Få 3 tilbud
Sektion Boligforeninger

Entreprisegaranti til boligforeninger og erhverv

Hvis I som boligforening eller erhvervsdrivende indsender et bygge- eller renoveringsprojekt via 3byggetilbud.dk, tilbyder vi, som et tilvalg, en entreprisegaranti.

Som de eneste i Danmark tilbyder 3byggetilbud.dk entreprisegaranti til boligforeninger og erhvervsdrivende. Den dækker op til 100.000 kroner, hvis der mod forventning skulle opstå håndværksmæssige fejl og mangler. Er du privatperson, dækker vores entreprisegaranti for op til 35.000 kroner.

Så let er det at få projektet dækket af entreprisegarantien

Ligesom det er gratis at indhente tre tilbud via 3byggetilbud.dk, er det også gratis at få dækning af vores entreprisegaranti. I får automatisk mulighed for at søge dækningen, når bygge- eller renoveringsopgaven er indsendt.

Efter I har udvalgt et af de tre tilbud, som I har modtaget fra vores samarbejdspartnere, søger I ved at uploade det valgte tilbud i jeres bygherreoverblik, hvorefter I vil modtage en bekræftelsesmail fra os. Herefter vil vi gennemgå tilbuddet og udstede garantien, når det hele er gennemlæst og godkendt, hvilket vi bestræber os på at gøre inden for 12 timer på hverdage.

  • op til 100.000 kroner for boligforeninger, selskaber og erhverv
  • op til 35.000 kroner for privatpersoner

Har du endnu ikke indhentet tre tilbud?

Hvis I står overfor et bygge- eller renoveringsprojekt, kan I gratis indhente tre uforpligtende tilbud fra 3byggetilbud.dk.

Hvordan fungerer entreprisegarantien?

  • For boligforeninger, selskaber og erhverv dækker vores entreprisegaranti op til 100.000 kroner for fejl og mangler i forbindelse med et renoverings- eller byggeprojekt, såfremt opgaven er udført med udgangspunkt i et tilbud fra en opgave indsendt via 3byggetilbud.dk.
  • Garantien dækker kun de håndværksmæssige fejl og mangler på arbejde, der står eksplicit i det tilbud, 3byggetilbud.dk har godkendt og udstedt garanti på baggrund af. Entreprisegarantien dækker fagmæssige fejl og mangler ved det leverede – også hvis håndværkeren går konkurs.
  • Ønsker I at få udstedt en entreprisegaranti hos os, skal I uploade det valgte tilbud, inden arbejdet påbegyndes. Arbejdet skal ligeledes iværksættes, som aftalt i det uploadede tilbud. Hvis der ikke er specificeret tidspunkt, skal det ske senest 90 dage efter entreprisegarantiens udstedelse.
  • Hvis entreprisen koster mindre end 5.000 kroner, er det ikke nødvendigt at uploade tilbuddet før arbejdets begyndelse. I disse tilfælde skal I blot oplyse 3byggetilbud.dk om opgavenummer og den valgte leverandør, hvorefter I får udstedt garantien.

Nogle projekter er ikke dækket af vores entreprisegaranti, og dem har vi samlet i en liste.

Hvordan søger man entreprisegaranti for en boligforening eller erhvervsdrivende?

Proceduren for at ansøge om entreprisegaranti er den samme som for private. Er det dig, der har indsendt projektet til 3byggetilbud.dk på vegne af din boligforening eller som erhvervsdrivende, så kan du også let uploade dit tilbud og dermed ansøge om entreprisegaranti. I vores system er det allerede registreret, at projektet skal udføres i et erhverv eller hos en boligforening. Derfor vil entreprisegarantien automatisk være på 100.000 kroner i stedet for de 35.000, som den er for private bygherrer.


Har vi ikke besvaret alle dine spørgsmål?

De mest stillede spørgsmål har vi samlet i en FAQ.

Er I nysgerrige på det med småt, kan det læses i vores betingelser.

Hvis vi stadig ikke har besvaret alle jeres spørgsmål, er I meget velkomne til at kontakte os på garanti@3byggetilbud.dk eller ringe til os på 77 33 40 09.

Skriv en kommentar til artiklen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *