Få 3 tilbud

Månedens Håndværker: Personligt engagement gør en verden til forskel

december 2023

HC Murer & Totalentreprise

Titlen som Månedens Håndværker i december 2023 går fuldt fortjent til den dygtige murer- og totalentreprisevirksomhed, HC Murer & Totalentreprise. Henning Rothmann Christensen, manden bag virksomheden, har en personlig kundetilgang – og dén, samt kvalitetsløsningerne, han og virksomheden gang på gang leverer til sine kunder, skaber stor tilfredshed.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

HC Murer & Totalentreprise er en erfaren murer- og totalentreprisevirksomhed, som har stort fokus på kvalitet og kunderelationer. Kvalitet er en selvfølge hos Henning Rothmann Christensen samt hans dygtige, dedikerede team. Henning Rothmann Christensen selv har mange års erfaring som murer samt byggestyrer og er derfor helt tryg i at løfte særligt større murer- og totalentrepriseprojekter. Og lige præcis de større murer- og totalentrepriseprojekter er de type opgaver, som fynske kunder kan få kyndig eksperthjælp til. Om det er et totalentrepriseprojekt eller for eksempel en facaderenovering, du har brug for hjælp til, er HC Murer & Totalentreprise altid på pletten.

Og den erfarne murer- og totalentreprisevirksomhed gør arbejdet til UG – det afslører den feedback, der tikker ind. Gang på gang roser kunderne virksomheden til skyerne, både for det gode håndværk, der emmer af faglig dygtighed, samt for Henning Rothmann Christensen og hans teams behandling af dem. Særligt kommunikationen er noget, som Henning Rothmann Christensen går højt op i – og at kommunikere virker, erfarer eksperten.

Det står soleklart: HC Murer & Totalentreprise har knækket koden til at få glade kunder i butikken – for kundetilfredsheden, såvel som svarprocenten, hos 3byggetilbud.dk er på hele 100 procent.  

HC Murer & Totalentreprise varetager:

HC Murer & Totalentreprise varetager indendørs renoveringer. Arbejdet udføres typisk som totalentrepriseprojekter og omfatter:

  • Badeværelser
  • Totalrenoveringer
  • Køkken/alrum
  • Kælder

Personligt engagement – altid

Kunden er førsteprioritet hos HC Murer & Totalentreprise, og hele byggeprocessen tager udgangspunkt i kundens drømme, ønsker og behov. Henning Rothmann Christensen selv forklarer:

“Vi har stort fokus på kunden. Vi skaber altid kontakt til kunden samme dag, vi modtager opgaven. Vi bruger den fornødne tid på at sørge for, at kundens ønsker og behov bliver opfyldt. Så et stort kundefokus. Og så en hurtig og professionel kommunikation, så kunden kan mærke seriøsitet og føle tryghed. Vi prøver altid at finde den løsning, der passer kunden bedst”

Hertil leverer virksomheden kun kvalitetsløsninger, udført efter virksomhedens egne høje standarder. Og lader du HC Murer & Totalentreprise varetaget arbejdet for dig, skal du ikke selv gå og planlægge, organisere og koordinere mellem de forskellige faggrupper, der skal på dit større murer- eller totalentrepriseprojekt – for det sørger HC Murer & Totalentreprise for:

“Vi for særligt ofte ros for måden, vi styrer projekter på. Vores kunder oplever stor tryghed i, at de kun har 1 part, de skal kommunikere med. Vi håndterer alle andre involverede parter og sørger for effektiv tids- og projektstyring,” forklarer indehaveren.

De små guldkorn gør forskellen

Henning Rothmann Christensen og hans team er mildest talt eksperter indenfor branchen, og deler rigtig gerne ud af deres viden og erfaring. For vejleder-kasketten ryger på, når de dygtige fagfolk sætter sig sammen med kunden for at tale projektet igennem:

“Vi sætter os altid ned sammen med kunden for at finde løsninger på deres projekter. De bliver af og til forbavsede over de guldkorn der kommer”

HC Murer & Totalentreprises dygtige fagfolk smider ikke kun guldkorn af sig og vejleder dig til en så optimal løsning som mulig for dig og din bolig inden projektets opstart, men holder dig up to date under hele byggeprocessen. På den måde er I sikre på, at alle parter er enige – og du får lige præcis den løsning, du drømmer om.

HC Murer & Totalentreprise sikrer dig kvalitet

HC Murer & Totalentreprise er synonym med kvalitet og sublim kundekontakt. Murer- og totalentreprisevirksomheden er parat til at tage professionel hånd om dit større projekt. Så vil du være sikker på, at dit totalentrepriseprojekt lykkedes, er Månedens Håndværker for december 2023 et oplagt valg.

Virksomheden, der længe har kreeret kvalitetsløsninger af allerhøjeste topklasse (og en service derefter), gør sig nemlig umage for alle kunder og har samme omhyggelige, gennemtænkte tilgang til alle projekter. Så drømmer du om en indendørs totalrenovering eller måske en facaderenovering, der kan tilføje helt nyt liv til din boligs look, kan du være sikker på at Månedens Håndværker december 2023 kan sikre dig lige dén løsning, du drømmer om.

Der skal lyde et kæmpestort tillykke med titlen som Månedens Håndværker for december 2023 til HC Murer & Totalentreprise, der i dén grad fortjener titlen.

Sådan bedømmer kunderne HC Murer & Totalentreprise

100%

Kundetilfredshed

100%

Svarprocent

Hver måned nominerer 3byggetilbud.dk tre virksomheder fra vores leverandørnetværk til Månedens Håndværker. Udvælgelsen sker blandt andet på baggrund af tilbagemeldinger på opgaver formidlet gennem 3byggetilbud.dk, samt hvor gode de er til at vende tilbage på forespørgsler fra bygherrer. De nominerede i december 2023 var virksomhederne KLARHUS ApS, JJ El-Teknik ApS og naturligvis vinderen HC Murer & Totalentreprise.

Knap 65.000 formidlede opgaver i 2022

3byggetilbud.dk er Danmarks største formidler af bygge- og renoveringsopgaver. I 2022 formidlede vi knap 65.000 opgaver til vores netværk af omkring 1.600 håndværkere på tværs af hele Danmark. Hvis du har en bygge- eller renoveringsopgave, kan du gennem 3byggetilbud.dk’s service modtage tre uforpligtende tilbud fra dygtige håndværkerfirmaer nær dig helt gratis.

Er du håndværker og er interesseret i at blive del af vores netværk af håndværkere, er vi altid på udkig efter dygtige samarbejdspartnere, vi kan formidle bygge- og renoveringsopgaver til. Tilmeld dig i dag og modtag spændende opgaver til ordrebogen.