Hvorfor har jeg ikke fået mit tilbud endnu?

Hvorfor har jeg ikke fået mit tilbud endnu?

Når vi hos 3byggetilbud.dk har fundet leverandører eller håndværkerfirmaer, der kan afgive tilbud på din opgave og du har modtaget en mail med deres firmanavne, så kan du forvente, at der går op til tre arbejdsdage før du bliver kontaktet af leverandørerne. Mange leverandører vil i den forbindelse aftale et tidspunkt med dig, hvor de kan komme ud og se på opgaven inden de kan afgive et tilbud. De vil ofte gerne se på opgaven inden de afgiver tilbud, for at de kan give en præcis pris på dit projekt.

Ligeledes skal leverandørerne ofte regne på omkostningerne ved din opgave, før de kan give et nøjagtigt tilbud på din opgave. Derfor er det ikke altid, at du får dit tilbud samme dag, som du har været i dialog med leverandøren.

Hos 3byggetilbud.dk ligger vi ikke inde med dit tilbud – det er leverandørerne, der sender det direkte til dig. Mangler du dit tilbud, kan du til hver en tid kontakte enten leverandøren eller 3byggetilbud.dk, så skal vi undersøge, hvorfor dit tilbud er forsinket.

Sidst opdateret: 26/09-2016 - 16:27

Tilbage til oversigten

Var svaret hjælpsomt?

Ja Nej

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Du kan finde oplysningerne til højre i denne boks. Vi ser frem til at hjælpe dig.