Få 3 tilbud
Sektion Boligforeninger

Få et lån til ejerforeningen

Skal i have ny port, opsætte altaner, renovere eller ændre nuværende lån? Læs med her.

Skal I have en ny port, opsætte altaner eller udskifte taget i ejerforeningen?

Står jeres ejerforening over for et vedligeholdelsesprojekt? Så er der flere måder at finansiere projektet på.

Som udgangspunkt er det en rigtig god idé at gå tidligt i dialog med banken, så I kan få den fornødne vejledning i forbindelse med planlægningen af et renoverings- eller fornyelsesprojekt i ejerforeningen.

Ejerportal.dk har et samarbejde med Danske Bank og tilbyder, at jeres ejerforening får hurtig kontakt til en foreningsekspert fra Danske Bank, hvis I ønsker et lån til et vedligeholdelsesprojekt.

Finansiel vejledning tilpasset ejerforeningens behov

De fleste ejerforeninger finansierer vedligeholdelse, fornyelse og renovering via fælleslån. Fælleslånet er dog typisk et resultat af, at foreningen forinden har stiftet et byggelån til deres projekt.

Det er altid en god idé, at ejerforeningen har rådgivere fra banken med til de indledende øvelser inden et vedligeholdelsesprojekt tager konkret form. Foreningsrådgivere fra Danske Bank er klar til at holde ejerforeningen i hånden allerede, når der skal vejledes i, hvad foreningen finansielt har mandat til, når byggeprojektet skal vedtages på generalforsamlingen, og vejlede i hvilke finansielle risici, der er forbundet med både entreprisekontrakter, garantier og eventuelle forudbetalinger til entreprenører.

En foreningsrådgiver fra Danske Bank kan også hjælpe jeres ejerforening med at sætte den økonomiske ramme for det kommende projekt og give jer indsigt i, hvad projektet vil betyde for jeres daglige økonomi fremover.

Ejerforeninger låner eksempelvis i forbindelse med:

  • Opsætning af altaner
  • Nyt tag
  • Renovering af kloaknetværk
  • Udskiftning af vinduer
  • Facaderenovering
  • Istandsættelse af trappeopgange
  • Gårdrenovering
  • Ny asfaltering
  • Energirenoveringer
  • Udskiftning af faldstammer

Service fra Ejerportal.dk og Danske Bank

Samarbejdet mellem Ejerportal.dk og Danske Bank er et tilbud til ejerforeninger, der skal have hjælp til finansiering af eksempelvis vedligeholdelse eller nye altaner. Servicen kan også benyttes, hvis I gerne vil have en idé om, hvad lån til kommende projekter koster i jeres forening, og hvad de enkelte ejere skal være villige til at betale for, at projektet kan blive en realitet. I kan også bruge denne service til at få vejledning til hvordan, I finansierer projekter, når de enkelte ejere har forskellige muligheder for at betale deres del af lånet.

Dette vil foreningsrådgivere fra Danske Bank gerne hjælpe jeres ejerforening med. Danske Banks team af foreningsrådgivere er typisk i tæt dialog med boligforeningens andre rådgivere, revisorer, entreprenører og byggeadministratorer for at sikre, at I får den bedst mulige økonomiske løsning.

Skriv en kommentar til artiklen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *