Få 3 tilbud
Sektion Private boligejere

3byggetilbud.dk runder 150.000 byggeopgaver

Kort inden påsken 2012 rundede 3byggetilbud.dk opgave nummer 150.000. Så mange opgaver har 3byggetilbud.dk formidlet og serviceret siden 2002, hvor opgaveportalen blev etableret. De mange opgaver er sendt ind af landets mange bygherrer. Fra øst til vest, nord til syd. Fra Skagen til Sønderborg, fra Rønne til Esbjerg. De seneste år er antallet af byggeopgaver […]

Kort inden påsken 2012 rundede 3byggetilbud.dk opgave nummer 150.000. Så mange opgaver har 3byggetilbud.dk formidlet og serviceret siden 2002, hvor opgaveportalen blev etableret.

De mange opgaver er sendt ind af landets mange bygherrer. Fra øst til vest, nord til syd. Fra Skagen til Sønderborg, fra Rønne til Esbjerg. De seneste år er antallet af byggeopgaver steget markant, og nu har vi rundet opgave nummer 150.000.

Korsør blev vinderen

Lige præcis denne opgave blev sendt ind af en bygherre fra  Korsør. Opgaven lød på en udvidelse samt renovering af et badeværelse, hvor noget af entreen skulle inddrages. Gulvet skulle udskiftes med nye klinker, nyt loft, en skillevæg, ny brusekabine og nyt toilet. Bygherre Henrik Fog er glad for at blive udtrukket som nummer 150.000.

“Det er jeg da glad for. Det må gå godt hos jer. Vi var til middag hos nogle venner, der anbefalede os at bruge 3byggetilbud.dk. Det gjorde vi så, hvorefter vi fik håndværkere ud for at se på opgaven. De var gode til at komme med input og idéer til vores badeværelsesprojekt,” fortæller Henrik Fog.

3byggetilbud.dk ønsker tillykke til vores nummer 150.000 bygherre, og kvitterer med et gavekort af en værdi på 1.000 kroner.

Flere energirenoveringsopgaver

3byggetilbud.dk samarbejder med et landsdækkende netværk af leverandører, der udfører alle de opgaver, som bygherrerne sender ind til 3byggetilbud.dk. I 2011 og 2012 er antallet af energirenoveringsopgaver vokset markant – opgaver som for eksempel solceller, jordvarmeanlæg, energirigtige vinduer, isoleringsopgaver, termografering m.m.

Skal du have udført en bygge- eller renoveringsopgave, kan du gratis indsende din opgave på 3byggetilbud.dk.

Skriv en kommentar til artiklen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 kommentarer

AvatarClaus Mikkelsen

Det er rigtigt godt gået..

Vi har været leverandør inde ved 3byggetilbud i 5 år nu, og jeg er helt sikker på at nøglen til deres success er det høje service niveau..

Claus Mikkelsen
Direktør.
http://hotpaper.dk

Viser 0 af 1 kommentarer