Få 3 tilbud
Sektion Private boligejere

GRAFIK: Få servicefradrag til rengøring

Det er ikke alle der ved det, men du kan faktisk få betalt en del af udgiften, når du betaler for rengøring i din bolig. Der er nemlig et personligt skattefradrag på op til 6.000 kr. pr. person i husstanden til serviceydelser i hjemmet. Du kan benytte servicefradraget til både rengøring, vinduespudsning eller almindeligt havearbejde. Det gælder, uanset om det er en virksomhed eller en privatperson, der udfører arbejdet. Med vores grafik kan du her se, hvordan du får servicefradrag.

Vi har lavet en grafik, der kan give dig et overblik over, hvordan du får fradrag til rengøring. Bliv klogere på, hvilke ydelser der er servicefradrag til, hvor meget du kan få og hvordan du indberetter. Har du spørgsmål til servicefradraget, så skriv endelig en kommentar nederest på siden, og vi gør vores bedste for at svare på den.

Se også: Beregn hvor meget du sparer med fradraget, Sådan sikrer du fradraget med de rigtige dokumenter og Hvad dækker det grønne fradrag?.

2016fradrag_rengoering01-01

Skriv en kommentar til artiklen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 kommentarer

AvatarMarlene

Hej Maria

Jeg vil bare lige være sikker, når i skriver at man ikke må få anden finansiel støtte fra kommunen når man vil benytte sig af fradraget til rengøring. Mener i da også feks. Ledigheds ydelse? For jeg er lettere handicappet, og er lige blevet visiteret til fleksjob (jeg kan ikke få hjælp til rengøring igennem kommunen) og er derfor på ledigheds ydelse. så jeg håber at det er anden ydelser til hjælp af rengøring osv.
Men kan du hjælpe med svar på dette? For jeg synes ikkeat jeg kan finde svaret på det nogle steder.

Venlig hilsen
Marlene

AvatarStefan Sander Grods

Hej Marlene,

Tak for dit gode spørgsmål. Din situation lyder som en særlig én af slagsen. Jeg vil anbefale dig at tage kontakt til SKAT omhandlende din særlige situation, da der i dit tilfælde, muligvis er noget særligt gældende.
Lad os gerne vide, hvad udfaldet bliver.

Du kan forhåbentligt få svar på dit spørgsmål her – https://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=2234759
Eller ved at ringe på telefonnr: 72 22 28 28

Venlig hilsen,
/Stefan – 3byggetilbud.dk

Viser 0 af 2 kommentarer