Få 3 tilbud

Praktik hos 3byggetilbud.dk

Er du klar til et læringsforløb, som både er fagligt og personligt? Hvor du får mulighed for at prøve dine kompetencer af på lige fod med erfarne kollegaer?

Hos 3byggetilbud.dk søger vi endnu engang en dygtig praktikant (den sidste har gjort karriere herinde), der har mod på at lære en masse om vores organisation og indgå på lige fod med medarbejdere i vores salgsafdeling. Og vi er ikke i tvivl: Vi vil investere i din udvikling og klæde dig godt på til at skabe gode oplevelser og resultater for både 3byggetilbud.dk’s brugere og samarbejdspartnere i hele landet. Er du den dygtige praktikant, vi søger?

Praktikperiode hos 3byggetilbud.dk

Som praktikant hos 3byggetilbud.dk vil du få en indgående indføring i vores virksomhed og i salg – ikke kun i teorien, men især i praksis. Du vil få kurser i relationsopbygning og behovsafdækning af rutinerede salgsledere. Vi vil gerne give dig mulighed for at bringe nogle af de evner og den viden, som du har tilegnet dig på dit studie i spil i vores salgsafdeling. For at forstå vores organisation vil du også få mulighed for at stifte bekendtskab med andre afdelinger som vores customer service, finans, kommunikation og udvikling. Når du skal udarbejde et projekt om praktikforløbet er vi naturligvis også behjælpelige med den slags.

Dit praktikforløb kommer blandt andet til at byde på

  • Oplæring og kurser i 3byggetilbud.dks organisation, behovsafdækning og relationsopbygning
  • Opbygning af egen portefølje med samarbejdspartnere, du servicerer med bygge- og renoveringsopgaver
  • Planlægning af markedsføringskampagner for din portefølje
  • Sparring om emne og problemstilling til din afsluttende praktikopgave

Hvem er du?

Du er ambitiøs. Du vil være den bedste til det, du gør. Det vil vi nemlig.

Du har talegaverne i orden. Du kommer til at være i praktik i vores salgsafdeling, hvor du dagligt taler i telefon med vores håndværkere og samarbejdspartnere.

Du er nysgerrig. Selvom du er dygtig til at tale for din sag, så skal du også være god til at lytte. Både til dine kollegaer hos 3byggetilbud.dk og til alle dem af vores kunder, som du kommer i dialog med.

Markedsføring og salg er din livret. Vi hjælper dagligt vores netværk af samarbejdspartnere med at skræddersy markedsføringsplaner og få flere opgaver i ordrebogen. Du skal derfor synes om, at hjælpe andre virksomheder med at vækste.

Hvem er 3byggetilbud.dk?

Hos 3byggetilbud.dk A/S sidder vi i dag mere end 60 medarbejdere på vores kontor i København K og har også en afdeling i Aarhus. Vores landsdækkende netværk af håndværkere og samarbejdspartnere tæller mere end 1.600 firmaer.

Hos 3byggetilbud.dk A/S er vi en virksomhed med fokus på personlig udvikling og fælles målsætninger, og så er vi rigtig gode til at holde sociale arrangementer. Der er ikke langt fra tanke til handling og vi elsker at få nye input.

En del af Schibsted

Schibsted

I april 2022 blev 3byggetilbud.dk en del af den norske mediekoncern Schibsted, som i Danmark også står bag DBA, Bilbasen, Mybanker og Lendo. Schibsted har mere end 8.000 medarbejdere ansat i deres skandinaviske virksomheder og i Norden driver de blandt andet håndværkerportaler, som 3byggetilbud.dk i alle lande.

Sådan kommer du i praktik hos 3byggetilbud.dk:

Vil du vide mere om 3byggetilbud.dk og et praktikantforløb hos os, så kan du kontakte Jacob Frederiksen på 2715 1776 eller send en mail til job@3byggetilbud.dk.

Hvad fortæller kollegaerne om deres karriere hos 3byggetilbud.dk?

Victor E. Hansen
Victor E. Hansen
Key Account Manager

Hvad fik dig til at søge en stilling hos 3byggetilbud.dk?
Qua mit studie skulle jeg bruge en praktikplads, hvorfor jeg rakte ud til mit netværk. Heldigvis havde jeg en gammel gymnasiekammerat, der havde slået sine folder i 3byggetilbud.dk de seneste par år og fik banet vejen for at jeg kunne komme til en samtale. Praktikforløbet resulterede i en fuldtidsansættelse og jeg har ikke set mit tilbage siden!

Hvad kan du lide ved dit arbejde?
Det første der springer frem på nethinden, er mine kollegaer. De gør hverdagen til en leg. Men rent fagligt synes at arbejdet er enormt alsidigt. Få dage minder om hinanden og jeg får lov at udvikle mig på flere forskellige parametre alt efter hvor jeg lægger dagens fokus. De kompetencer jeg får styrket på job, kan jeg i mange tilfælde gøre brug af i mit privatliv også, hvorfor jeg føler, at 3byggetilbud.dk også har haft stor betydning for min personlige udvikling.

