Få 3 tilbud

Månedens Håndværker: Jeg vil hellere bruge ekstra af egen betalte tid

november 2023

Lenlers Tømrerservice

Titlen som Månedens Håndværker går til Lenlers Tømrerservice, en dygtig tømrervirksomhed beliggende i Fårevejle. Med en imponerende faglig ekspertise og dedikation til tømrerfaget, udfører de en bred vifte af tømreropgaver for deres kunder på Vestsjælland. Lenlers Tømrerservice modtager konstant rosende anmeldelser fra tilfredse kunder, hvilket er årsagen til, at de fortjener titlen som Månedens Håndværker denne måned.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

Lenlers Tømrerservice, en tømrervirksomhed som med en imponerende kundetilfredshed på 100%, er den stolte modtager af titlen som Månedens Håndværker for november 2023. Hos Lenlers Tømrerservice er dedikerede og erfarne fagfolk klar til at omsætte kundernes tømrerdrømme til virkelighed. Uanset om du drømmer om smukke vinduer eller ny træterrasse til dit hjem, kan Lenlers Tømrerservice hjælpe dig.

Lenlers Tømrerservice er eksperter inden for alle former for tømrerarbejde. Dette inkluderer heriblandt tagpap, carporte, samt vinduer og døre. Uanset opgavens karakter håndterer Lenlers Tømrerservice den med stor professionalisme. Deres dedikation oversættes konsekvent til kvalitetsbevidste resultater og tilfredse kunder.

Lenlers Tømrerservice har opnået flotte resultater, som afspejler deres evne til at levere smukke og vellykkede tømrerløsninger. Med en kundetilfredshed på hele 100% og en svarprocent på 100%, er det fuldt fortjent, at virksomheden modtager titlen som Månedens Håndværker for november 2023.

Lenlers Tømrerservice varetager blandt andet:

  • Tagpap
  • Træterrasser
  • Vinduer/døre
  • Gulvbelægning
  • Carporte

Passioneret, kvalitetsbevidst, serviceminded

Lenlers Tømrerservice har fundet nøglen til tilfredse kunder ved at kombinere stor faglig ekspertise og erfaring med skræddersyede tømrerløsninger, som er tilpasset til den enkelte kundes behov. Og som en ekstra bonus er deres uovertrufne kundeservice naturligvis en del af pakken. Uanset om du som kunde søger hjælp til en enkeltstående tømreropgave eller ønsker en mere omfattende tømrerløsning, kan du være sikker på, at Lenlers Tømrerservice leverer nøjagtigt det, de lover.


Om tilgangen til projekterne og kunderne, fortæller indehaveren, Mathias Lenler:

“Jeg tror, at jeg blev Månedens Håndværker fordi jeg er smilende, imødekommende, giver altid en ekstra hånd med og går meget op i kommunikationen med kunden. Jeg vil hellere bruge ekstra af egen betalte tid.”

Det er ikke blot de kvalitetsrige resultater, som er i højsædet hos det kompetente firma, men også deres kundeservice er helt i top. Når du samarbejder med Lenlers Tømrerservice, kan du forvente en fremragende og kontinuerlig kommunikation fra start til slut – her er det altså gældende, at en aftale er en aftale. Når du vælger Lenlers Tømrerservice som din samarbejdspartner, bliver du mødt af venlige og imødekommende tømrerspecialister, som brænder for at skabe en faglig flot og skræddersyet løsning, der passer perfekt til dine behov.

Realiser dit projekt med Lenlers Tømrerservice

Ønsker du at sikre dig den træterrasse, som du altid har ønsket dig, så er det et oplagt valg at kontakte Lenlers Tømrerservice, Månedens Håndværker for november 2023. Lenlers Tømrerservice er eksperter i diverse tømreropgaver, så uanset om du planlægger at skabe en ny træterrasse, carport, eller får udskiftet vinduer og døre står de klar til at hjælpe dig med kompetent rådgivning. Hos Lenlers Tømrerservice kan du forvente resultater, der er nøje tilpasset dine unikke behov, takket være omhyggelig planlægning og ekspertise.

Stort tillykke skal der lyde til Lenlers Tømrerservice, som fuldt ud fortjener den fornemme titel som Månedens Håndværker for november 2023.

Sådan bedømmer kunderne Lenlers Tømrerservice

100%

Kundetilfredshed

100%

Svarprocent

Hver måned nominerer 3byggetilbud.dk tre virksomheder fra vores leverandørnetværk til Månedens Håndværker. Udvælgelsen sker blandt andet på baggrund af tilbagemeldinger på opgaver formidlet gennem 3byggetilbud.dk, samt hvor gode de er til at vende tilbage på forespørgsler fra bygherrer. De nominerede i november 2023 var Ahler Malerfirma ApS, Solbæk Multiservice, Husreparation & Montage /v Søren Baade Lungholt og selvfølgelig vinderen Lenlers Tømrerservice.

Knap 65.000 formidlede opgaver i 2022

3byggetilbud.dk er Danmarks største formidler af bygge- og renoveringsopgaver. I 2022 formidlede vi knap 65.000 opgaver til vores netværk af omkring 1.600 håndværkere på tværs af hele Danmark. Hvis du har en bygge- eller renoveringsopgave, kan du gennem 3byggetilbud.dk’s service modtage tre uforpligtende tilbud fra dygtige håndværkerfirmaer nær dig helt gratis.

Er du håndværker og er interesseret i at blive del af vores netværk af håndværkere, er vi altid på udkig efter dygtige samarbejdspartnere, vi kan formidle bygge- og renoveringsopgaver til. Tilmeld dig i dag og modtag spændende opgaver til ordrebogen.