Få 3 tilbud
Sektion Private boligejere

3byggetilbud.dk samler igen ind til Danske Hospitalsklovne – vær med!

En gang årligt samler 3byggetilbud.dk ind til et godt formål. Vi har i 2023 valgt at støtte Danske Hospitalsklovne for tredje gang. Danske Hospitalsklovne er en organisation, der støtter indlagte børn og unge og hjælper dem med leg, fantasi og omsorg gennem deres indlæggelsesforløb. Hospitalsklovnenes løn er primært finansieret af donationer, og vi hos 3byggetilbud.dk vil gerne bidrage til deres vigtige arbejde.

Hos 3byggetilbud.dk samler vi igen i år ind til et godt formål – og derfor støtter vi for tredje gang Danske Hospitalsklovne, som er en organisation, der støtter indlagte børn og unge. Børn og unges indlæggelsesforløb kan være lange, og her kan hospitalsklovnene ofte være en uvurderlig ven, der støtter, leger og yder omsorg under hele indlæggelsen. Trods det store pres på det danske sundhedssystem er det yderst vigtigt at yde omsorg for de indlagte børn og unge. Denne opgave er de Danske Hospitalsklovne med til at varetage – og det bidrager vi mere end gerne til hos 3byggetilbud.dk.

3byggetilbud.dk vil være der for alle indlagte børn og unge

Hvert år er omtrent 75.000 børn i Danmark indlagt og de Danske Hospitalsklovne når at besøge godt 50 procent af dem. Siden 2016 også klovnene også besøgt børne- og ungepsykiatrien. For børn, unge, og ikke mindst pårørende, er sygdomsforløbene hårde – både på sygehuse, hospitaler og i psykiatrien. Og hospitalsklovnene er der for de indlagte børn og unge, uanset diagnose.

Alle klovnene er uddannede og undervist i brugen af en bred vifte af kunstneriske værktøjer, der indebærer relationsopbygning og neuropsykologi. Klovnene har et tæt samarbejde med hospitalets personale, som gør det muligt for dem at tage med til undersøgelser hos lægerne. Som velgørende organisation er Danske Hospitalsklovnes mål at kunne besøge endnu flere børn og unge. Derfor er støtte og bidrag til organisationen med til at udvide indsatsområderne, så klovnene kan styrke livsglæden og modet hos endnu flere sygdomsramte børn.

Mærkesager fortjener støtte og opbakning

3byggetilbud.dk støttede både i 2021 og 2022 Danske Hospitalsklovne og gør det også i år, da det er en mærkesag, som vi er stolte af at bidrage til. Klovnene kan for mange blive en tryg hånd at holde i, når livet på hospitalet gør ondt. De tilpasser deres tilstedeværelse efter behandlingsstedernes behov, og kommer derfor nogle steder dagligt og andre steder ugentligt. I forsøget på deres fastholdelse af relationerne til de børn, som er under længerevarende indlæggelsesperioder. Derfor kan Hospitals Klovnene tage med børnene når:

  • Barnet skal have taget en blodprøve
  • Barnet savner en legekammerat
  • Barnet gennem en procedure for eksempel skal have fjernet sting eller lagt drop
  • Barnet skal understøttes i at udtrykke og reagere på svære følelser
  • Barnet skal genoptrænes
  • Barnet skal have den voksne hospitalsverden oversat til en forståelig børneverden
  • Barnet eller familien har brug for en at snakke med
  • Personalet skal observere barnet i en bestemt situation
  • … og mange andre situationen

Deres arbejde har en enorm betydning for syge børn og unge – og deres pårørende – og fordi deres arbejde er så betydningsfuldt, støtter 3byggetilbud.dk også Danske Hospitalsklovne i 2023.

Sådan støtter vi – vil du være med?

