Få 3 tilbud
Sektion For håndværkere

“Jeg er 100 procent glad for mit samarbejde med 3byggetilbud.dk”

Selvom det ikke er mange måneder siden, at HC Murer & Totalentreprise blev tilknyttet 3byggetilbud.dk, er indehaver Henning Rothmann Christensen allerede rigtig glad for det samarbejde, han og hans konsulent har opbygget. Og sammen har de store ambitioner for HC Murer & Totalentreprise.

Det gik stærkt. Fra Henning Rothmann Christensen, indehaver af HC Murer & Totalentreprise, så en reklame for 3byggetilbud.dk på Facebook, gik der ikke længe før et skarpt samarbejde blev bygget op. Et samarbejde, som Henning Rothmann Christensen er rigtig glad for: ”Jeg er 100 procent glad for mit samarbejde med 3byggetilbud.dk og er rigtig glad for min konsulent, Hamza. Vi har et rigtig fint forhold og tingene går den helt rette vej”.

HC Murer & Totalentreprise er et murer- og totalentreprisefirma, der fra midten af Kerteminde løfter især større murer- og totalentrepriseprojekter for kunder på hele Fyn. Lige fra etableringen af sit murer- og byggefirma har Henning Rothmann Christensen haft store ambitioner – og de ambitioner forstår hans konsulent sig helt på.

Et stærkt samarbejde og fælles ambitioner

Henning Rothmann Christensen startede enmandsvirksomhed i 2022, men kom hurtigt frem til, at han ville mere – han ville kunne varetage større projekter. med mange års erfaring fra murer- og byggebranchen og et stort netværk herigennem, er han klar hertil. Som han selv siger, har han i rollen som byggestyrer det som en “fisk i vandet”. 3byggetilbud.dks rolle? At få kunder i butikken. Og sammen har Henning Rothmann Christensen og hans konsulent fælles store ambitioner.

” Vi startede småt, men fik hurtigt styr på, at det ikke var der, vi skulle være. Jeg ville og vil stadig gerne være større, og det fik min konsulent Hamza hurtigt forståelse for. Og det er så dét, vi nu arbejder mod. Så nu er aftalen, at jeg kun får større projekter,” fortæller Henning Rothmann Christensen, og fortsætter:

“Han ringer til mig, når der er noget han vurderer kunne interessere mig og siger ’hør lige her, jeg har en sag til dig her’. Så remser han kort sagen op og spørger om det er en sag, jeg kunne tænke mig. Og som oftest siger jeg ja tak, for vi er på bølgelængde ift. projekttyper. Jeg har tiltro til, at han sender de rigtige projekter til mig, og han har tiltro til, at jeg tager ordentlig kontakt til bygherren og er seriøs. Så vi er begge seriøse og interesserede i det her samarbejde.”

3byggetilbud.dks screening af kunder fungerer

Det er ikke kun konsulenten, Henning Rothmann Christensen har ros til, men også screeningsprocessen af kunder. Den erfarne murer og byggestyrer kan sagtens mærke, at kunder, han og virksomheden får via sin konsulent hos 3byggetilbud.dk, er seriøse kunder.

“De kunder vi får igennem 3byggetilbud.dk har helt styr på ønsker og krav til projektet og undersøgt og orden i økonomien, så vi rent faktisk kan gå i gang.”

3byggetilbud.dk verificerer da også samtlige henvendelser, som bygherrer sender ind. I verificeringsprocessen sørger vi for at gennemgå henvendelsen, lige præcis for at sikre, at bygherre er seriøs.

Opskriften på succes

En sag er ikke vundet hjem, blot fordi den tildeles til ens firma – der er nemlig op til 3 firmaer, der byder på den. Dette skræmmer og stopper dog ikke Henning Rothmann Christensen, der vandt den allerførste sag, som han fik tildelt – for han har den helt rette opskrift på succes i at vinde kunder:

” Succesen ligger i flere ting. Får jeg en sag kl. halv 12, har jeg kontaktet kunden samme dag. Og har kunden tid, afholder vi et møde om sagen samme dag eller dagen efter – på den måde får vi afstemt sagens karakter og størrelse,” fortæller manden bag HC Murer & Totalentreprise og fortsætter: 

” Herefter kontakter jeg mine underleverandører, som jeg gennemgår projektet med. Herefter tager vi alle ud og besigtiger det. Vi har selvfølgelig alle sammen styr på vores fagfelter, så vi får kigget på de rigtige ting. Vi kommer ikke seks mand og stiller en masse spørgsmål – for vi har styr på vores sager. Vi gør det meget nemt for kunden.”

Ens tilgang til kunden er en del af ens personlighed

Ifølge den erfarne murer og byggestyrer er ens kundetilgang en del af ens personlighed. Og for Henning Rothmann Christensen er en naturlig del af den person han er, at der er en god kommunikation ham og kunden imellem, samt at kunden føler, at denne får en seriøs håndværker på sagen.

“Jeg har nok en særlig tilgang til mine kunder, men jeg kan jo se, at den virker – jeg vinder sager, men jeg ser det også i de tilbagemeldinger jeg får fra mine kunder – bl.a. igennem 3byggetilbud.dk.”

Henning Rothmann Christensen, HC Murer & Totalentreprise

Er du vores næste håndværker?

Vi indgår altid aftaler efter geografiske områder, så vi sammen kan finde den løsning, der passer til dit firmas kapacitet.

Skriv en kommentar til artiklen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *