Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra et malerfirma på Vesterbro

Et stykke veludført malerarbejde giver altid flotte resultater og får din bolig til at fremstå smuk og velholdt. Hos 3byggetilbud kan du nemt og hurtigt få 3 uforpligtende tilbud fra et malerfirma på Vesterbro.

 • Nemt, hurtigt og gratis
 • Over 575.000 formidlede opgaver
 • Håndværkere i hele København
Se hvor enkelt det er
Malerfirma Vesterbro

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

indsend opgave

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

Opgave behandling

Opgaven behandles

Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

Tilbud modtagelse

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

Vælg leverandør

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Få 3 tilbud fra et erfarent malerfirma på Vesterbro

Står du foran at skulle påbegynde et større malerarbejde? Så overvej at hyre en professionel maler til at så for det. Mange har en tendens til at tro, at det at male er nemt. Men mange bliver også slemt overrasket, når først de kommer i gang. Det kan både være svært og ikke mindst tidskrævende at male selv, da der er mange praktiske opgaver forbundet med at male. Nogle af de oftest oversete ekstraopgaver inkluderer at få dækket godt og grundigt af, inden man skal male, samt afvaskning af eventuelle malerpletter.

Derudover skal man heller ikke undervurdere den fysiske belastning det kan være at male. Ligesom alt andet fysisk arbejde, kræver det tilvænning, hvis man skal have kroppen med sig. Så hvis du ikke er vant til at male, vil du nok opleve at du kan mærke din skuldre, din ryg og ikke mindst dine knæ efter en dag eller to med en pensel i hånden.

I stedet for at gøre det selv, kan du vælge at hyre et professionelt malerfirma på Vesterbro, som har erfaring og ved, hvordan man maler på den bedste måde. Hos 3byggetilbud har vi mange samarbejdspartnere i området, så du kan være sikker på at finde en kompetent maler.

Hos 3byggetilbud samarbejder vi med lokale malerfirmaer i hele København herunder i:

Skal 3byggetilbud hjælpe med dit projekt?

Hvilke maleropgaver kan vi hjælpe med?

Vesterbro er et af Københavns mest travle og ikke mindst eftertragtede områder at bo i. Det er heller ikke så underligt. For Vesterbro er både rig på lejlighedsbyggerier, store erhvervsbygninger, samt ikke mindst masser af restauranter og butikker. Vi kan derfor hjælpe med en bred vifte af forskellige maleropgaver for både privatpersoner og ikke mindst erhvervskunder.

Nogle af de mest almindelige opgaver vi hjælper med at facilitere på Vesterbro, inkluderer

 • Maling af lejligheder
 • Tapetsering og reparation af skader
 • Klargøring af butikker og andre erhvervslejemål
 • Maling af vinduer
 • Maling af facader
 • Slibning og rensning af overflader inden maling
 • Malearbejder i forbindelse med brand- og vandskader

Fordele ved at vælge en professionel maler

Uanset om du skal male din egen bolig eller et erhvervslejemål, så er der mange fordele ved at vælge at bruge et professionelt malerfirma.

De vigtigste fordele inkluderer:

 • Du får et professionelt og flot resultat
 • Du kan spare penge på den lange bane
 • Du kan bruge din tid på noget mere værdiskabende

Få et professionelt resultat

En af de største fordele ved at hyre en erfaren maler er, at man er sikker på at få et flot og professionelt resultat, som lever op til ens forventninger.

Det kan være frustrerende at skulle male noget om, hvis resultatet ikke blevet som man havde forventet. Dette gælder både, hvis man skal åbne en ny butik, eller hvis man skal fraflytte en lejebolig. Særligt omkring fraflytning af lejeboliger er der mange eksempler på, hvordan udlejer kan forlange at malerarbejdet lever op til professionelle standarder. Ved at hyre en professionel maler får du en garanti for at arbejdet bliver udført korrekt.

Spar penge på den lange bane

En anden stor fordel ved at vælge en professionel maler er, at man kan ende med at spare penge på den lange bane. Selvom det kan synes som en ekstra omkostning at hyre en maler, kan det faktisk spare en for penge i det lange løb. En professionel maler kan nemlig gennemføre arbejdet hurtigere og med bedre resultater til følge, hvilket kan spare en for ekstra omkostninger i form af genmaling eller eventuelle reparationer. Derudover er maleren også ansvarlig for eventuelle skader, der opstår under arbejdet. Hvis du selv kommer til at lave en skade, så hænger du selv på regningen. Derudover slipper man også for udgifter til maling og ikke mindst malerudstyr, hvilket hurtigt kan løbe op i et par hundrede eller tusinde kroner alene.

Brug din tid på andre ting

En tredje og ofte overset fordel ved at hyre en maler er, at man sparer tid, som man kan i stedet kan bruge på andre ting. Uanset om man står foran at skulle flytte eller åbne en ny forretning, så kan der være mange andre ting man hellere vil bruge sin tid på. For mange privatpersoner vil man være nødt til at bruge sin dyrebare fritid på at male. I sidste ende vil mange hellere betale en maler for at gøre dette, så man i stedet kan holde fri.

Hvad koster det at få malet?

Selvom der er mange fordele ved at vælge en erfaren maler til at stå for dit malerarbejde, så ved vi godt, at prisen også har en betydning. Hvad det helt konkret koster at male, afhænger meget af hvad du konkret skal have malet og hvor stort et område, der er tale om.

Priser vil altid variere fra virksomhed til virksomhed, men som udgangspunkt kan du regne med at en professionel maler har en timepris på omkring 360 – 460 kr. ekskl. moms. Dette svarer til en timepris lydende på omkring 450 – 575 kr.

Malerpriser per m2

En anden måde man kan anskue en maleropgave på, er ved at opgøre det hele i kvadratmeter. Der er en naturlig sammenhæng imellem hvor mange kvadratmeter, man skal have malet, og hvor mange timer det vil tage. Vores dygtige malere kan du give dit et tilbud uanset hvordan du vælger at anskue din maleropgave.

Det skal du sørge for, før maleren kommer

Inden maleren kommer, bør du sørge for at arbejdsområdet er ryddet, så maleren nemt kan få adgang til det pågældende område. Dette kan indebære at flytte udvalgte møbler eller andre værdigenstande. På den måde kan maleren nemt komme i gang med arbejdet.

Vælg en kompetent maler med gode anmeldelser

Hos 3byggetilbud ønsker vi at gøre det nemt og hurtigt at finde en dygtig lokal maler. Vi arbejder hver dag for at finde de bedste håndværkere for vores kunder. Vi har formidlet over 500.000 byggeprojekter for både private og erhverv, siden år 2000.

Vi vælger kun at samarbejde med dygtige og erfarne håndværkere, herunder malere, for at sikre, at vores kunder får en positiv oplevelse. Vores malere har også mange positive anmeldelser fra tidligere kunder, så du kan være sikker på at modtage besøg af en erfaren og kompetent maler, når du indhenter tilbud gennem os.

Vi har formidlet byggeopgaver siden år 2000

opgaver siden år 2000
0+

Opgaver siden år 2000

aktive håndværkere i danmark
0

Aktive håndværkere Danmark rundt

byer med håndværkere
0

Byer med håndværkere

succesrate på indsente opgaver
0%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne 3byggetilbud.dk

Slip for besværet med selv at finde håndværkere