Få 3 tilbud

3byggetilbud.dk’s ambassadørnetværk

At blive ambassadør hos 3byggetilbud.dk er et kvalitetstempel, der indikerer, at 3byggetilbud.dk i en lang periode har været glade for at have det pågældende firma med i håndværkernetværket. Vi udvælger en gang om året en gruppe af samarbejdspartnere til at være ambassadører for 3byggetilbud.dk.

Ambassadører 2024

Når en leverandør har et ambassadørstempel, så er det et signal til bygherrer om, at det pågældende firma i en længere periode har været en dygtig og loyal samarbejdspartner hos 3byggetilbud.dk, og ligeledes hos 3byggetilbud.dks søsterportaler Andelsportal.dk og Energihjem.dk

Ambassadører udvælges ud fra flere kriterier, såsom kundetilfredshed hos 3byggetilbud.dk’s bygherrer og en svarprocent der viser, at firmaerne følger hurtigt op på de opgaver, vi sender deres vej. At være ambassadør betyder altså, at du er med i vores kvalitetsordning.

Når ambassadørerne udvælges er det blandt andet ud fra følgende faktorer:

  • Svarprocenten på hvor hurtigt leverandøren tager kontakt til bygherren
  • Kundetilfredsheden efter de har udført opgaver
  • Antal registrerede, vundne sager
Ambassadør 2024 badge

Ambassadør = Kvalitetsordning

Udvælgelsen sker en gang om året, hvor alle håndværkerfirmaer vurderes i forhold til de forskellige faktorer. Vi ved, at firmaet værner om kvaliteten, hvis man er udvalgt som ambassadør – og det er derfor en titlen, som man kan være stolt af.

Udvælgelsen laves på baggrund af de forudgående års arbejde, men gælder for et år. Bygherre kan se om et håndværkerfirma er ambassadør for 3byggetilbud.dk ved at se efter på firmaets plusprofil. Her vil ambassadører have et stempel, der indikerer at de er en del af 3byggetilbud.dks ambassadørnetværk.

Titlen er kun til låns

Ambassadørstemplet er kun til låns. For at beholde ambassadørstemplet hos 3byggetilbud.dk kræver det, at leverandøren udviser samme gode adfærd og seriøsitet overfor bygherrerne og deres opgaver, som medførte at de blev tildelt ambassadørstemplet til at starte med.

Brug titlen aktivt overfor bygherrerne

Hos 3byggetilbud.dk bruger vi kvalitetsstemplet overfor bygherrerne, så de kan se, hvem af vores samarbejdspartnere, der har dette. Vi anbefaler at man som ambassadør gør det samme. Vi ved af erfaring, at vores bygherrer laver research inden, de udvælger deres håndværker. Derfor kan man altså med fordel udnytte stemplet til at skille sig ud, når opgaverne skal vindes.