KA Totalservice - Maler og Totalentreprenør

4.6 ud af 5 stjerner
E-mail 21 94 ** **

KA Totalservice - Maler og Totalentreprenør

Med et glimt i øjet og kvalitetsværktøjet i hånden hjælper vi et hav af glade bygherrer godt i mål med deres boligdrømme. Hos KA Totalservice har vores dygtige medarbejdere nemlig hænderne skruet helt rigtigt på og er specialister i al slags malerarbejde, uanset om der er tale om maling, tapetsering, opsætning af filt eller spartling. Vi er også eksperter i microcement, som er både slidstærkt og holdbart samt let at holde rent og pænt. Microcement kan benyttes til alt fra gulve, vægge og bordplader og giver din bolig et smukt og moderne look.

Vi dækker hele Djursland, hvor vi udfører projekter for både private boligejere, erhvervsvirksomheder og boligforeninger.

Høj og ensartet kvalitet  

Uanset om du skal have malet eller udført microcement, så er KA Totalservice det rette firma til opgaven. Hos os er du nemlig sikret ordentligt håndværk fra start til slut. Vi er stolte og professionelle fagmænd, hvilket betyder, at vi aldrig leverer et resultat, som vi ikke selv mener sidder lige i skabet. Du kan derfor roligt overlade dit projekt til os, for med KA Totalservice på sagen er du garanteret:

  • Kvalitetsarbejde
  • Pålidelighed
  • Punktlighed
  • Service med et smil
  • Konkurrencedygtige priser

Professionel service fra den første kontakt

En stor del af vores service indebærer en god kundedialog. Fra den første kontakt møder vi derfor bygherren i øjenhøjde til en god snak om ønsker, behov og mulige løsningforslag. Ligeledes afslutter vi først projektet, når vi ved, at du står tilbage med et stort smil, der oser af tilfredshed.

Hos KA Totalservice er vi også klar til at hjælpe dig godt videre med din næste maler- eller microcementopgave. Kontakt os i dag for et godt tilbud og rådgivning. Du kan trykke på kontakt-knapperne her på siden eller ringe til os direkte på tlf.: 2194 9064, så vender vi hurtigt retur!

Læs mere

Kontakt os her

Kenneth Søren Andersen Indehaver
21 94 ** ** Vis nummer
21 94 90 64

KA Totalservice - Maler og Totalentreprenør

Møllebakkevej 33

8500 Grenaa

CVR: 14292543

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver KA Totalservice - Maler og Totalentreprenør senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

50 opgaver vundet

Maling af træværk på bolig 8500 Grenaa
2 uger siden
Indvendig maling af hus 8520 Lystrup
1 måneder siden
Maling af vinduer og døre m.m. 8240 Risskov
1 måneder siden
Spartling og maling af vægge 8400 Ebeltoft
1 måneder siden
Maling af hus 8543 Hornslet
1 måneder siden
Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
41 anmeldelser
google.com 3 anmeldelser
0
anmeld-haandvaerker.dk 5 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 33 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Kom til aftalt tid og leverede god kommunikation igennem hele forløbet. Anbefales.

Jesper W., 02 maj 2024

Super service og alt var som aftalt. Store anbefalinger her fra!

Tommy T., 05 apr. 2024

Veludført opgave og godt samarbejde gennem hele processen. Kan klart anbefales!

Jakob T., 01 sep. 2023

Rigtig godt og dygtig maling af huset. Venlig og imodekommende mennesker.

Veronica P., 29 aug. 2023

Vi havde Kenneth og Sandra ude for at male vores nye hus. En 232 m2 stor opgave med op til 4 meter til loftet. Flere vægge i forskellige kontrastfarver, fugning af gulvpaneler osv. Kenneth og Sand...
Vi havde Kenneth og Sandra ude for at male vores nye hus. En 232 m2 stor opgave med op til 4 meter til loftet. Flere vægge i forskellige kontrastfarver, fugning af gulvpaneler osv. Kenneth og Sandra har en stor faglig stolthed, og er gode til at komme med råd og vejledning undervejs. De springer ikke over hvor gærdet er lavest, men afleverer et grundigt og meget flot arbejde hvor der virkelig er kælet for detaljerne. På trods af vores meget hårde tidsplan har de knoklet på for at overholde alle aftaler til punkt og prikke. Undervejs har de været gode til at sende os opdateringer, så vi hele tiden har følt os 100% trygge. Prismæssigt ligger KA Totalservice helt på niveau med de andre tilbud jeg fik. På service og faglig stolthed ligger de til gengæld i den absolutte top. Stor anbefaling herfra.
Læs mere

René R., 25 aug. 2023

KA Totalservice leverede totalservice. Vores bryggers står nu knivskarpt. Vi blev inddraget på passende vis igennem hele forløbet. Maleren har udført en opgave med sans for detaljen og godt hå...
KA Totalservice leverede totalservice. Vores bryggers står nu knivskarpt. Vi blev inddraget på passende vis igennem hele forløbet. Maleren har udført en opgave med sans for detaljen og godt håndværk. Samtidig er vi blevet mødt med venlighed og imødekommenhed, så vi kan varmt anbefale KA Totalservice.
Læs mere

Christian M., 03 aug. 2023

On time. Good advice. Done the job well. I would recommend Kenneth.

Rajul V., 10 jul. 2023

Vi har oplevet et helt fantastisk samarbejde med KA Totalservice. Opgaven blev løst til meget tilfredsstillende og effektivt. Vi vil klart kontakte dem igen, hvis vi har brug for et firma til en maleopgave.

Stephan R., 03 jul. 2023

Vi blev kontaktet af Kenneth gennem 3 Byg efter forespørgsel til maling af vores nykøbte arkitekttegnet hus fra 2008. Kenneth kom forbi og vi havde en rigtig god snak om opgaven, hvor det var mer...
Vi blev kontaktet af Kenneth gennem 3 Byg efter forespørgsel til maling af vores nykøbte arkitekttegnet hus fra 2008. Kenneth kom forbi og vi havde en rigtig god snak om opgaven, hvor det var mere end bare at give tilbud, men også rådgivning om hvilke vægge, lofte osv. skulle males. Det syntes vi var meget autentisk og seriøs. Selve opgaven har Kenneth udført højst tilfredsstillende og i god kvalitet. Han opholdte alle aftaler i tilbuddet og derudover var også fleksibel med nogle små ændringer uden at ændre prisen. Det var virkelig en fornøjelse at have Kenneth i huset!
Læs mere

Anamaria T., 16 jun. 2023

Vi er super tilfredse med Kenneths arbejde, som bestod i at spartle, sætte filt op, male og maling af dørkarme og fodlister. Han har været rigtig dygtig og han har været god at sparre med. Kan kun anbefale kenneth!

Camilla L., 01 maj 2023

Meget fin udførelse og dejlig nem at arbejde sammen med. Jeg kan kun anbefale Kenneth til alle med store maleropgaver.

Michael H., 21 apr. 2023

Meget kompetent håndværker som overholdte alle aftaler.

Minella B., 27 mar. 2023

Kenneth har malet hele vores hus inden fraflytning - vægge, lofter, træværk. Lige fra start tog Kenneth ansvar for, at opgaven blev udført professionelt og ikke mindst til den aftalte tid. Han ...

Kenneth har malet hele vores hus inden fraflytning - vægge, lofter, træværk. Lige fra start tog Kenneth ansvar for, at opgaven blev udført professionelt og ikke mindst til den aftalte tid. Han påtog sig oven i købet at kontakte udlejer og sikre, at arbejdet dækkede alle dennes ønsker inden overlevering, som han også deltog i. Vi kan kun anbefale KA TotalService!

Læs mere

Sigbjørn Hokland, 12 mar. 2023

Jeg er super tilfreds med arbejdet. Og kan stærkt anbefale KA totalservice

Mads N., 26 jan. 2023

Vi har været så glad for Kenneth 's arbejde at vi vil give flere opgaver til ham i fremtiden. Kenneth var en af 3 maler der gav også tilbud, men den eneste der kom på besøg til at se huset. E...
Vi har været så glad for Kenneth 's arbejde at vi vil give flere opgaver til ham i fremtiden. Kenneth var en af 3 maler der gav også tilbud, men den eneste der kom på besøg til at se huset. Efter hans besøg vidste vi at han var den rigtig professionel for også. Professionelt, præcis, metodisk og nemt til at kommunikere. Han startede når vi aftalte og lavede det hele færdig inden den dato vi snakkede om. Han gav meget kærlighed til vores gammel hus, som nu ser bare fantastisk ud. Efter dårlig erfaringer med håndværkere glæder vi os så meget at vi har fundet en dygtig entreprenør. Vi kan bare anbefale ham!
Læs mere

Marianna K., 28 nov. 2022

Super rar person, som lyttede når kunden ikke var helt tilfreds med det udførte arbejde og fik rette op på det.

