Få 3 tilbud
Sektion Private boligejere

Underskriftsindsamling for håndværkerfradraget

Håndværkerfradraget udløber med udgangen af 2014. Et fradrag, der har været til stor gavn for danskere, der ønsker at renovere deres bolig og har skabt vækst og jobs i håndværksbranchen. Derfor vil vi hos 3byggetilbud kæmpe for en bevarelse af håndværkerfradraget med underskriftindsamlingen Bevar Fradraget.

Opdatering: I 2021 er håndværkerfradraget grønt. Det betyder, at du kan få fradrag for op til 25.000 kroner, når du energirenoverer og klimatilpasser din bolig. Vi har samlet alt om håndværkerfradraget her.

Underskrifter for bevarelse af håndværkerfradraget

3byggetilbud.dk har startet en underskriftsindsamling for at give danskere, håndværkere og politikere mulighed for at tilkendegive at de ønsker at håndværkerfradraget bliver forlænget. Vi oplever dagligt at vores godt 1.000 leverandører nyder godt af det eksisterende fradrag, og vi har oplevet, hvordan fradraget har bidraget til vækst hos mange af dem.

Når vi har modtaget 50.000 underskrifter, er det vores intention at indlevere dem på Christiansborg som en symbolsk handling og et udtryk for danskernes ønske om at bevare håndværkerfradraget.

Succesfuldt fradrag

Håndværkerfradraget udløber i 2014 og på nuværende tidspunkt er der ikke lagt op til at fradraget forlænges. Dette på trods af at ordningen har medført et højt antal positive sideeffekter.

Håndværkerfradraget har en gavnlig effekt på samfundsøkonomien af flere årsager. Først og fremmest, fordi at ordningen allerede har sikret mere end 5.000 danske jobs, men også fordi at ordningen har medvirket til en reduktion af sort arbejde.

Ifølge Danmarks Statistik er antallet af personer, der siger, at de har arbejdet sort, er faldet fra 215.000 personer til 158.000 personer på et år. Håndværkerfradraget kan tage æren for den markante reduktion, idet at kvitteringer for arbejdets udførelse skal gemmes som dokumentation i forbindelse med at håndværkerfradrag indberettes.

Skriv en kommentar til artiklen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *