Blikeksperten IVS

4.7 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Blikeksperten IVS

Blikeksperten IVS

- Fast pris, ingen overraskelser

Som landsdækkende blikkenslagervirksomhed, elsker vi hver en krog af Danmark. Med over 30 års erfaring på bagen er der ingen grænser for, hvilke blikopgaver Blikeksperten IVS kan varetage. Ved hjælp af vores dygtige og erfarne samarbejdspartnere tager vi alle opgaver ind – store som små – privat som erhverv.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Tagrender
  • Nedløb
  • Kviste
  • Inddækning af stern, gavle og facader 

Komplette og individuelle løsninger

Hos Blikeksperten IVS er vi specialister i at levere komplette løsninger med både vedligeholdelsesfri stern, udhæng og gavlbeklædning. Vi arbejder med flere forskellige materialer, herunder zink, kobber, aluminium og stål. På den måde sikrer vi, at vi kan tilbyde kunden en individuel løsning, der matcher præcis til deres behov. 

Vi er her for vores kunder

For os er kundens tilfredshed absolut førsteprioritet, og den sikrer vi ved hjælp af vores høje kvalitet, faste priser, punktlighed og ikke mindst vores personlige og gode service. Hos Blikeksperten IVS er det kunderne, vi er her for, hvorfor vi altid værner om den tætte og personlige dialog. 

En fast pris bygget på ærlighed

Blikeksperten IVS vægter den gensidige ærlighed meget højt. Når vi udarbejder et tilbud, er der taget højde for selv den mindste detalje i projektet – og det er ikke uden grund. Vi ønsker nemlig, at kunden skal vide, hvad de betaler for. Vi laver altid en fast pris fra start, hvor alt er inkluderet. Dog kræver det en gensidig ærlighed mellem os og kunden for at sikre den faste pris og undgå ubehagelige overraskelser. 

Mangler du en kompetent blikkenslagermester?

Brug kontaktknapperne på siden eller ring på telefon: 4292 0181, så sidder vi klar med et uforpligtende og godt tilbud. Vi ser frem til at hjælpe dig trygt i mål med dit næste projekt!  

Vi udfører opgaver i brancherne:
Kontakt os her
Thomas Thelin Laustsen Blikkenslagermester
42 92 ** **
[email protected]***.dk
Blikeksperten IVS Engelsvej 6 5610 Assens
CVR: 39613239
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Blikeksperten IVS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Blikeksperten IVS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu