Bjørklund Byg

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Bjørklund Byg

Bjørklund Byg

Bjørklund Byg er en enkeltmandsvirksomhed med speciale i alle typer opgaver indenfor tømrerfaget. I front står jeg, Henrik Bjørklund, der med stor erfaring altid er garant for et godt resultat. Fra basen i Værløse betjenes private, erhverv og boligforeninger både i indre København og Storkøbenhavn. Jeg kører dog gerne længere, hvis du har det rette projekt.

Jeg specialiserer mig især i:
  • Vinduer og døre
  • Tagarbejde
  • Indvendige vægge
  • Gulve

Ekspertise og gode samarbejdspartnere

Lige siden jeg blev udlært tømrer i 2004 har jeg arbejdet for samme entreprenørvirksomhed. I 2017 blev det tid til at stå på egne ben. Jeg ville benytte min ekspertise til at tilbyde kvalitetstømrerløsninger og på den måde indfri mine kunders byggedrømme. Jeg kan hjælpe med al slags tømrerarbejde. Tilmed har jeg et fast samarbejde med min forhenværende arbejdsplads, som råder over både tømrere, murere, elektrikere, malere og autoriserede kloakmestre. Jeg kan således sørge for, at du som kunde bliver fuldt helt til dørs med dit byggeprojekt. Derfor kan du også være sikker på, at Bjørklund Byg er garant for kompetent og velovervejet rådgivning.

Kvalitet til overkommelige priser

Hos Bjørklund Byg går får du kvalitet til en god pris. Jeg mener, at du som kunde skal have råd til kvalitetsløsninger, som du kan have glæde af mange år frem. Det er derfor vigtigt, at vi får afstemt din opgave fra start, så jeg kan få kræset om de detaljer, der betyder noget for dig. Kvaliteten vil altid være i højsædet hos Bjørklund Byg, og jeg bruger gerne ekstra tid om nødvendigt for at sikre mig tilfredse kunder. Du kan derfor altid være tryg, når du vælger Bjørklund Byg.

Søger du således en kompetent og kvalitetsbevidst tømrer til din opgave, kan jeg kontaktes på tlf. 60 22 34 52 eller ved at klikke på kontakt-knappen her på siden.

Vi udfører opgaver i brancherne:
Gulvbelægning
Carporte/Garager
Tømrerfirmaer
Tilbygninger
Vinduer
Tagentrepriser
Kontakt os her
Henrik Bjørklund Indehaver
60 22 ** **
Heb87@***.dk
Bjørklund Byg Kirke Værløsevej 11, 2. th. 3500 Værløse
CVR: 38927639
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu