Få 3 tilbud
Sektion Private boligejere

3byggetilbud.dk samler ind til Danske Hospitalsklovne – vær med!

En gang årligt samler 3byggetilbud.dk ind til et godt formål. Vi har igen i år valgt at støtte Danske Hospitalsklovne, som er en forening, der støtter indlagte børn og unge og hjælper dem med leg, fantasi og omsorg gennem deres indlæggelsesforløb. Især for børn og unge med lange indlæggelser er hospitalsklovnene ofte en uvurderlig ven, der støtter dem gennem store dele af deres barndom. Der er stort pres på det danske sundhedssystem, men det er ikke mindre vigtigt at tage kærlig hånd om de indlagte børn og unge – tværtimod. Hospitalsklovnenes løn er primært finansieret af donationer, og vi hos 3byggetilbud.dk vil gerne bidrage til deres vigtige arbejde.

Hvorfor støtter 3byggetilbud.dk Danske Hospitalsklovne?

Årligt indlægges omkring 75.000 børn på danske sygehuse – og hospitalsindlæggelser er uanset længden af indlæggelsen aldrig særlig rare. For både børn og unge, og deres pårørende, er sygdomsforløbene hårde og ubehagelige. Både på sygehuse, hospitaler og i psykiatrien er børn og unge indlagt, og som indlagt er der sjældent plads til dét at være barn og ung.

Danske Hospitalsklovne besøger godt 50 procent af alle indlagte børn på sygehuse og hospitaler og har siden 2016 også besøgt børn og unge i børne- og ungepsykiatrien. De hjælper dem gennem sygdomsforløb med fantasi, leg og omsorg og møder dem i angst, glæde og kedsomhed. Hvis de mangler en at holde i hånden, når de skal stikkes med en nål, eller en legekammerat, når kedsomheden sniger sig ind, er klovnene på pletten. De bidrager til at skabe hjerterum hos indlagte børn og unge og hjælper dem gennem deres indlæggelsesforløb.

Alle klovnene er uddannede med en skræddersyet og internationalt anerkendt uddannelse, der både indeholder relationsopbygning og neuropsykologi. De har et tæt samarbejde med hospitalets personale og er også med, når børnene skal til undersøgelser hos lægerne. Danske Hospitalsklovne finansieres af donationer fra private og erhverv. Deres ambition er at nå ud til endnu flere børn og unge – og derfor håber de på støtte, opbakning og bidrag.

Indsamling til Danske Hospitalsklovne igen?

3byggetilbud.dk støttede sidste år Danske Hospitalsklovne og støtter dem også i år. Vi mener, at deres mærkesag fortjener støtte og opbakning i en tid med øget efterspørgsel og færre donationer. De forsøger at følge med en stor efterspørgsel – fra både de somatiske afdelinger og psykiatrien. Hertil mærker organisationen, at folk er mere forsigtige med deres penge. I en tid, der præges af høj inflation og energikrise, ser organisationen, at flere private medlemmer melder sig ud af organisationen – en tendens, der tyder på, at flere private er mere forsigtige med deres donationer. Vi mener hos 3byggetilbud.dk, at organisationens mærkesag fortjener fortsat stor opbakning, også i disse tider. Deres arbejde har en enorm betydning for syge børn og unge – og deres pårørende – og fordi deres arbejde er så betydningsfuldt, støtter 3byggetilbud.dk også i 2022 Danske Hospitalsklovne.

Hvordan støtter 3byggetilbud.dk?

I uge 45 har 3byggetilbud.dk’s forskellige afdelinger (administration, service, kommunikation og salgsteams) gang i en række aktiviteter, der hvert især har egne delmål for at samle penge til Danske Hospitalsklovne.

Når vi i løbet af ugen indgår et nyt samarbejde med et håndværkerfirma, forlænger et eksisterende samarbejde eller udvider en nuværende aftale, donerer vi et beløb til Danske Hospitalsklovne. På den måde bidrager håndværkere og samarbejdspartnere i vores netværk også til indsamlingen – og så opfordrer vi naturligvis også vores samarbejdspartnere til selv at donere.

Vi opdaterer og skriver løbende om status på indsamlingen på 3byggetilbud.dk’s sociale medier. Følg med her: LinkedIn, Facebook og Instagram.

Overfør en donation direkte til Danske Hospitalsklovne

Som en del af indsamlingen har 3byggetilbud.dk fået oprettet et MobilePay-nummer, som alle kan benytte til at overføre en donation til Danske Hospitalsklovne.

MobilePay-nummeret er:

MobilePay-nummeret er åbent til fredag kl. 14.00, så du kan stadig nå at give et bidrag til indsamlingen.

Se hospitalklovnenes arbejde

På Danske Hospitalsklovnes YouTube-kanal kan man se mere fra deres arbejde. Se et udpluk her.

Vil du vide mere?

Er du håndværker og har et samarbejde med 3byggetilbud.dk, så er du velkommen til at kontakte din konsulent, hvis du vil vide mere om, hvordan 3byggetilbud.dk samler ind til Danske Hospitalsklovne.

Du kan læse meget mere om Danske Hospitalsklovne på deres hjemmeside.

Tak til vores samarbejdspartnere

Ikon Byg ApS

Aabrink Tømrer & Gulvservice

Sletsø Tømrer & Entreprise v/Malthe Sletsø

Aks-Byg

Murermester
Wærum Nielsen ApS

Krimat

Pmnentreprise
byg og anlæg

LH tømrer og multimand

KJELLERUP TAGRENOVERING ApS

vangsgaard entreprise

Azony

K.A Multiservice

Mitchell Byg

Jensens boligoprydning

Skriv en kommentar til artiklen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *