Få 3 tilbud
Sektion Private boligejere

Indslag i TV2 Nyhederne om 3byggetilbud.dks opgavevækst under corona

Lørdag d. 23.05.2020 bragte TV2 Nyhederne flere indslag om den massive stigning i antallet af henvendelser fra byggelystne danskere, som 3byggetilbud.dk har oplevet efter at statsminister Mette Frederiksen lukkede landet ned.

I indslaget bliver der lagt vægt på, hvor mange danskere, der har sat en bygge- og renoveringsopgave i gang i den senere tid. Data fra 3byggetilbud.dks opgavebørs afslører nemlig en stigning på mere end 50 % i antallet af henvendelser fra danskere, der ønsker at igangsætte en bygge- eller renoveringsopgave, når man sammenligner perioden efter Danmark blev lukket ned grundet corona med samme periode sidste år. I indslaget kan du også høre, hvad de mange henvendelser har betydet for de mange håndværkerfirmaer, som 3byggetilbud.dk samarbejder med.

Bygge- og renoveringsopgaver holder de økonomiske hjul i gang

I indslaget er der fokus på, hvor mange danskere, der ønsker at igangsætte bygge- og renoveringsopgaver netop nu, fordi at de gerne vil være med til at holde hånden under de danske håndværkere og bidrage til at holde de økonomiske hjul i gang i Danmark. En bygherre, der har fundet håndværkeren til hendes tagprojekt via 3byggetilbud.dk, fortæller om dette i indslaget.

Den øgede efterspørgsel på håndværkere til boligprojekterne har de mere end 1.600 håndværkere, 3byggetilbud.dk samarbejder med, taget godt i mod. I indslaget kan du også møde FOM BYG, der er en af 3byggetilbud.dks dygtige samarbejdspartnere. Firmaet har på nuværende tidspunkt masser af opgaver i ordrebogen.

Håndværkere fra 3byggetilbud.dk har og er meget omstillingsparate i forhold til coronakrisen og de retningslinjer og forbehold, der har været behov for. De har taget ansvar og været ekstra hjælpsomme over for bygherrer og ligeledes har bygherrerne gjort det samme over for håndværkerne.

Data bragt i TV2 Nyhederne: Fra d. 11.03.2019 – 20.05.2019 modtog 3byggetilbud.dk 10.045 bygge- og renoveringsopgaver. I samme periode under corona-nedlukningen 11.03.2020 – 20.05.2020 modtog 3byggetilbud.dk 15.270 opgaver. Det er en vækst på mere end 50 %.

Skriv en kommentar til artiklen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *