Få 3 tilbud

Månedens Håndværker: Vi holder altid, hvad vi lover

oktober 2023

HelloGarden I/S

Titlen som Månedens Håndværker går til HelloGarden I/S, der med professionel hånd og stor passion for det grønne fag, varetager alverdens anlægsopgaver for kunder i Storkøbenhavn og omegn. Firmaet indkasserer utallige flotte anmeldelser fra tilfredse kunder – og det er derfor, at HelloGarden I/S kan kalde sig for Månedens Håndværker denne måned.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

Hos HelloGarden I/S står firmaets passionerede, erfarne fagfolk klar til at realisere kundernes anlægs- og havedrømme. Så drømmer du om en smuk, udendørs oase, hvor du kan koble af fra hverdagens travlhed eller et udendørs område, der er skabt til de store sommerarrangementer, så kan HelloGarden I/S hjælpe.

HelloGarden I/S er ekspert i alle former for anlægsarbejde, herunder etablering af støttemure, såning af ny græsplæne, opsætning af nyt hegn og anlæg af en ny træ- eller fliseterrasse. Uanset om du har brug for hjælp til det grønne eller det grå, varetager HelloGarden I/S opgaven med stor professionalisme. Det resulterer gang på gang i kvalitetsrige resultater – og selvfølgelig tilfredse kunder.

Der er ingen tvivl om, at det erfarne have- og anlægsfirma forstår sig på at levere flotte løsninger, der falder i god jord. Det afspejler sig også i de tilbagemeldinger, vi får ind her hos 3byggetilbud.dk. Firmaet har nemlig en kundetilfredshed på hele 96 % og en svarprocent 100 %. Derfor er det også fuld fortjent, at netop HelloGarden I/S får titlen som Månedens Håndværker for oktober 2023.

HelloGarden I/S tilbyder blandt andet:

  • Græsplæner
  • Støttemure
  • Hegn
  • Træ- og fliseterrasser
  • Haveservice

Effektiv, professionel, pålidelig

HelloGarden I/S har knækket koden til glade kunder, nemlig en kombination af faglig viden og stor erfaring samt skræddersyede løsninger, der er tilpasset den enkelte kunde – og så et drys af helt igennem ordentlig kundeservice oveni hatten. Uanset om du som kunde har brug for hjælp til en enkeltstående opgave eller brug for en løbende haveservice-aftale, kan du være sikker på, at du får lige præcis dét, du bliver lovet.


Om tilgangen til arbejdet og kunderne, fortæller indehaver, Dirch Svenningsen:

“Vi holder det vi lover. Folk får noget for deres penge. Når vi starter på arbejdet, stopper vi ikke før vi er helt færdige og vi har altid kun gang i én opgave af gangen. Vi får mest ros for at være professionelle og kunderne får ro i maven når de bestiller en opgave hos os. Vi holder tidsplanen og kommunikationen.”

Det er altså ikke kun resultaterne, der sidder lige i skabet hos det kyndige firma, for det samme gør kundeservicen. Du kan derfor forvente en god, løbende dialog fra start til slut – så er en aftale naturligvis en aftale. Vælger du HelloGarden I/S som samarbejdspartner, bliver du mødt af imødekommende, venlige havespecialister, der går op i at sikre dig en sund og smuk løsning, der passer til dig og dine behov.

Realiser drømmen med HelloGarden I/S

Vil du være sikker på at få haven, du drømmer om, så er Månedens Håndværker i oktober 2023 et trygt valg at ringe til. HelloGarden I/S er eksperter i de grå, såvel som grønne opgaver, så om du har brug for en ny fliseterrasse eller støttemur, etablering af nye hegn eller en ny græsplæne, kan HelloGarden I/S hjælpe. Du får et resultat funderet i omhyggelig planlægning og ekspertise – et resultat, der er tilpasset præcist efter din behov.

Der skal lyde et stort tillykke til HelloGarden I/S, der i den grad har fortjent den flotte titel som Månedens Håndværker i oktober 2023.

Sådan bedømmer kunderne HelloGarden I/S

96%

Kundetilfredshed

100%

Svarprocent

Hver måned nominerer 3byggetilbud.dk tre virksomheder fra vores leverandørnetværk til Månedens Håndværker. Udvælgelsen sker blandt andet på baggrund af tilbagemeldinger på opgaver formidlet gennem 3byggetilbud.dk, samt hvor gode de er til at vende tilbage på forespørgsler fra bygherrer. De nominerede i oktober 2023 var S P Malerfirma ApS, PROLINE A/S og naturligvis vinderen HelloGarden I/S.

Knap 65.000 formidlede opgaver i 2022

3byggetilbud.dk er Danmarks største formidler af bygge- og renoveringsopgaver. I 2022 formidlede vi knap 65.000 opgaver til vores netværk af omkring 1.600 håndværkere på tværs af hele Danmark. Hvis du har en bygge- eller renoveringsopgave, kan du gennem 3byggetilbud.dk’s service modtage tre uforpligtende tilbud fra dygtige håndværkerfirmaer nær dig helt gratis.

Er du håndværker og er interesseret i at blive del af vores netværk af håndværkere, er vi altid på udkig efter dygtige samarbejdspartnere, vi kan formidle bygge- og renoveringsopgaver til. Tilmeld dig i dag og modtag spændende opgaver til ordrebogen.