Byggeselskabet C.F. Hansen ApS

4.2 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Byggeselskabet C.F. Hansen ApS

Byggeselskabet C.F. Hansen

- vi bygger bæredygtigt

Hos Byggeselskabet C.F Hansen løser vi mureropgaver i hovedstadsområdet og på Sjælland. Vi udfører en bred vifte af mureropgaver for både private og erhverv. De private boligejere er særligt glade for, at vi med glæde udfører de mindre mureropgaver såsom:

  • Omfugning
  • Spjældopgaver
  • Sålbænke
  • Reparationer af murværk
  • Opmuring
  • Oppudsning

Bæredygtige materialer behøver ikke at koste en formue

Byggeselskabet C. F. Hansen er bygget på en filosofi om, at det skal være muligt at bygge bæredygtigt uden at det koster kunderne mere. Derfor benytter vi materialer som kalkmørtel, kalkmaling og genbrugsmursten. Det gode ved organiske materialer er, at de gør huset åndbart og dermed sikrer et sundere og bedre indeklima. 

Vi tager ejerskab

Hos Byggeselskabet C. F. Hansen går vi op i, at alle mand er glade for deres arbejde og for at udføre deres arbejdsopgaver. Glade medarbejdere skaber nemlig gode resultater. Vi tror på, at ejerskab er vigtigt og derfor er det vores ambition, at alle medarbejdere får medejerskab i virksomheden. Ejerskabet kommer også til udtryk i opgaveløsningen, hvor vores medarbejdere kan gå selvstændigt til opgaverne og eftersom, at medarbejderne er en del af kooperativ, så udfører de ikke blot arbejde for en dagsløn, men også for dem selv og deres egen virksomhed. 

Kontakt os allerede i dag

Skal du bruge et murerfirma, der kan få bæredygtige prioriteringer til at gå hånd i hånd med økonomi? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi er klar til at rykke hurtigt ud. Brug kontaktknapperne her på siden eller ring direkte på 5219 3991. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Vi udfører opgaver i brancherne:
Kontakt os her
Max Kejser Mortensen
Max Kejser Mortensen Medejer
52 19 ** **
info@***.dk
Byggeselskabet C.F. Hansen ApS Prøvestensbroen 9 2300 København S
CVR: 41276495
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Byggeselskabet C.F. Hansen ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Byggeselskabet C.F. Hansen ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu