Hvordan bliver jeg leverandør hos 3byggetilbud.dk?

Hvordan bliver jeg leverandør hos 3byggetilbud?

Hvis du og din virksomhed gerne vil være leverandør hos 3byggetilbud.dk, kan du ansøge om at blive tilmeldt via dette link, hvorefter du vil blive kontaktet af 3byggetilbud.dk.

Vi leder efter Danmarks Bedste håndværkere

Der er nogle krav, din virksomhed skal opfylde for at blive leverandør hos 3byggetilbud.dk

Først og fremmest kræver det, at din virksomhed er registreret i Danmark, og er CVR-registreret. Desuden forventes det, at din virksomhed har erfaring med at udføre opgaver for private kunder. Hvis virksomheden også har erfaring med andelsboligforeninger, er det rigtig godt. Derudover er det meget vigtigt for 3byggetilbud.dk, at leverandører kontakter bygherren inden for 24 timer på hverdage. Sidst men ikke mindst, forventer vi, at vores leverandører følger god forretningsskik – det betyder, at man forstår at indgå og overholde aftaler med bygherrer på ordentlig vis.

Hør hvad en kunde siger

Ønsker du at vide mere om hvilke fordele, der er for leverandører hos 3byggetilbud.dk og om hvordan man ansøger, så kan du læse mere i vores sektion for håndværkere.

Sidst opdateret: 27/08-2020 - 10:55

Tilbage til oversigten

Var svaret hjælpsomt?

Ja Nej

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Du kan finde oplysningerne til højre i denne boks. Vi ser frem til at hjælpe dig.