Anja L., 04 aug. 2022

Kim var hurtigt klar med tilbud. Vi har haft en god dialog før, under og efter udførelsen. Vi har været glade for samarbejdet og vi har allerede bestilt at nyt maleprojekt hos Kim.

Erik P., 06 aug. 2021

De var dygtige og effektive, men tænker at deres timepris har været meget god

Susanne N., 22 jul. 2021

KA TotalService og jeg har samarbejdet flere gange over de sidste mange år - Og som altid, blev der også her leveret et fantastisk arbejde. Kenneth er, udover at være god til det med håndværke...

KA TotalService og jeg har samarbejdet flere gange over de sidste mange år - Og som altid, blev der også her leveret et fantastisk arbejde. Kenneth er, udover at være god til det med håndværket, også en god sparringspartner mht. løsningsforslag på de enkelte elementer i opgaven, hvorfor jeg ikke har nogen betænkelser overhovedet mht. at anbefale brug af firmaet.

Læs mere

Søren Nielsen, 19 jul. 2021

Kenneth startede opgaven til tiden, forklarede fint undervejs hvad der skulle ske, og afsluttede til tiden. Dygtig til at lave kontrast malede partier. Vil bruge Kenneth igen.

Steen, 17 jul. 2021

Kenneth er præcis på opgave og beskrivelse. Styrer tidsplan fra start til slut så vi er trygge ved indflytning. Tør binde an med stærke farvevalg og siger til og fra. Smidig i kommunikation. Vi har aftalt næste opgave.

Steen, 16 jul. 2021

Fint arbejde til en okay pris og udført af et par friske fyre.

Brian I., 17 jul. 2020

Et mareridt af dimensioner - sjusket malet ud over alle grænser uden sans for finish og detaljer

Jane A., 26 jun. 2020

Super service og fint håndværk!

, 03 jun. 2020

Fantastisk resultat! Jeg har haft Kenneth til at udvide og totalrenovere mit københavner badeværelse. Han fandt på en kreativ løsning, hvor vi tog noget plads fra køkkenet, der ligger ved side...
Fantastisk resultat! Jeg har haft Kenneth til at udvide og totalrenovere mit københavner badeværelse. Han fandt på en kreativ løsning, hvor vi tog noget plads fra køkkenet, der ligger ved siden af, og inkluderede det i badeværelset. Derudover fjernede han væggen mellem det tilbageværende køkken og stue. Det resulterede i en rigtig god køkkenalrum løsning. Min lejlighed har fået et helt nyt og moderne udtryk, samt en meget bedre rumfordeling og et bedre lysindfald - og så er badeværelset state of the art. Processen var helt smertefri for mig, og selvom Kenneth stødte på nogle problemer med hans leverandører, fandt han ivrigt løsninger så alt stadig gik efter planen og det fantastiske resultat blev leveret til tiden! Tusind tak for dit arbejde Kenneth.
Læs mere

, 03 jun. 2020

Kenneth endte med at reparere og male en vaeg hos os og lavede et rigtig fint stykke arbejde. Han var venlig og behagelig at kommunikere med saa kun gode ord at sige om det.

Monica F., 01 maj 2020

KA Totalservice leverede et professionelt stykke arbejde, til en god pris, og Kenneth var nem at samarbejde med om arbejdet

Mogens S., 20 apr. 2020

Vi Havde entreret med KA totalservice for at for startlet og malet vore helt nye førstesal.

Arbejdet gik planmæssigt fremad, men da han var ved at være færdig, vi det sig at finish på ingen m...

Vi Havde entreret med KA totalservice for at for startlet og malet vore helt nye førstesal.

Arbejdet gik planmæssigt fremad, men da han var ved at være færdig, vi det sig at finish på ingen måde levede op til hvad man kan forvente.
Vi gjorde firmaet opmærksom på det, men det men det blev ikke rettet.
Da vi fik regningen, tilbageholdte vi ca. 10%, men det vi tilsyneladende ikke nok, for de blev bare væk og kom ikke og udbedrede det sidste.

Der blev sprøjtespartlet, og her blev der sprøjtet på vinduer, gummilister, SONOS forstærker, el installationer, ind i ventilations rør og på gulvet!! Intet blev gjort rent.
Da vi så fik sat lamper op, viste det sig at vi kunne tælle stort set samtlige pladesamlinger, og at der er store ujævnheder i spartel arbejdet. Der er folder i filten flere steder, der er mange steder hvor de ikke er malet nok (man kan se den rå filt). Der er ikke brugt akryl fuge ved alle hjørner, og der hvor det er brugt er den revnet mange steder.

Nu kan vi så senest konstatere at den sjat maling KA var så venlig at efterlade til at lappe hulle på badeværelset, og som matcher ret godt til det der er malet… ikke er til vådrum.

Alt i alt, hvad der så lovende ud fra starten, endte med en rigtig dårlig oplevelse med finish og kvalitet langt under hvad man kunne forvente af en professionel.

Læs mere

Palle Jensen, 22 mar. 2020

Fantastisk god service, godt arbejde og til en meget fair pris. Skal jeg have malet igen, vil jeg klart vælge KA totalservice igen.

Jonas M., 11 mar. 2020

Nem kommunation og professionelt arbejde.

Brian B., 15 jan. 2020

Vi Havde entreret med KA totalservice for at for startlet og malet vore helt nye førstesal. Arbejdet gik planmæssigt fremad, men da han var ved at være færdig, viste det sig at finish på ing...
Vi Havde entreret med KA totalservice for at for startlet og malet vore helt nye førstesal. Arbejdet gik planmæssigt fremad, men da han var ved at være færdig, viste det sig at finish på ingen måde levede op til hvad man kan forvente. Vi gjorde firmaet opmærksom på det, men det men det blev ikke rettet. Da vi fik regningen, tilbageholdte vi ca. 10%, men det vi tilsyneladende ikke nok, for KA blev bare væk og kom ikke og udbedrede det sidste. Der blev sprøjtespartlet, og her blev der sprøjtet på vinduer, gummilister, SONOS forstærker, el installationer, ind i ventilations rør og på gulvet!! Intet blev gjort rent. Da vi så fik sat lamper op, viste det sig at vi kunne tælle stort set samtlige gipspladesamlinger, og at der er store ujævnheder i spartel arbejdet. Der er folder i filten flere steder, der er mange steder hvor de ikke er malet nok (man kan se den rå filt). Der er ikke brugt akryl fuge ved alle hjørner, og der hvor det er brugt er den revnet mange steder. Nu kan vi så senest konstatere at den sjat maling KA var så venlig at efterlade til at lappe mangler ved deres arbejde på badeværelset, og som matcher ret godt til det der er malet… ikke er til vådrum. Forholdt dette, tilbød KA at komme forbi med en spad maling. Vi fik klart en opfattelse af at han var helt bevidst om det. Selve malingen er desværre bare en meget lille del af at male igen efter badeværelset er færdig monteret. Alt i alt, hvad der så lovende ud fra starten, endte med en rigtig dårlig oplevelse med finish og kvalitet langt under hvad man kunne forvente af en professionel.
Læs mere

Palle J., 25 jul. 2019

Har haft Kenneth til at male træbeskyttelse på hele sommerhuset, og ikke nok med at Kenneth har gjort et godt stykke arbejde til en skarp pris og til tiden, så har han gennem hele forløbet vær...
Har haft Kenneth til at male træbeskyttelse på hele sommerhuset, og ikke nok med at Kenneth har gjort et godt stykke arbejde til en skarp pris og til tiden, så har han gennem hele forløbet været super meddelsom og servicemindet. Det kan altid være svært at følge processen på afstand men Kenneth holdt os opdateret og et gode fotos undervejs som han selv tog initiativ til at sende skabte tryghed i processen. De bedste anbefalinger herfra
Læs mere

, 03 jun. 2019

Hurtig respons og godt arbejde :)

Christine P., 11 dec. 2018

Kenneth var virkelig grundig og resultatet er blevet smukt. Men der er kommet et par pletter på nogle af gulvene, de fleste bare noget, man kan støvsuge op, men også et par klatter. Til gengæld...
Kenneth var virkelig grundig og resultatet er blevet smukt. Men der er kommet et par pletter på nogle af gulvene, de fleste bare noget, man kan støvsuge op, men også et par klatter. Til gengæld holdt han fast i tilbudsprisen på trods af, at opgaven viste sig lidt større end han havde regnet med og jeg sagde, at han bare skulle gøre det færdig, så kunne vi aftale, hvad han skulle have ekstra. Så alt i alt kan jeg godt anbefale ham.
Læs mere

Hanne J., 04 jun. 2018

Super service

Carsten G., 02 okt. 2017

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du KA Totalservice - Maler og Totalentreprenør

Referencer

KA Totalservice - Maler og Totalentreprenør har blandt andet udført opgaver for

Facaderenovering og maling Irma i Hillerød
Istandsættelse af café Erhverskunde
Maleropgaver For private
Byggeopgaver For private
Send en forespørgsel til KA Totalservice - Maler og Totalentreprenør