Byens Tømrer ApS

- Et fynsk firma med sans for kvalitet!

I hjertet af Danmark, nærmere bestemt Odense, finder du Byens Tømrer ApS, der varetager tømreropgaver på hele Fyn. Hos Byens Tømrer ApS lader vi os ikke begrænse, og vi udfører alle former for tømreropgaver, hvilket blandt andet dækker over:

  • Tagentrepriser
  • Vinduer og døre
  • Gulvlægning
  • Loftmontering
  • Udendørs tømrerarbejde
  • Snedkeropgaver

Personlig og inkluderende service

Byens Tømrer ApS er en mindre virksomhed, der består af svend og læring, med indehaver Lars Kruse Dalsgaard Jepsen i spidsen. Med en mindre virksomhed som Byens Tømrer ApS får du en personlig service, hvor vi lytter til dine ønsker og inkluderer dig i processen.

Vi værner om alle vores kunder og ser dig ikke som vores næste opgave i kalenderen, men som et godt samarbejde, hvor vi brænder for at fuldende dine renoveringsdrømme.

Erfaring giver dig kvalitet

Med 15-års erfaring kender jeg, Lars til alle afkroge af tømrerfaget og ser en vigtighed i at aflevere kvalitetssikre resultater. Samtidig er vores kroppe unge og kan udføre arbejdet effektivt, hurtigt og korrekt. Bygherrer der anvender Byens Tømrer ApS får med høj faglig ekspertise en renovering, der er lavet til at holde.

Vores kunder vender tilbage

Grundet vores gode kunderelation og høje kvalitet, oplever vi hos Byens Tømrer ApS en høj tilbagevendingsrate blandt vores kunder. Tidligere kunder vender tilbage til os, når de skal have udført flere renoveringer i boligen. Det samme gælder tidligere kunders netværk, hvilket betyder at mange af vores kunder, er blevet henvist til os fra deres netværk. Det er vi hos Byens Tømrer ApS stolte af, for det vidner om en høj tilfredshed blandt kunderne som vi værner meget om.

Søger du en kyndig og serviceminded tømrer?

Hos Byens Tømrer ApS er vi klar til at hjælpe dig med din næste tømreropgave. Kontakt os i dag ved at trykke på kontaktknapperne eller ved at ringe til os på 3030 9478

Læs mere

Kontakt os her

Lars Kruse Dalsgaard Jepsen
Lars Kruse Dalsgaard Jepsen Indehaver
30 30 ** ** Vis nummer
30 30 94 78

Byens Tømrer ApS

Bakkeskråningen 12

5270 Odense N

CVR: 42810169

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Byens Tømrer ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Udskiftning af vindue 5260 Odense S
3 uger siden
Udskiftning af vinduer samt overliggere 5672 Broby
3 uger siden
Udskifting af vinduer og hoveddør 5260 Odense S
1 måneder siden
Udskiftning af vinduer 5300 Kerteminde
1 måneder siden
Udskiftning af gulv 5210 Odense NV
1 måneder siden
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
37 anmeldelser
anmeld-haandvaerker.dk 29 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 8 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

God og fornuftig samtale før start, hvad der blev aftalt blev til fulde indfriet

Per Sønder, 13 jul. 2024

Fint arbejde og
Tømren kom hurtigt og så på arbejdet og lavede det ugen efter.

Kresten slotsbo, 17 maj 2024

loft ventiler 50 stk samt en emhætte i køkken.

Peter, 23 feb. 2024

Pænt arbejde til aftalt tid og pris.

Michael Jensen, 14 feb. 2024

Valgte “Byens Tømrer”, da det er et lokalt firma. Det var let at få kontakt, og der blev hurtigt lavet et tilbud. Blev ringet op dagen inden, tømrerne gik igang med arbejdet. Har været godt...

Valgte “Byens Tømrer”, da det er et lokalt firma. Det var let at få kontakt, og der blev hurtigt lavet et tilbud. Blev ringet op dagen inden, tømrerne gik igang med arbejdet. Har været godt tilfreds med hele proceduren - lige fra tilbud, til tømrerarbejdet, til oprydning.
Nu har jeg en rigtig fin træterrasse med overdækning/ halvtag, som står lige, som jeg havde drømt om!

Læs mere

Maria, 13 feb. 2024

Hurtig besigtigelse, yderst professionel og dygtigt håndværk. Der er allerede en ny ordre fra os hos vedkommende.

