Hvad dækker entreprisegaranti fra 3byggetilbud.dk?

Hvad dækker entreprisegaranti fra 3byggetilbud.dk?

Entreprisegaranti fra 3byggetilbud.dk dækker, når du tilvælger den, med op til 35.000 kroner, hvis der skulle opstå håndværksmæssige fejl eller mangler ved det arbejde, du får udført på en opgave indsendt til 3byggetilbud.dk. Skal opgaven udføres for en boligforening, et selskab eller erhverv dækker entreprisegaranti med op til 100.000 kroner.

Når du skal have entreprisegaranti skal du indsende dit tilbud til 3byggetilbud.dk. Du kan indsende til tilbud via dit bygherreoverblik.

Entreprisegarantien dækker på stort set alle de opgaver, vi formidler hos 3byggetilbud.dk. Vi giver entreprisegaranti på opgaver udført af: murer, tømrer, maler, elektriker, vvs, isolatør, entreprenør, gulvmand, anlægsgartner, brolægger og mange andre fag.

Håndværksmæssige fejl, som eksempelvis et badeværelsesgulv, der hælder den forkerte vej eller et tag, der er utæt, er naturligvis dækket.

Entreprisegarantien dækker også, hvis virksomheden går konkurs og arbejde derfor ikke bliver udført.

Ligeledes dækker entreprisegarantien, som den eneste i Danmark, også arbejde, der bliver udført i boligforeninger.

Entreprisegaranti

Du kan læse meget mere om entreprisegaranti fra 3byggetilbud.dk her.

Sidst opdateret: 20/04-2021 - 15:52

Tilbage til oversigten

Var svaret hjælpsomt?

Ja Nej

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Du kan finde oplysningerne til højre i denne boks. Vi ser frem til at hjælpe dig.