3byggetilbud.dks forskellige afdelinger, herunder administrationen, service, kommunikation og salgsteam, har i uge 49 sat gang i en række aktiviteter. Alle har individuelle delmål, som de skal realisere for at samle penge sammen til Danske Hospitalsklovne. Hver gang et delmål bliver opfyldt, donerer vi et beløb til Danske Hospitalsklovne og samtidig gør vi en masse, for at skabe opmærksomhed omkring klovnene og deres arbejde, som bl.a. gøres gennem vores sociale medier.

Et delmål er f.eks., at når vi i løbet af ugen indgår et nyt samarbejde med et håndværkerfirma eller forlænger et eksisterende samarbejde, så donerer vi et beløb til Danske Hospitalsklovne. På den måde bidrager både håndværkere og samarbejdspartnere i vores netværk også til det gode formål. Vi opfordrer naturligvis også vores samarbejdspartnere og alle i vores netværk til at donere.

Alle bidrag er velkommen – både store som små. Og du kan støtte vores indsamling ved at sende et beløb på MobilePay.

Vi opdaterer løbende om indsamlingen på 3byggetilbud.dks sociale medier. Følg med her: LinkedInFacebook og Instagram.

Donér direkte til Danske Hospitalsklovne

Som en del af indsamlingen har 3byggetilbud.dk oprettet et MobilePay-nummer, som alle kan benytte til at overføre en donation til Danske Hospitalsklovne.

MobilePay-nummeret er:

MobilePay-nummeret er åbent til fredag den 15.12.2023, så du kan stadig nå at give et bidrag til indsamlingen.

Opdatering:

Hos 3byggetilbud.dk er vi stolte mega klovnesponserer. Fristen for indsamlingen lukkede d. 15/12 2023 og vi har i alt kunne donere 64.711,- til de Danske Hospitalsklovne. Et stort TAK skal der lyde til alle, der har bidraget til indsamlingen.

Vil du vide mere?

Er du håndværker og har et samarbejde med 3byggetilbud.dk, så er du velkommen til at kontakte din konsulent, hvis du vil vide mere om, hvordan 3byggetilbud.dk samler ind til Danske Hospitalsklovne.

Du kan læse meget mere om Danske Hospitalsklovne på deres hjemmeside.

Tak til vores samarbejdspartnere

MurerenKummerfeldt

Ch-anlæg

Proiso

Gravesen Blik & Sams VVS ApS

C.I. Anlægs

Firestop

United Flooring I/S

JTE

CL Tømrer & Snedker ApS
GSA Byg Enterprise
BeKa Gulvservice
Træer & Teknik v/ Christian Holmstrup

M&M-Multiservice

JAC Kloakteknik A/S
Vejrhøj Energi & VVS ApS

Rytger Tømrer og Snedker ApS

Aarstidernes Have og Anlæg
AJ Malermester v/ Anders Nicolai Jørgensen

Smeden & Viceværten

Falcke ApS
Ørnbøl's Totalservice
Byberg Byg Håndværkerfirma ApS
Enoch Tømrer & Snedker ApS
Brask Tømrerfirma ApS
TREBON
Tømrermester RFA ApS
Medalje Gulve v/Michael Vadt


Tømrermester Oliver Juel

MCS Tag Service
Skoventreprenør Michael Henriksen A/S
Bruuns Entreprenørservice
Spektrum Vinduer ApS
A.H Maskinstation


DLV Murerentreprise ApS

B.D. Multiservice I/S
JP Byggeri
Olesen Malerfirma
Gram Energi
Anas Maler Firma v/Martin Lachhab
Bolvig Bygger ApS
Dansk Hovedentreprise
TAULBORG BYG ApS
SYDKYSTENS VINDUER APS

Reinfeldt Totalentreprise A/S

FM BYGGE SERVICE ApS

luismora

Driftsselskabet ApS – Storm Sørensen Arkitekter

Jacobs Tagdækning

Foersum Tømrer og Snedker Harald Hindbo Dideriksen

BonitzByg

Fremtidens Design ApS

Skriv en kommentar til artiklen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *