Få 3 tilbud

Månedens Håndværker: Vi har kompetencerne til at levere intelligente el-løsninger

januar 2024

Trebbien Electric ApS

Titlen som Månedens Håndværker går til Trebbien Electric ApS, som er en professionel elinstallationsvirksomhed beliggende i Brøndby. Med en imponerende faglig ekspertise inden for elområdet, er de ikke kommet let til den flotte titel. De udfører en bred vifte af el opgaver for deres kunder i Storkøbenhavn, med en rosende feedback fra de yderst tilfredse kunder.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

Trebbien Electric ApS sikrer sig titlen som Månedens Håndværker i januar 2024. Den professionelle virksomhed scorer 5 ud af 5 stjerner hos et hav af kunder, og med deres flotte arbejde og en kundetilfredshed i top er titlen fuld fortjent. De går til alle opgaver med en enorm passion for kvalitet og service.

Her er tale om en særdeles erfaren og dedikeret elinstallationsvirksomhed, der naturligvis altid sørger for, at løsningerne lever op til sikkerhedsstyrelsens krav for autoriseret el-arbejde. Uanset omfanget af opgaven, kan Månedens Håndværker for januar 2024 hjælpe dig at sikre din elinstallation.

Om tilgangen til opgaverne forklarer Indehaveren Mads Seenan følgende:

Vi lægger stor vægt på god kommunikation og opfølgning på alle opgaverne.

Indehaver, Mads Seenan

Udover at levere kvalitetsrige løsninger er den erfarne elinstallationsvirksomhed medlem af TEKNIQ for at give kunderne en tryghed og garanti for det udførte arbejde. TEKNIQs kerneværdier er kvalitet og ansvarsbevidsthed, som går i takt med værdierne hos Trebbien Electric ApS. Derfor er du i sikre hænder, når du lader Månedens Håndværker for januar 2024 varetage dine elinstallationer.

Trebbien Electric ApS varetager blandt andet:

  • Datainstallationer
  • El-tavler
  • Industriinstallationer
  • Smartphoneinstallationer
  • Generelt el-arbejde

Kvalitet og sikkerhed er et varemærke

Trebbien Electric ApS er altid opdateret på den nyeste teknologi. På den måde kan du altid føle dig topsikret, da de har kompetencerne til at levere de smarteste løsninger til dig. De værner om den gode kundeoplevelse og det er derfor kun fantasien, som sætter grænser for, hvilke opgaver deres professionelle og erfarne elektrikere skal løse for dig.

Så uanset om du har brug for en elektriker til at reparere dørtelefonen, tjekket el-tavlen, eller står i en akut situation, står Månedens Håndværker for januar 2024 klar til at hjælpe. Når det kommer til el-arbejde, er der ingen grænser for, hvad Trebbien Electric ApS kan klare.

Sådan bedømmer kunderne Trebbien Electric ApS

95%

Kundetilfredshed

100%

Svarprocent

Hos 3byggetilbud.dk nominerer vi hver måned tre virksomheder fra vores leverandørnetværk til Månedens Håndværker. Udvælgelsen sker blandt andet på baggrund af tilbagemeldinger formidlet gennem 3byggetilbud.dk, og hvor gode virksomhederne er til at vende tilbage på forespørgsler fra bygherre. De nominerede i januar 2024 var Vestegnes Isolering, Boysen El og Teknik ApS og naturligvis vinderen, Trebbien Electric ApS.

Omkring 51.000 formidlede opgaver i 2023

3byggetilbud.dk er Danmarks største formidler af bygge- og renoveringsopgaver. I 2023 formidlede vi omtrent 51.000 opgaver til vores netværk af omkring 1.700 håndværkere på tværs af hele Danmark. Hvis du har en bygge- eller renoveringsopgave, kan du gennem 3byggetilbud.dk’s service modtage tre uforpligtende tilbud fra dygtige håndværkerfirmaer nær dig helt gratis.

Er du håndværker og er interesseret i at blive del af vores netværk af håndværkere, er vi altid på udkig efter dygtige samarbejdspartnere, vi kan formidle bygge- og renoveringsopgaver til. Tilmeld dig i dag og modtag spændende opgaver til ordrebogen.