BODE A/S

4.7 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

BODE A/S

BODE A/S

Vi står for det hele fra A til Z!

BODE A/S er en større tømrer- og murervirksomhed med over 20 ansatte - men det gør os ikke mindre personlige i vores kundedialog og service. Dét er nemlig alfa og omega hos os - og det har det været siden at J Bode APS blev stiftet tilbage i 1966. Lige siden er virksomheden blevet i familien og i 1988 blev det til Bode Byg. I 2013 overtog den tredje generation det, der i dag hedder Bode A/S.

Vi holder til i Solrød Strand, men tager opgaver ind på hele Sjælland både for private og erhvervskunder. Vores dygtige håndværkere varetager alle former for tømrer- og mureropgaver, store som små, dog særligt hovedentrepriser og serviceopgaver som:

  • Totalrenoveringer
  • Renovering af køkkener
  • Renovering af badeværelser
  • Udskiftning af tag og vinduer
  • Udskiftning af fodpaneler og fliser

Kort sagt er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad vi kan hjælpe med!

Kvalitet er et must 

Hos Bode A/S vægter vi det gode håndværk meget højt. Derfor er vi altid grundige og omhyggelige i vores arbejde. Kvalitet har altid været vores varemærke, da det giver tilfredse kunder og stolte håndværkere.

Vi holder os til det, vi er gode til

Vi holder os til det, vi er gode til, og derfor fokuserer vi primært på renoveringsopgaver. Det er nemlig under renoveringsprojekterne, at man skal tænke ekstra over tingene og holde tungen lige i munden. Vi nyder de komplekse opgaver, der kræver allround håndværkere, der kan tænke på tværs af brancher og kombinere færdigheder - og det kan vi.

Vi leverer en pakkeløsning

Hos Bode A/S kan vi sammen med vores samarbejdspartnere løfte enhver opgave. Med vores mange års erfaring, dygtige håndværkere og samarbejdspartnere tilbyder vi at hjælpe med alt fra A til Z. Vi er med gennem hele processen og sørger altid for at levere et godt stykke arbejde til tiden, der altid lever 100 procent op til kundens forventninger.

Skal vi hjælpe dig? 

Har vi overbevist dig om, at vi er den rette til at hjælpe dig med den slidte terrasse eller det utætte tag? Så kontakt os gennem kontaktknapperne på siden, eller på telefon: 5616 7610. Vi ser frem til at hjælpe dig!

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver BODE A/S senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Kontakt os her
Nicolai Brian Liebach Bode
Nicolai Brian Liebach Bode Indehaver
56 16 ** **
n.bode@***.dk
BODE A/S Yderholmvej 35 2680 Solrød Strand
CVR: 34476764
0.0
0 anmeldelser
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%
Her finder du BODE A/S
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu
Referencer

BODE A/S har blandt andet udført opgaver for

Ford & Volvo Køge
Opel Køge