KA Totalservice Malerfirma v/ Kenneth Søren Andersen

Med et glimt i øjet og kvalitetsværktøjet i hånden hjælper vi et hav af glade bygherrer godt i mål med deres boligdrømme. Hos KA Totalservice har vores dygtige medarbejdere nemlig hænderne skruet helt rigtigt på og er specialister i al slags malerarbejde, uanset om der er tale om maling, tapetsering, opsætning af filt eller spartling. Vi er også eksperter i microcement, som er både slidstærkt og holdbart samt let at holde rent og pænt. Microcement kan benyttes til alt fra gulve, vægge og bordplader og giver din bolig et smukt og moderne look.

Vi dækker hele Djursland, hvor vi udfører projekter for både private boligejere, erhvervsvirksomheder og boligforeninger.

Høj og ensartet kvalitet

Uanset om du skal have malet eller udført microcement, så er KA Totalservice det rette firma til opgaven. Hos os er du nemlig sikret ordentligt håndværk fra start til slut. Vi er stolte og professionelle fagmænd, hvilket betyder, at vi aldrig leverer et resultat, som vi ikke selv mener sidder lige i skabet. Du kan derfor roligt overlade dit projekt til os, for med KA Totalservice på sagen er du garanteret:

  • Kvalitetsarbejde
  • Pålidelighed
  • Punktlighed
  • Service med et smil
  • Konkurrencedygtige priser

Professionel service fra den første kontakt

En stor del af vores service indebærer en god kundedialog. Fra den første kontakt møder vi derfor bygherren i øjenhøjde til en god snak om ønsker, behov og mulige løsningforslag. Ligeledes afslutter vi først projektet, når vi ved, at du står tilbage med et stort smil, der oser af tilfredshed.

Hos KA Totalservice er vi også klar til at hjælpe dig godt videre med din næste maler- eller microcementopgave. Kontakt os i dag for et godt tilbud og rådgivning. Du kan trykke på kontakt-knapperne her på siden eller ringe til os direkte på tlf.: 2194 9064, så vender vi hurtigt retur!

Læs mere

Kontakt os her

Kenneth Søren Andersen Indehaver
21 94 ** ** Vis nummer
21 94 90 64

KA Totalservice - Maler og Totalentreprenør

Møllebakkevej 33

8500 Grenaa

CVR: 14292543

Læs vores seneste anmeldelser

0
26 anmeldelser
anmeld-haandvaerker.dk 5 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 21 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Læs vores seneste anmeldelser

Meget kompetent håndværker som overholdte alle aftaler.

Minella B., 27 mar, 2023

Kenneth har malet hele vores hus inden fraflytning - vægge, lofter, træværk. Lige fra start tog Kenneth ansvar for, at opgaven blev udført professionelt og ikke mindst til den aftalte tid. Han ...

Kenneth har malet hele vores hus inden fraflytning - vægge, lofter, træværk. Lige fra start tog Kenneth ansvar for, at opgaven blev udført professionelt og ikke mindst til den aftalte tid. Han påtog sig oven i købet at kontakte udlejer og sikre, at arbejdet dækkede alle dennes ønsker inden overlevering, som han også deltog i. Vi kan kun anbefale KA TotalService!

Læs mere

Sigbjørn Hokland, 12 mar, 2023

Jeg er super tilfreds med arbejdet. Og kan stærkt anbefale KA totalservice

Mads N., 26 jan, 2023

Vi har været så glad for Kenneth 's arbejde at vi vil give flere opgaver til ham i fremtiden. Kenneth var en af 3 maler der gav også tilbud, men den eneste der kom på besøg til at se huset. E...
Vi har været så glad for Kenneth 's arbejde at vi vil give flere opgaver til ham i fremtiden. Kenneth var en af 3 maler der gav også tilbud, men den eneste der kom på besøg til at se huset. Efter hans besøg vidste vi at han var den rigtig professionel for også. Professionelt, præcis, metodisk og nemt til at kommunikere. Han startede når vi aftalte og lavede det hele færdig inden den dato vi snakkede om. Han gav meget kærlighed til vores gammel hus, som nu ser bare fantastisk ud. Efter dårlig erfaringer med håndværkere glæder vi os så meget at vi har fundet en dygtig entreprenør. Vi kan bare anbefale ham!
Læs mere

Marianna K., 28 nov, 2022

Super rar person, som lyttede når kunden ikke var helt tilfreds med det udførte arbejde og fik rette op på det.

Anja L., 04 aug, 2022

Kim var hurtigt klar med tilbud. Vi har haft en god dialog før, under og efter udførelsen. Vi har været glade for samarbejdet og vi har allerede bestilt at nyt maleprojekt hos Kim.

Erik P., 06 aug, 2021

De var dygtige og effektive, men tænker at deres timepris har været meget god

Susanne N., 22 jul, 2021

KA TotalService og jeg har samarbejdet flere gange over de sidste mange år - Og som altid, blev der også her leveret et fantastisk arbejde. Kenneth er, udover at være god til det med håndværke...

KA TotalService og jeg har samarbejdet flere gange over de sidste mange år - Og som altid, blev der også her leveret et fantastisk arbejde. Kenneth er, udover at være god til det med håndværket, også en god sparringspartner mht. løsningsforslag på de enkelte elementer i opgaven, hvorfor jeg ikke har nogen betænkelser overhovedet mht. at anbefale brug af firmaet.

Læs mere

Søren Nielsen, 19 jul, 2021

Kenneth startede opgaven til tiden, forklarede fint undervejs hvad der skulle ske, og afsluttede til tiden. Dygtig til at lave kontrast malede partier. Vil bruge Kenneth igen.

Steen, 17 jul, 2021

Kenneth er præcis på opgave og beskrivelse. Styrer tidsplan fra start til slut så vi er trygge ved indflytning. Tør binde an med stærke farvevalg og siger til og fra. Smidig i kommunikation. Vi har aftalt næste opgave.

Steen, 16 jul, 2021

Fint arbejde til en okay pris og udført af et par friske fyre.

Brian I., 17 jul, 2020

Et mareridt af dimensioner - sjusket malet ud over alle grænser uden sans for finish og detaljer

Jane A., 26 jun, 2020

Kenneth endte med at reparere og male en vaeg hos os og lavede et rigtig fint stykke arbejde. Han var venlig og behagelig at kommunikere med saa kun gode ord at sige om det.

Monica F., 01 maj, 2020

KA Totalservice leverede et professionelt stykke arbejde, til en god pris, og Kenneth var nem at samarbejde med om arbejdet

Mogens S., 20 apr, 2020

Vi Havde entreret med KA totalservice for at for startlet og malet vore helt nye førstesal.

Arbejdet gik planmæssigt fremad, men da han var ved at være færdig, vi det sig at finish på ingen m...

Vi Havde entreret med KA totalservice for at for startlet og malet vore helt nye førstesal.

Arbejdet gik planmæssigt fremad, men da han var ved at være færdig, vi det sig at finish på ingen måde levede op til hvad man kan forvente.
Vi gjorde firmaet opmærksom på det, men det men det blev ikke rettet.
Da vi fik regningen, tilbageholdte vi ca. 10%, men det vi tilsyneladende ikke nok, for de blev bare væk og kom ikke og udbedrede det sidste.

Der blev sprøjtespartlet, og her blev der sprøjtet på vinduer, gummilister, SONOS forstærker, el installationer, ind i ventilations rør og på gulvet!! Intet blev gjort rent.
Da vi så fik sat lamper op, viste det sig at vi kunne tælle stort set samtlige pladesamlinger, og at der er store ujævnheder i spartel arbejdet. Der er folder i filten flere steder, der er mange steder hvor de ikke er malet nok (man kan se den rå filt). Der er ikke brugt akryl fuge ved alle hjørner, og der hvor det er brugt er den revnet mange steder.

Nu kan vi så senest konstatere at den sjat maling KA var så venlig at efterlade til at lappe hulle på badeværelset, og som matcher ret godt til det der er malet… ikke er til vådrum.

Alt i alt, hvad der så lovende ud fra starten, endte med en rigtig dårlig oplevelse med finish og kvalitet langt under hvad man kunne forvente af en professionel.

Læs mere

Palle Jensen, 22 mar, 2020

Fantastisk god service, godt arbejde og til en meget fair pris. Skal jeg have malet igen, vil jeg klart vælge KA totalservice igen.

Jonas M., 11 mar, 2020

Nem kommunation og professionelt arbejde.

Brian B., 15 jan, 2020

Vi Havde entreret med KA totalservice for at for startlet og malet vore helt nye førstesal. Arbejdet gik planmæssigt fremad, men da han var ved at være færdig, viste det sig at finish på ing...
Vi Havde entreret med KA totalservice for at for startlet og malet vore helt nye førstesal. Arbejdet gik planmæssigt fremad, men da han var ved at være færdig, viste det sig at finish på ingen måde levede op til hvad man kan forvente. Vi gjorde firmaet opmærksom på det, men det men det blev ikke rettet. Da vi fik regningen, tilbageholdte vi ca. 10%, men det vi tilsyneladende ikke nok, for KA blev bare væk og kom ikke og udbedrede det sidste. Der blev sprøjtespartlet, og her blev der sprøjtet på vinduer, gummilister, SONOS forstærker, el installationer, ind i ventilations rør og på gulvet!! Intet blev gjort rent. Da vi så fik sat lamper op, viste det sig at vi kunne tælle stort set samtlige gipspladesamlinger, og at der er store ujævnheder i spartel arbejdet. Der er folder i filten flere steder, der er mange steder hvor de ikke er malet nok (man kan se den rå filt). Der er ikke brugt akryl fuge ved alle hjørner, og der hvor det er brugt er den revnet mange steder. Nu kan vi så senest konstatere at den sjat maling KA var så venlig at efterlade til at lappe mangler ved deres arbejde på badeværelset, og som matcher ret godt til det der er malet… ikke er til vådrum. Forholdt dette, tilbød KA at komme forbi med en spad maling. Vi fik klart en opfattelse af at han var helt bevidst om det. Selve malingen er desværre bare en meget lille del af at male igen efter badeværelset er færdig monteret. Alt i alt, hvad der så lovende ud fra starten, endte med en rigtig dårlig oplevelse med finish og kvalitet langt under hvad man kunne forvente af en professionel.
Læs mere

Palle J., 25 jul, 2019

Hurtig respons og godt arbejde :)

Christine P., 11 dec, 2018

Kenneth var virkelig grundig og resultatet er blevet smukt. Men der er kommet et par pletter på nogle af gulvene, de fleste bare noget, man kan støvsuge op, men også et par klatter. Til gengæld...
Kenneth var virkelig grundig og resultatet er blevet smukt. Men der er kommet et par pletter på nogle af gulvene, de fleste bare noget, man kan støvsuge op, men også et par klatter. Til gengæld holdt han fast i tilbudsprisen på trods af, at opgaven viste sig lidt større end han havde regnet med og jeg sagde, at han bare skulle gøre det færdig, så kunne vi aftale, hvad han skulle have ekstra. Så alt i alt kan jeg godt anbefale ham.
Læs mere

Hanne J., 04 jun, 2018

Super service

Carsten G., 02 okt, 2017

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver KA Totalservice - Maler og Totalentreprenør senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

6 dage siden
Udvendig maling af sommerhus 8410 Rønde
1 uge siden
Spartling af vægge 8560 Kolind
1 uge siden
Maling af facade 8400 Ebeltoft
3 uger siden
Malerarbejde af loft samt ludbehandling 8520 Lystrup
4 uger siden
Udvendig maling af sommerhus 8420 Knebel
Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du KA Totalservice - Maler og Totalentreprenør

Referencer

KA Totalservice - Maler og Totalentreprenør har blandt andet udført opgaver for

Maleropgaver For private
Byggeopgaver For private
Istandsættelse af café Erhverskunde
Facaderenovering og maling Irma i Hillerød