Hvordan vil du beskrive kulturen hos 3byggetilbud.dk?

Energisk, sjov, målorienteret – og et sted, hvor de skæve eksistenser bliver hyldet.

Vi samlere på én’ere!

Fold ud

Mads N. Sørensen
Mads Sørensen
KAM, Teamleder & Rekruttering

Hvad fik dig til at søge en stilling hos 3byggetilbud.dk?
Fortællingen om, hvorfor jeg søgte jobbet hos 3byggetilbud.dk er ret sjov. Jeg var i gang med at skrive min afgangsopgave som markedsføringsøkonom og tænkte, at det var ved at blive en rigtig l*rteopgave, så jeg besluttede mig for at søge et job. Jeg faldt over jobopslaget hos 3byggetilbud.dk og tænkte, at det var et rigtigt l*rtearbejde. Allerede til jobsamtalen fandt jeg ud af, at det var det ikke. Stillingen var spændende, udfordrende og så virkede 3byggetilbud.dk som en unik arbejdsplads med en rigtig god energi.

Hvad kan du lide ved dit arbejde?
Jeg startede som salgskonsulent hos 3byggetilbud.dk og det jeg virkelig godt kan lide ved jobbet som sælger hos 3byggetilbud.dk er, at det kan tilpasses de forskellige medarbejderes personlighed. Man skal ikke passe ind i et bestemt format eller være noget man ikke er, eller som ikke passer til ens person. Alle kan gøre det på deres egen måde og der er plads til forskelligheder. Samtidig så er der mange karrieremuligheder og man får skræddersyet en karrierevej i forhold til det man selv ønsker. Jeg er teamleder i dag og kan rigtigt godt lide at lære fra mig og coache, så jeg står for rekruttering og oplæring i Aarhus. I det nye år flytter jeg til København og fortsætter som teamleder der med nye spændende opgaver, hvor jeg også skal være en del af rekrutteringen.

Hvordan vil du beskrive kulturen hos 3byggetilbud.dk?

Kulturen er helt vildt fed hos 3byggetilbud.dk. Jeg har fået rigtigt mange gode kollegaer, som er blevet meget mere end kollegaer og en stor del af min hverdag. Lige når du starter kan det godt være ret hårdt arbejde – og der betyder kulturen, kollegaerne og sammenholdet rigtig meget.

Fold ud

Eik Franksdottir Mikkelsen
Eik Franksdottir Mikkelsen
Digital Designer

Hvad fik dig til at søge en stilling hos 3byggetilbud.dk?
Jeg var igang med min uddannelse til multimediedesigner og ønskede et relevant studiearbejde i foråret 2018. Jeg faldt over et spændende opslag hos 3byggetilbud.dk, hvor de søgte en studerende, der blandt andet skulle hjælpe med at udarbejde logoer. Jeg fik jobbet og blev ved med at arbejde her, da jeg tog min top-up i digital konceptudvikling. Det var et rigtigt godt sted at være studerende, hvor jeg kunne få lov til at prøve mine kompetencer af i praksis.

Idag er jeg færdiguddannet og har været ansat i en fuldtidstilling som Digital Designer hos 3byggetilbud.dk siden 2020.

Hvad kan du lide ved dit arbejde?
Det jeg godt kan lide ved mit arbejder er, at det er alsidigt. Jeg får lov til at lave de opgaver, jeg gerne vil være med til at løse og så er der hos 3byggetilbud.dk en kultur, hvor det er let at udvide sine ansvarsområder og udvikle sig, hvis man ønsker det. Man får lov til selv at være med til at forme sin stilling og udvikle sine kompetencer.

Hvordan vil du beskrive kulturen hos 3byggetilbud.dk?
Det er en social arbejdsplads, hvor kollegaer hurtigt bliver til venner. Jeg sidder i et rigtig godt team, hvor man arbejder tæt og sparrer om opgaverne, hvilket jeg sætter stor pris på. Samtidig så har vi det altid sjovt. Vi griner både med hinanden og snakke om stort og småt og der er plads til at man kan man være sig selv.

Fold ud

Hvad laver vi hos 3byggetilbud.dk?

På 3byggetilbud.dks hovedkontor i København sidder vi omkring 55 medarbejdere og i Aarhus-afdelingen har vi 9 medarbejdere. Vi arbejder alle med at formidle bygge- og renoveringsopgaver. Medarbejderne hos 3byggetilbud.dk har forskellig baggrund og arbejder med alt fra salg, service, kommunikation, it og økonomi. På tværs af afdelingerne arbejder vi med en fælles ambition om at gøre det trygt og nemt at få udført håndværkerarbejde.

Serviceafdelingen arbejder målrettet med at servicere byggeopgaver og udvælge de rigtige håndværkere til opgaverne. Salgsafdelingen har den daglige kontakt med vores netværk af håndværkerfirmaer. Kommunikations- og udviklingsafdelingen arbejder med formidling af relevant information om håndværkerbranchen, presse samt markedsføring og udvikling.

Hverdagen i tal hos 3byggetilbud.dk