Hvornår kan man få entreprisegaranti på 100.000 kroner?

Hvornår kan man få entreprisegaranti på 100.000 kroner?

Entreprisegaranti dækker håndværksmæssige fejl og mangler for op til 100.000 kroner, hvis bygge- eller renoveringsopgaven skal udføres for en boligforening, lejerforening, en institution, et selskab eller en virksomhed.

Eksempler på opgaver, som er dækket med en entreprisegaranti på 100.000 kroner: Renovering eller maling af trappeopgange, renovering af boligforeningens facade eller udskiftning af dens vinduer og døre, ny kontorbelysning, anlægs- og brolæggerarbejde i gården osv.

Er du andelshaver eller ejer af en bolig, og skal have udført en bygge- eller renoveringsopgave, såsom nyt køkken, malerarbejde eller en badeværelsesrenovering, så er du dækket for fejl og mangler med op til 35.000 kroner. Du kan som privatperson godt indsende en opgave, hvor entreprisesummen er større end 35.000 kroner – men 3byggetilbud.dk stiller garanti for håndværksmæssige fejl og mangler for op til 35.000 kroner, hvis du tilvælger garantien.

Under verificeringen af din indsendte opgave til 3byggetilbud.dk kan du altid få afklaret, hvilken garantisum din opgave er dækket under.

Entreprisegaranti

Du kan læse meget mere om entreprisegaranti fra 3byggetilbud.dk her.

Sidst opdateret: 20/04-2021 - 15:51

Tilbage til oversigten

Var svaret hjælpsomt?

Ja Nej

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Du kan finde oplysningerne til højre i denne boks. Vi ser frem til at hjælpe dig.