Få 3 tilbud

Månedens Håndværker: "Jeg gør mig umage for alle kunder"

september 2023

KA Totalservice - Maler og Totalentreprenør.

Titlen som Månedens Håndværker september 2023 går fuldt fortjent til KA Totalservice - Maler og Totalentreprenør, som er eksperter i al slags malerarbejde – indvendigt såvel som udvendigt. Det erfarne firma sikrer alle kunder et flot og professionelt resultat, der emmer af faglig dygtighed. Og den tilgang fører til stor tilfredshed blandt kunderne.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

KA Totalservice – Maler og Totalentreprenør er et erfarent malerfirma, som forstår sig på at sikre kunderne flotte og yderst tilfredstillende resultater. Når de dygtige malere stryger penslen, er det med omhu og sans for de fine detaljer. De har styr på alle teknikker og er up to date på tidens trends – derfor er de ligeledes klar til at vejlede dig, så du får den smukkeste løsning til din bolig.

KA Totalservice – Maler og Totalentreprenør har adresse i Grenaa, men stryger penslen for kunder på hele Djursland – lige fra Ebeltoft til Randers. Virksomheden varetager indvendige såvel som udvendige malerprojekter, microcement-projekter og totalentrepriser. Uanset projektets størrelse og karakter varetages arbejdet med stor omhyggelighed samt faglig dygtighed. Og det ses på den feedback, vi modtager hos 3byggetilbud.dk.

KA Totalservice – Maler og Totalentreprenør har en kundetilfredshed på hele 92 procent og en svarprocent på 100 procent. Der er derfor ingen tvivl om, at vi har at gøre med en malervirksomhed, der virkelig forstår sig på at levere kvalitetsrige løsninger til glæde for kunderne.

KA Totalservice – Maler og Totalentreprenør er ekspert i alt inden for maleruniverset, herunder:

  • Indvendigt malerarbejde
  • Udvendigt malerarbejde
  • Tapetsering
  • Opsætning af filt
  • Spartling
  • Microcement

“Jeg gør mig umage for alle kunder”

Malervirksomheden stiler efter at sikre alle kunder får smukke løsninger. Tilgangen til småt som stort arbejde er ens: Altid professionel, omhyggelig og med afsæt i kundens ønsker og behov. Manden bag, Kenneth Andersen, fortæller selv om tilgangen til arbejdet:

” Jeg gør mig umage med kunderne og forventningsafstemmer med kunden inden arbejdet igangsættes. Undervejs sørger jeg for at alt lever op til forventningerne og ønsker kun at kunden er tilfreds. Ikke nok med at jeg får ros for alt det gode arbejde, så får jeg også meget ros for at være flink, rar og fleksibel”

Altid god service – serveret med et smil

Virksomheden, der blev stiftet i 2008, har lige fra start haft fokus på at levere kvalitetsrige løsninger og en pålidelig, punktlig service – serveret med et smil på læben. Dertil følger konkurrencedygtige priser naturligvis også med.

Lader du KA Totalservice – Maler og Totalentreprenør stå for dit malerarbejde, kan du være sikker på at blive mødt i øjenhøjde. For vejen til glade kunder er ifølge malervirksomheden et kvalitetsrigt håndværk, men i den grad også en god dialog, der sikrer, at begge parter er på bølgelængde. Hertil er filosofien, at malerens arbejde først er afsluttet, når kunden er tilfreds.

KA Totalservice – Maler og Totalentreprenør har et hav af flotte anmeldelser, der viser, at malervirksomheden her forstår sig på at skabe de flotte, holdbare resultater, som kunderne drømmer om. Blandt anmeldelserne er denne perle af en anmeldelse:

“Vi blev kontaktet af Kenneth gennem 3 Byg efter forespørgsel til maling af vores nykøbte arkitekttegnet hus fra 2008. Kenneth kom forbi og vi havde en rigtig god snak om opgaven, hvor det var mere end bare at give tilbud, men også rådgivning om hvilke vægge, lofte osv. skulle males. Det syntes vi var meget autentisk og seriøs. Selve opgaven har Kenneth udført højst tilfredsstillende og i god kvalitet. Han opholdte alle aftaler i tilbuddet og derudover var også fleksibel med nogle små ændringer uden at ændre prisen. Det var virkelig en fornøjelse at have Kenneth i huset!”

Din garanti for et smukt malerarbejde

Vil du være sikker på, at malerarbejdet sidder lige i skabet, er Månedens Medarbejder for september 2023 et trygt valg. Du er sikret kyndig vejledning og et professionelt, smukt resultat, som intet gør det selv-malerprojekt ville kunne hamle op med. Og så kan du være sikker på, at du mødes af en imødekommende og rar maler, der stryger penslen med omhyggelige strøg og med sans for den flotte finish.

Der skal lyde et kæmpestort tillykke til KA Totalservice – Maler og Totalentreprenør, der er en stor fornøjelse at have som samarbejdspartner her hos 3byggetilbud.dk

Sådan bedømmer kunderne KA Totalservice – Maler og Totalentreprenør

92%

Kundetilfredshed

100%

Svarprocent

Hver måned nominerer 3byggetilbud.dk tre virksomheder fra vores leverandørnetværk til Månedens Håndværker. Udvælgelsen sker blandt andet på baggrund af tilbagemeldinger på opgaver formidlet gennem 3byggetilbud.dk, samt hvor gode de er til at vende tilbage på forespørgsler fra bygherrer. De nominerede for september 2023 var Tømrerfirmaet Halberg & Christensen ApS, Forsbi Byg ApS og selvfølgelig vinderen KA Totalservice – Maler og Totalentreprenør.

Knap 65.000 formidlede opgaver i 2022

3byggetilbud.dk er Danmarks største formidler af bygge- og renoveringsopgaver. I 2022 formidlede vi knap 65.000 opgaver til vores netværk af omkring 1.850 håndværkere på tværs af hele Danmark. Hvis du har en bygge- eller renoveringsopgave, kan du gennem 3byggetilbud.dk’s service modtage tre uforpligtende tilbud fra dygtige håndværkerfirmaer nær dig helt gratis.

Er du håndværker og er interesseret i at blive del af vores netværk af håndværkere, er vi altid på udkig efter dygtige samarbejdspartnere, vi kan formidle bygge- og renoveringsopgaver til. Tilmeld dig i dag og modtag spændende opgaver til ordrebogen.