Kaj Jørgensen, 23 nov. 2023

Både Lars og hans medarbejdere har fra første dag været venlige og imødekommende både ift. selve den opgave de skulle løse, men også ift. det personlige møde med os som kunder. Vi er blevet...

Både Lars og hans medarbejdere har fra første dag været venlige og imødekommende både ift. selve den opgave de skulle løse, men også ift. det personlige møde med os som kunder. Vi er blevet hørt i forskellige beslutninger der skulle tages undervejs hvis det opstod uforudsete ting/komplikationer. Resultatet de har leveret har været op til forventningerne og man kan mærke at de går op i sit håndværk.

Læs mere

Morten , 04 okt. 2023

Meget venlige håndværkere, hurtige ,styr på opgaven

Lars Christensen, 28 sep. 2023

Alt i alt har det været en god oplevelse.

T.Harder Harder, 26 sep. 2023

Opgaven blev beskrevet godt på forhånd, og udført til timepris, og udført til UG og pænt inden for prisrammen. Der var pænt ryddet op overalt efterfølgende. Vil klart anbefale og benytte igen.

Claus, 22 aug. 2023

Ringede til den lokale tømre da der skulle skiftes vinduer i mine forældres hus. Håndværkeren var dejlig tålmodig med mine forældre, de er begge høre hæmmede og alt gok som de gerne ville have det

Lise Hansen, 21 aug. 2023

Hvem ringer man til, når træværket på ens træhus er nærmest gennemsigtigt af års slid, regn og vind? Lars! For hvem vil ikke have Fyns mest behagelige tømrermester og hans team til at udfø...

Hvem ringer man til, når træværket på ens træhus er nærmest gennemsigtigt af års slid, regn og vind? Lars! For hvem vil ikke have Fyns mest behagelige tømrermester og hans team til at udføre arbejde på ens hus?
Efter at have fået lavet et flot tag, valgte vi uden at blinke Lars og Julie Fie til at få skiftet al træværk på vores dejlige træhus fra 70’erne! Et kæmpe projekt, som nemt kunne have taget pusten fra selv den bedste..!
Lige fra valg af materiale til at se æstetikken og hvad der passer til lige præcis vores hus og vores familiemæssige situation, har Lars og Julie Fie været yderst imødekommende og beredvillige til at hjælpe.
Yderst kompetente håndværkere og en opfindsomhed i finish af projektet - vi har oplevet at være blevet taget i hånden fra start til slut af hele teamet.
Ingen spørgsmål har været for små eller for store - og ingen svar bliver givet uovervejet. Alt i alt en fantastisk oplevelse i så stort (og for os lidt uoverskueligt) projekt.
Hele teamet har været imødekommende og effektive i arbejdet hos os og ordentlighed har været højt prioriteret.
Vi er lykkelige for vores helt nye hus!
Vi vil helt klart anbefale og senere benytte Byens Tømrer igen fremover.

Læs mere

Camilla Jacobsen, 16 aug. 2023

Hurtig respons efter henvendelse. Faktura matcher tilbud. God kommunikation omkring leverance af vinduer og udførelse.
Venlig og imødekommende og en stærk faglighed.

Klaus Jepsen, 03 aug. 2023

En fredag kom der vand ind fra vores tag - fuck! Hvad gør man så? Man ringer til Lars, som kom ret efter og indgød ro i maven og en “det skal nok gå! Vi kommer og kigger på det”.
Første o...

En fredag kom der vand ind fra vores tag - fuck! Hvad gør man så? Man ringer til Lars, som kom ret efter og indgød ro i maven og en “det skal nok gå! Vi kommer og kigger på det”.
Første omgang blev der åbnet op af Kevin og Benji, som kom om mandagen - fejlen blev udbedret. “Okay,” tænkte jeg “Så er der ro i maven igen!”
Uheldigvis var vores tag i en sådan forfatning, at det skulle skiftes - men løsningen på dette var nem: vi fik besøg af Lars og Julie Fie, fik et tilbud og så var beslutningen lige til højrebenet.
Vores tag er blevet så flot, vi er glade for resultatet.
Igennem hele processen har Lars og Julie Fie haft taget os i hånden, beroliget os (for det er da ganske skrækindjagende at ens tag skal skiftes!), og der har været sådan en fin gennemsigtighed og ordentlighed i deres arbejde.
Vi har haft både Lars, Julie Fie, Benji og Kevin ude at arbejde på vores tag - og alle 4 har været en fornøjelse at have til at arbejde på vores dejlige hus.
Vi vil bestemt kontakte Lars igen, når vi skal have lavet mere.
En stor ros til hele firmaet og til det gode stykke håndværk, som de alle fire laver

Læs mere

Camilla Jacobsen, 21 jul. 2023

Håndværket er godt men har ikke styr på hvor mange timer han bruger vi har betalt for mange timer hvor der ikke har været nogen

Lars Pedersen, 19 jul. 2023

Lars og co. har skiftet vinduer samtidig med en forsikringssag kørte sideløbende til stor tilfredshed og fleksibilitet.
Anbefaler Byens Tømrer ApS

Emil Rysholt, 27 jun. 2023

Meget professional

ole nielsen Ravn, 30 maj 2023

Vi fik lavet nyt tag, hvor vi oplevede: Nem kommunikation, god planlægning, intet imod at svare på en masse spørgsmål, fantastisk service, lydhør, flinke, grundighed, troværdighed og gennemsi...

Vi fik lavet nyt tag, hvor vi oplevede: Nem kommunikation, god planlægning, intet imod at svare på en masse spørgsmål, fantastisk service, lydhør, flinke, grundighed, troværdighed og gennemsigtighed, hvor de fortalte om processen, mens de arbejdede, og hvis de fandt noget undervejs, som vi skulle være opmærksomme på. Vi vil klart bruge dem igen og anbefale dem videre!

Læs mere

Laura Martine Rasmussen, 09 maj 2023

Byens tømmer gav udover en rigtig god pris også et rigtig godt resultat.
Vi meget tilfredse, med resultat, service og kommunikationen.
Vi vil helt sikkert bruge håndværker igen.

Emil Ryshol, 08 maj 2023

God og hurtig kontakt, godt tilbud og udførelse som beskrevet.

Astrid-Marie Reffeld, 17 apr. 2023

Super godt oplevelse fra start til slut. Der er udført et godt og pænt arbejde ved montering af nye vinduer og døre i vores hus. Meget grundig omkring hvad vi havde behov for og efterfølgende u...

Super godt oplevelse fra start til slut. Der er udført et godt og pænt arbejde ved montering af nye vinduer og døre i vores hus. Meget grundig omkring hvad vi havde behov for og efterfølgende udført nøjagtigt som lovet. Vi har hele vejen igennem forløbet følt, at vi som kunde er blevet hørt og vi satte stor pris på det. Vi ringer først til dem, hvis vi skal have lavet noget på vores hus fremove. Det er den bedste oplevelse, vi har haft, og vi har haft mange renoveringsprojekter før. De får vores varmeste anbefalinger.

Læs mere

Indre Sotos, 03 apr. 2023

Den mest rare, venlige og behagelige håndværker man kan tænke sig. Arbejdet blev udført godt og til tiden.
Jeg er meget tilfreds

Dorthe, 30 mar. 2023

Er lige blevet færdig i dag er tilfreds

Mikael A., 15 feb. 2023

Byens Tømrer har udført et rigtig godt stykke arbejder med vindues-udskiftning. De har været fleksible og meget behjælpelig med ekstra småopgaver uden ekstra regning.

Emil R., 05 jan. 2023

Hurtig, responsiv. Opgaven blev grundigt udført

Astrid-Marie R., 06 dec. 2022

Meget behagelige og professionel team. Vi har været super glad for Lars var meget fleksibel og fik ordnet beklædning hurtigst muligt. Vi anbefaler teamet helt sikkert.

Mila D., 30 sep. 2022

Utroligt professionelt firma, med god service, venligt personale, og godt håndværk.

Jørgen H., 23 sep. 2022

De varmeste anbefalinger herfra. Vi har netop fået etableret en væg på vores førstesal. Arbejdet foregik effektivt på trods af uforudsete udfordringer og kvaliteten er i top. Løsningsoriente...
De varmeste anbefalinger herfra. Vi har netop fået etableret en væg på vores førstesal. Arbejdet foregik effektivt på trods af uforudsete udfordringer og kvaliteten er i top. Løsningsorienterede, tålmodige, venlige og professionelle er vores indtryk af tømrerne og vi vil til enhver tid kontakte Byens Tømrer ApS igen for bud på opgaver i huset.
Læs mere

Susan J., 14 jun. 2022

Fleksibel og grundig

Dunja V., 28 feb. 2022

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Byens Tømrer ApS

Send en forespørgsel til Byens Tømrer ApS