Botjek Center Sønderjylland ApS

Skal du have nyt energimærke til din bolig? Eller skal du have udarbejdet en tilstandsrapport? Eller er der skader eller mangler på huset? Så skal du have fat i Botjek Center Sønderjylland ApS. Vi er nemlig eksperter på alt fra tilstandsrapporter til vedligeholdelsesplaner i boligforeninger, og vores konsulenter er klar til at hjælpe jer.

Vi hos Botjek Center er en rådgivervirksomhed, som arbejder med energi og byggeteknik, og vi er nogle af de skarpeste inden for vores felt. Som del af et landsdækkende netværk har vi alle de rette aftaler med forsikringsselskaber, Sikkerhedsstyrelsen og Energistyrelsen. Vi holder til i Sønderjylland og Sydvestjylland.

Vi er specialister i:

  • Tilstandsrapporter
  • Energimærker
  • Elrapporter
  • Vedligeholdelsesplaner og vurderingsrapporter til andelsboligforeninger
  • Rådgivning til erhvervsvirksomheder i forhold til deres erhvervsarealer og byggeteknik

Engagerede fagfolk

Vi er et hold af dygtige og engagerede fagfolk, som består af alt fra bygningssagkyndige, energikonsulenter, el-teknikere og har en effektiv administration. Når vi er på opgaven, kan du være tryg ved en professionel og kyndig rådgivning. Dertil prioriterer vi grundig rådgivning i, hvad de kan bruges til, og guider dig som kunde til, hvordan du skal forholde dig til rapporterne o.l. Dertil er vi hurtige til at komme ud og besigtige opgaven samt levere jeres rapporter.

Kundeorienteret fokus

Hos Botjek Center Sønderjylland ApS vægtes kundeservice utrolig højt. Vi har søde receptionister, der tager godt imod dig, uanset om det er telefonisk eller fysisk fremmøde. Vores konsulenter er nærværende og kommunikerer i øjenhøjde og efterlader altid sit visitkort, når de er færdige hos jer. Ligeledes er vi dygtige til at have jer med på hele rejsen på en god og informativ måde.

Bevar jeres forenings værdi

Er I en andelsboligforening, hjælper vi jer med at få lavet vurderingsrapporter, så I har det korrekte estimat af jeres boligforeningsværdi. Ligeledes hjælper vi jer med at få lavet en vedligeholdelsesplan. Det giver jer nemlig et konkret overblik og en handlingsplan over, hvordan I bedst muligt bevarer værdien af jeres boligforening.

Er der andelshavere, der skal sælge deres andelsbolig, tilbyder vi også at hjælpe med beregning af den enkelte andelshavers forbedringer inklusive afskrivninger. Vi har veludviklede systemer til netop dette. Det sikrer, at der ikke opstår splid mellem hverken sælger eller køber, og alle derved får en god overgang til ny bolig.

Kontakt os

Vi ser frem til at høre fra jer, så vi kan give jer et uforpligtende tilbud på jeres opgave. Vi kan kontaktes på telefon 75 12 43 11 eller via kontaktknapperne her på siden. 

Læs mere

Kontakt os her

Dorte Bøgh Ulrich Koordinator
75 12 ** ** Vis nummer
75 12 43 11

BOTJEK CENTER SØNDERJYLLAND ApS

Møllebakken 1, 1.

6400 Sønderborg

CVR: 30514106

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver BOTJEK CENTER SØNDERJYLLAND ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

1 måned siden
Tilstands- og elrapport samt førrapport 6623 Vorbasse
1 måned siden
Boligforening - Energimærkning 6000 Kolding
1 måned siden
Byggesagkyndig til gennemgang af hus 7120 Vejle Øst
1 måned siden
Energimærkning 6430 Nordborg
1 måned siden
Energimærkning ifm. salg 6200 Aabenraa

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du BOTJEK CENTER SØNDERJYLLAND ApS