Få 3 tilbud

Rådgiver dig og udfører din opgave til perfektion!

Om du er privatperson eller erhvervskunde, står Sølvsteens Have-Entreprise klar til at udføre din belægnings- eller anlægsopgave. Sølvsteens Have-Entreprise dækker hele Sjælland, så tøv ikke med at give mig et kald, hvor end på øen du er bosiddende. Jeg, indehaver, Agner Sølvsteen, sætter mine kunder i første række. Du bliver inkluderet i processen fra start til slut – og hvis du har brug for, at vi sammen gennemgår projektet en ekstra gang inden opstart, er jeg altid åben over for det.

Tid til dig og din opgave

Hos Sølvsteens Have-Entreprise sætter vi god tid af til dig og din opgave. Vi gør os altid umage og sjusker aldrig gennem processen. Vi går nemlig højt op i at levere et ordentligt resultat. Så skulle det ske, at arbejdet tager en dag længere end først antaget, tager vi os tiden til at færdiggøre det (naturligvis til perfektion). Vi vil hellere bruge lidt ekstra tid på at sikre, at opgaven er fuldendt før vi forlader den frem for at levere et sjusket og halvfærdigt resultat. 

Din tilfredshed er vores førsteprioritet. Vi garanterer derfor, at der ikke er en finger at sætte på de resultater, vi leverer, og den service, vi yder.

Sølvsteens Have-Entreprise varetager bl.a. følgende opgaver:

  • Belægningsopgaver
  • Etablering af støttemure
  • Anlægsentrepriser
  • Træfældning
  • Topkapning af træer
  • Hegn
  • Træterrasser på op til 20 m2

Altid kvalitetsfyldt arbejde

Sølvsteens Have-Entreprise sætter en ære i at udføre håndværk af høj kvalitet, så du kan få glæde af resultatet i mange år frem. Derfor stiller Sølvsteens Have-Entreprise også en garanti på 15 år til rådighed til dig.

Vi prioriterer, at der er en god dialog allerede fra start af. Vi tager derfor altid en dialog med vores kunder om, hvordan det bedste resultat opnås. Vi gør meget ud af at råde og vejlede vores kunder, så de får en så optimal løsning som mulig. Jeg forklarer derfor gerne forskellen mellem de forskellige typer af sten, og hvorfor der er prisforskel på de forskellige materialer. Vi mener hos Sølvsteens Have-Entreprise, at et ordentligt kvalitetsarbejde med gode materialer giver et flot og holdbart resultat, der garanterer, at du som kunde kan nyde resultatet længe uden at skulle udskifte fliserne igen.

Rådgiver dig til dit drømmeresultat

Det er vores erfaring, at mange kunder er usikre på, hvordan designet af udendørsområdet skal foregå samt valg af materialer. Derfor stiller vi altid vores erfaring til rådighed og vejleder dig til den rette løsning. Når der opstår tvivl hos vores kunder, kommer vi med ideer til design og viser forskellige prøver på sten, så kunden kan se dem i virkeligheden og er sikker på designet, inden opgaven påbegyndes. På den måde er du altid sikret et arbejde, du er 100 procent tilfreds med.

Har du brug for hjælp til dit belægningsarbejde?

Så er vi hos Sølvsteens Have-Entreprise hjælpe dig. Vil tilbyder kvalitetsrige og fagligt korrekt udførte løsninger til kunder på hele Sjælland. Hertil gør vi meget ud af at sikre dig en kundeservice uden lige.

Om du har brug for hjælp til etableringen af en ny fliseterrasse, et anlægsentrepriseprojekt eller andet indenfor det grå og grønne belægningsområde, kan Sølvsteens Have-Entreprise løfte opgaven for dig.