, 05 nov, 2021

CLhuse har totalrenoveret vores kælder på 75 kvm på blot 7 uger i Søborg. Renoveringen har bl.a. bestået i udgravning, efterisolering, lagt gulvvarme, lagt trægulve og isat nye vinduer og dø...
CLhuse har totalrenoveret vores kælder på 75 kvm på blot 7 uger i Søborg. Renoveringen har bl.a. bestået i udgravning, efterisolering, lagt gulvvarme, lagt trægulve og isat nye vinduer og døre. Der er også i forbindelse med renoveringen blevet udgravet og etableret en flot terrasse ud fra det ene værelse. Vi er meget tilfredse med resultatet. CLhuse kom hver morgen til tiden som aftalt og arbejdede effektivt, og der var under hele byggeprocessen en rigtig god dialog med Mikael. Vi kan kun anbefale CLhuse, og vi vil helt sikkert også selv ringe til CLhuse igen, hvis vi skal have renoveret mere på huset.
Læs mere

Camilla, 22 maj, 2021

CL huse leverede til tiden og vi oplevede god service og høj kvalitet. Renoveringen levede i høj grad op til vores forventninger.

Martin Munter Hansen, 16 maj, 2021

Fik i andet halvår af 2020 total renoveret kælderen inkl. to ekstra badeværelser af CL-huse. Det var en god og tryg oplevelse, hvor Mikael og Rune fremstod professionelle og serviceminded hele v...
Fik i andet halvår af 2020 total renoveret kælderen inkl. to ekstra badeværelser af CL-huse. Det var en god og tryg oplevelse, hvor Mikael og Rune fremstod professionelle og serviceminded hele vejen igennem. Både i opstartsfasen og i løbet af forløbet, var de gode til at komme med løsninger, som passede os og vores smag. De ting, der opstod under byggeriet, som vi ikke var tilfredse med, blev løst hurtigt og effektivt af Mikael med det samme og uden merregning. Det var særligt med en VVS-underleverandør, der var nogle udfordringer, men det løste Mikael på fornem vis. Skal vi have lavet yderligere forbedringer, så ringer vi helt klart til Mikael igen.
Læs mere

Niels Berg, 30 mar, 2021

Har fået bygget ny carport, med tilhørende skur, af CL Huse, og kan kun rose dem for deres arbejde. Det har været en fornøjelse at se håndværkere, der sætter en ære i sit arbejde. De har mødt til de aftalte tidspunkter, og blevet færdig før forventet. Vil helt klart bruge dem igen.

Ulrich Christoffersen, 09 dec, 2020

Fantastisk oplevelse - perfekt resultat! I sommeren 2019 købte vi et gammelt hus. Det var meget småt, var fra 1938 og trængte i den grad til en kærlig hånd. På anbefaling fra et vennepar, kon...
Fantastisk oplevelse - perfekt resultat! I sommeren 2019 købte vi et gammelt hus. Det var meget småt, var fra 1938 og trængte i den grad til en kærlig hånd. På anbefaling fra et vennepar, kontaktede vi CL-Huse. Den 1. januar 2020 overtog vi huset, og den 2. januar stod vi på grunden med CL-Huse. Projektet bestod af en tilbygning på 50 m2, isolering af hele huset udvendigt inkl. filsing, nyt tag, nye vinduer, omfangsdræn, genetablering af en gammel tilbygning, loft til kip, gulvvarme og nyt gulv, nyt bad og toilet, nye kloaker og afløb, nyt køkken, alt i el, malerarbejde osv. Et nyt hus er ”bygget uden på” det gamle hus. Projektet blev estimeret til at tage 5 måneder, og efter præcis 4,5 måneder flytter vi ind. CL-Huse har hele vejen igennem været reelle og ærlige. Deres rådgivning, deres sans for detaljen og eget kvalitetskrav er uvurderlig. Alt har kørt efter planen, alle aftaler blev overholdt, og de har endda været ca. 3 uger foran egen tidsplan hele vejen igennem, hvilket har gjort, at på trods af uforudsete projekter undervejs, blev de stadig færdige før tid. Vi er så tilfredse med samarbejdet, vi er lykkelige for resultatet, og vi vil til en hver tid, anbefale CL-Huse til alle!
Læs mere

Christina, 02 dec, 2020

Vi har fra 18 maj 2020 til 20 august fået lavet 35 muretilbygning plus istandsættelse af stueetagen på Mønsvej 21, 2830 Virum. Projektet var oprindeligt sat til afslutning 30 september 2020, m...
Vi har fra 18 maj 2020 til 20 august fået lavet 35 muretilbygning plus istandsættelse af stueetagen på Mønsvej 21, 2830 Virum. Projektet var oprindeligt sat til afslutning 30 september 2020, men CLHuse var færdige midt august med det indvendige arbejde, hvorfor vi allerede her kunne flytte ind i tilbygningen. Hele processen med Mikael og Rune har bæret præg af professionalisme og rigtigt håndværk. CLHuse har forsøgt at være mindst muligt i vejen for vores familieliv, da vi har boet i huset under ombygningen. Alle aftaler og prissætninger er blevet overholdt, og de ting som er opstået undervejs er blevet ordnet uden merpris. Selv vores mursten på tilbygningen er blevet lavet med næsten identiske sten, som de oprindelige fra 1956, hvorfor tilbygning om 1 års tid vil ligne resten af huset. Eneste udfording under projektet har været med deres underleverandør på elfronten, hvor CLHuse har været meget inde over og løst problematikken på bedst mulig måde. Min hustru og jeg kan derfor varmt anbefale CLHuse v/Mikael og Rune til andre, og vi har allerede planlagt en terrasse, som de skal udfører i start 2021.
Læs mere

Martin, 23 sep, 2020

Jeg vil helt sikkert kunne anbefale CL HUSE. Vi havde af bekendte fået anbefalet Mikael Lind. Både det faglige arbejde og måden han styrer byggeprocessen på var meget tilfredsstillende. Vi skul...
Jeg vil helt sikkert kunne anbefale CL HUSE. Vi havde af bekendte fået anbefalet Mikael Lind. Både det faglige arbejde og måden han styrer byggeprocessen på var meget tilfredsstillende. Vi skulle have lagt gulvvarme i hele vores kælder (100 kvm) inkl. nyt badeværelse. Byggetid ca. 2-3 måneder. De var færdige efter lidt over 2 måneder. Vi havde fået et tilbud fra en anden håndværker, som vi havde fået anbefalet, men CL huses tilbud var billigere og vi følte os trygge i de mange samtaler vi havde undervejs med Mikael op til byggestart. De startede som aftalt medio august med at grave ud til gulvvarme. Gennem hele processen var både Mikael og Rune meget nemme at komme i kontakt med via telefonen. På mail kunne der godt gå lidt længere tid. Vi stødte undervejs på et par uforudsete udfordringer men i begge tilfælde var Mikael klar på en rigtig god løsning. Vi vil også gerne fremhæve fliselæggeren, han var meget dygtig. Skal vi komme med et lille ”kvæk”, så må det være malerne. De lavede et rigtig flot stykke arbejde, men de kom ikke altid som aftalt. Alle 5 stjerner er berettiget.
Læs mere

Morten, 26 feb, 2020

Cl Huse var og skifte mit etanittag samt ekstra isolere hele loftet. Der var ryddet pænt op hver dag, og alle aftaler blev overholdt og de både Rune og Mikael var nemme at få kontakt til. Kan varmt anbefale Cl Huse Med venlig hilsen Rikke

Rikke, 29 jan, 2020

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du CL-HUSE A/S

Send en forespørgsel til CL-HUSE A/S