Få 3 tilbud
Sektion Private boligejere

3byggetilbud.dk medvirker i Magasinet Penge på DR1

I forbrugerprogrammet Penge, der blev sendt på DR1 den 23. august 2017 er der gode råd til, hvordan du får det bedste håndværkertilbud. I programmet får en bygherre 3 tilbud fra 3byggetilbud.dk til en mureropgave i hans kælder. Se hvordan det går.

I programmet skal Henrik og Anne Mette have deres vaskekælder sat i stand. En væg skal pudses op og der skal lægges fliser på gulvet. Med hjælp fra 3byggetilbud.dk bliver bygherren præsenteret for 3 tilbud på opgaven. Du kan se, hvilken håndværker bygherren vælger i programmet.

I programmet kan du også få gode råd til, hvordan du selv sikrer dig den bedste pris på dit næste byggeprojekt. Ligesom at du kan blive klogere på, hvorfor priserne på håndværkeropgaver varierer.

Prisstigninger på håndværkeropgaver

I de senere år er byggeaktiviteten i de danske hjem steget. I følge nye tal fra Dansk Byggeri brugte danskerne sidste år 58,8 mia. kroner på hovedreparationer og vedligeholdelse af de danske hjem. Det er det største beløb danskerne har brugt på håndværkere siden Dansk Byggeri begyndte at lave statistikken i 1993.

Det kan også mærkes her hos 3byggetilbud.dk, vi har i løbet af de sidste fem år har haft en stigning på 147 procent i antallet af modtagne byggeopgaver. Den store efterspørgsel på håndværkere har også medført stigende priser på håndværkerarbejde.

Prisstigningerne er blandt andet et udtryk for en stigende efterspørgsel i markedet. Derfor er det lige nu særligt vigtigt at indhente flere tilbud på en opgave, hvis man vil være sikker på at få den bedste pris og løsning, skriver dr.dk i artiklen “Vi køber håndværkerhjælp for rekordbeløb”.

10 gode råd til dig, der skal vælge en håndværker

Prisen er ikke er den eneste faktor, når danske bygherrer skal planlægge et bygge- eller renoveringsprojekt. Løsning, materialevalg og tidshorisont er også vigtige faktorer for de fleste bygherrer. Vil du have gode råd til, hvordan du får et godt håndværkertilbud, så får du her vores ti bedste råd: 10 ting du skal være opmærksom på, når du vælger en håndværker.

Skriv en kommentar til artiklen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *