Lenlers Tømrerservice

- Kvalitetshåndværk med fokus på dialog og samarbejdet!

I Fårevejle finder du den kompetente tømrervirksomhed Lenlers Tømrerservice. Virksomheden drives af mig, Mathias Lenler, og mit mål er altid at have tilfredse kunder. Hvis du holder til på Vestsjælland, Holbæk eller Roskildeområdet er jeg også parat til at give dig en kundeoplevelse du er 100 procent tilfreds med.

Lenlers Tømrerservice udfører blandet andet:

  • Træterrasser 
  • Hegn
  • Tagarbejde
  • Udskiftning af vinduer og døre  

Den høje kvalitet er altid central i det arbejde Lenlers Tømrerservice udfører. Du kan være sikker på, at med Lenlers Tømrerservice på opgaven, bliver der ikke kørt fra dit projekt før det er helt i orden.

God dialog er kernen til et godt samarbejde

Når Lenlers Tømrerservice kommer ud til kunderne, er det altid med fokus på den åbne og gode dialog. Der er tid til en god samtale omkring projektet - og jeg tager hellere en længere snak omkring projektet og får alt afdækket, end det bliver en forhastet gennemgang. Hvis man tager sig tid til at snakke med kunderne, bliver det et langt mere vellykket projekt.

Vellykkede samarbejder og tilfredse kunder 

Hos Lenlers Tømrerservice er det gode samarbejde en vigtig del af vores arbejdsproces. Vi vil gerne have, at kunderne føler sig trygge ved at have os på opgaven, og derfor gør vi en dyd ud af at kommunikere godt og ofte med vores kunder. Vi er stolte af de mange tilfredse kunder, der roser os for netop det gode samarbejde, hvor de altid ved, hvor langt vi er i processen.

Har du en tømreropgave i kikkerten?

Så tøv ikke med at kontakte os. Hos Lenlers Tømrerservice står vi altid klar til at hjælpe dig - ingen opgave er for stor eller for lille. Kontakt os allerede i dag på 3042 8175 eller ved at trykke på kontaktknapperne her på siden for et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig! 

Læs mere

Kontakt os her

Mathias Lenler
Mathias Lenler Indehaver
30 42 ** ** Vis nummer
30 42 81 75

Lenlers Tømrerservice

Snebærvej 1

4540 Fårevejle

CVR: 43031341

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Lenlers Tømrerservice senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Opsætning af hegn 4500 Nykøbing Sj
1 uge siden
Lægning af klikgulv 4500 Nykøbing Sj
2 uger siden
Fjernelse af hæk 4000 Roskilde
2 uger siden
Boligforening - Bortskaffelse af badekar m.m. 2100 København Ø
3 uger siden
Udskiftning af træterrasse 3630 Jægerspris
3 uger siden
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
17 anmeldelser
anmeld-haandvaerker.dk 11 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 6 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Vi har haft en længere dialog med håndværker. Herefter har vi desværre måtte sende sagen til Byggeriets Ankenævn, hvor håndværker har sagt, at han gerne vil forsøge udbedring - en gang til...

Vi har haft en længere dialog med håndværker. Herefter har vi desværre måtte sende sagen til Byggeriets Ankenævn, hvor håndværker har sagt, at han gerne vil forsøge udbedring - en gang til. Vi har dog ikke hørt yderligere og må nu gå videre med sagen.

De helt nye vinduer har nu skader fra udført arbejde - og står udbeskyttet i vind og vejr, da håndværker har afmonteret lister uden efterfølgende at sikre imod yderligere skade og ødelæggelse.

Det har været et rigtigt ærgerligt bekendtskab.

Læs mere

Karen Molin Holste, 23 jan, 2024

Fuger

Karen Molin Holste, 27 dec, 2023

Holdt aftale og møde tid. God kommunikation omkring arbejdsplan.
Prisen har jeg undersøgt de andre håndværker. Synes jeg det er lidt dyrt

Antonia Jayanthini Fonseka, 07 dec, 2023

god service

Lars Frost Opppermann Hansen, 20 nov, 2023

Afhentning og bortskaffelse af byggeaffald

Mette Lund, 20 nov, 2023

God kommunikation og udført arbejde som aftalt.

Ricky John Molloy, 16 nov, 2023

Tagpap lagt ovenpå det gamle. Opgaven er udført, men i forhold til detaljer, bukker tagpap opad et enkelt sted. Der er ikke afsluttet tilfredsstillende ved tagfod ud til tagrende, idet vandet lø...

Tagpap lagt ovenpå det gamle. Opgaven er udført, men i forhold til detaljer, bukker tagpap opad et enkelt sted. Der er ikke afsluttet tilfredsstillende ved tagfod ud til tagrende, idet vandet løber bagved tagrende og ned ad muren og træværket. Det ser endvidere ud til at der kommer vand ind under tagpap ved tagfod.

Læs mere

Karen Nagel Larsen, 14 nov, 2023

De er meget omhyggeligt arbejds opgave. God planlægning. Godt samarbejde. Er flittig. God pris. Meget effektiv. Jeg vil meget gerne lave en ny aftale til min næste projekt til næste år.

Antonia F., 14 nov, 2023

Meget tilfreds med Mathias og det arbejde han har udført - selvom der var et par ting der skulle rettes, har han overholdt sine aftaler

Peder Stolpe, 13 nov, 2023

Arbejdet udført som aftalt og til tiden. Meget tilfreds.

Marek Buznicki, 10 nov, 2023

En rigtig god service med overholdte aftaler og rimelig priser

Irene Jensen, 10 nov, 2023

Alle aftaler blev overholdt. Flot arbejde og alt fuldstændig i orden.

Bo Thorup, 10 nov, 2023

Vi har desværre måtte sende sagen til Byggeriets Ankenævn, da arbejdet er ufuldstændigt og da der desværre er kommet skader på vores nye vinduer, herunder flækkede rammer og ridser i trævæ...
Vi har desværre måtte sende sagen til Byggeriets Ankenævn, da arbejdet er ufuldstændigt og da der desværre er kommet skader på vores nye vinduer, herunder flækkede rammer og ridser i træværk. Håndværker har ikke ønsket at deltage i sagen, herunder syn og skøn. Vi kan ikke anbefale håndværker.
Læs mere

Karen H., 07 nov, 2023

Venlig og god

Flemming S., 05 jul, 2023

Super flot arbejde, god service

Andreas D., 03 feb, 2023

Meget venlig og hjælpsom service, og rigtig god kommunikation igennem hele forløbet. Vi har fået et flot redskabsskur til vores sommerhus, og vil bestemt bruge Lenlers Tømrerservice igen :-)

Sami A., 09 jan, 2023

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Lenlers Tømrerservice

Send en forespørgsel til Lenlers Tømrerservice