Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra et malerfirma på Østerbro

Et professionelt malerarbejde giver altid flotte resultater og får din nye bolig til at fremstå smuk og velholdt. Hos 3byggetilbud kan nemt og hurtigt få 3 uforpligtende tilbud fra et lokalt malerfirma på Østerbro.

 • Nemt, hurtigt og gratis
 • Over 575.000 formidlede opgaver
 • Håndværkere i hele København
Se hvor enkelt det er
Malerfirma Østerbro

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

indsend opgave

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

Opgave behandling

Opgaven behandles

Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

Tilbud modtagelse

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

Vælg leverandør

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Vælg en erfaren maler på Østerbro

Østerbro er et af de mest eftertragtede områder at bo i, i København. Og det er ikke så underligt. For på Østerbro er der både masser af spændende byliv, med massevis af cafeer, restauranter, butikker samt skønne grønne områder, hvor man hurtigt kan søge tilflugt fra byens travlhed og koble af. På boligfronten byder Østerbro både på nogle af Københavns nyeste og mest eksklusive bygninger til en række af byens ældste og mest velbevarede bygninger. Uanset hvilken type bolig man måtte bo i, er det helt naturligt at ønske at ens bolig fremstår bedst muligt.

En af de bedste måder at få sin bolig til at se nyere og mere frisk ud er ved at male. Mange tænker i denne sammenhæng, at det kan man da sagtens gøre selv for så at finde ud at, at det faktisk ikke er så let endda. For det er yderst sjældent, at man kan opnå det samme flotte resultat, som en professionel maler.

Derudover kan der være mange praktiske udfordringer ved at male selv. Man skal blandt andet sørge for at få dækket godt af, inden man kan gå i gang med arbejdet, så man ikke får malerpletter over det hele, som efterfølgende skal renses væk. Dette kan i sig selv være både svært og tidskrævende at få gjort ordentligt.

En anden ting at tage højde for er, hvor hårdt det kan være for kroppen at male, særligt hvis man ikke er vant til det og ikke har styr på at gøre det mest skånsomt.

Man skal således ud i nogle positioner og stillinger, når man maler som de færreste af os, kommer ud i hver dag. Særligt at male fodlister og lofter kræver sin mand. Ofte skal boligens vægge, lofter eller vindueskarme males flere gange for at opnå et godt resultat, afhængigt af kvaliteten af det tidligere arbejde.

Så kort sagt er der masser af gode grunde til at lade spanden med maling blive stående på gulvet og penslerne blive liggende i malerbakken og i stedet kontakte et professionelt malerfirma på Østerbro, der har helt styr på, hvad de laver. Hos 3byggetilbud samarbejder vi med hundrevis af malerfirmaer, der udfører malerarbejde på Østerbro. På den måde kan du altid være sikker på at finde en dygtig og erfaren maler i netop dit lokalområde.

Vi samarbejder blandt andet med lokale malerfirmaer i:

Skal 3byggetilbud hjælpe med dit projekt?

Få hjælp til alle slags maleropgaver på Østerbro

Vores malere kan hjælpe både virksomheder og privatpersoner med alle større maler opgaver hos både privatpersoner samt ikke mindst hos virksomheder. Østerbro er et område i København, der både er præget af mange nye tilflyttere hvert år.

Derudover kræver mange af områdets ældre bygninger helt naturligt en hel del vedligeholdelse og sidst men ikke mindst så er der et yderst aktivt erhvervsliv på Østerbro, hvor der hvert år åbner og lukker mange virksomheder herunder et stort antal cafeer og restauranter.

Nogle af de mest udbredte maleropgaver, der udføres på Østerbro inkluderer:

 • Maling af huse – både udvendigt og indvendigt
 • Maling af lejligheder
 • Maling af vinduer
 • Maling af facader
 • Slibning og rensning af overflader inden maling
 • Malerarbejde i forbindelse med brand- og vandskader

Fordele ved at vælge en professionel maler

Der er mange gode grunde til at få en professionel maler til at stå for dit malerarbejde.

De vigtigste inkluderer:

 • Du er garanteret et professionelt resultat
 • En maler kan spare dig for penge på lang sigt
 • Du sparer dyrebar tid, som du kan bruge bedre

Få et professionelt resultat alle kan leve med

En af de største fordele ved at få en erfaren maler til at udføre dit malerarbejde, er at du kan forvente et flot og professionelt resultat.

Hvis man selv påtager sig opgaven at male er der en stor sandsynlighed, at arbejdet ikke vil blive lige så godt. Dette vil typisk kunne ses steder, hvor malingen ikke dækker godt nok eller steder man helt har overset.

Dette vil medføre et ujævnt resultat og i mange tilfælde skal det laves helt om. Et eksempel på dette kan være, når man skal flytte ud af en lejlighed, og udlejeren kræver, at lejemålet skal males, så det lever op til professionelle standarder. Man kan altid gøre forsøget og krydse fingre, men det er ikke en garanti for at det går.

I disse tilfælde kan det være nødvendigt at hyre en professionel maler, selv om man selv har stået for at male lejligheden i første omgang. Derudover kan professionelle malere også hjælpe med andre opgaver end malerarbejde, som f.eks. tapetsering. I langt de fleste tilfælde vil der indgå tapetsering i rigtigt mange maleropgaver.

En dygtig maler sparer dig penge på den lange bane

En anden fordel ved at vælge en maler er, at du kan ende med at spare penge på den lange bane. Årsagen til dette er, at en professionel maler kan gennemføre arbejdet hurtigere og med bedre resultater til følge. Dette gør i sidst ende at du kan være sikker på ikke at skulle betale ekstra for en eventuel genmaling eller eventuelle reparationer, hvis du skulle komme til at ødelægge noget undervejs.

En professionel maler vil også være ansvarlig for eventuelle skader, der måtte opstå under arbejdet. Sidst men ikke mindst, slipper du også for selv at skulle ud og investere i maling, pensler, afdækningspapir og andet malergrej. At købe malergrej kan hurtigt løbe op i et par hundrede eller tusinde kroner alene, alt efter, hvad du skal have malet.

Du sparer tid du kan bruge på noget andet

Den tredje og for mange den største fordel ved at hyre et professionelt malerfirma er, at man sparer tid.

Det kan nemlig for mange være svært at finde tid til at male, især hvis man har et travlt arbejdsliv og andre opgaver at se til derhjemme. Mange vælger at male i deres fritid, men det kan være en tidkrævende opgave, som kan tage tid væk fra andre vigtige ting i vores tilværelse.

Mange finder det også stressende at skulle male, særligt hvis det skal gøres som en del af en flytning eller en eventuel klargøring af eksempelvis et erhvervslejemål. Men med en professionel maler, kan du omvendte få masser af tid til andre gøremål og planlægge ud fra at arbejdet rent faktisk står færdigt på et fast aftalt tidspunkt.

Hvad koster det at få malet?

Selvom der er mange fordele ved at vælge en erfaren maler til at stå for dit malerarbejde, så ved vi godt, at prisen også har en betydning. Hvad det helt konkret koster at male, afhænger meget af hvad du konkret skal have malet og hvor stort et område der er tale om.

Priser vil altid variere fra malerfirma til malerfirma, men som udgangspunkt kan du regne med at en professionel maler har en timepris på omkring 360 – 460 kr. ekskl. moms. Dette svarer til en timepris lydende på omkring 450 – 575 kr.

Malerpriser per m2

En anden måde du kan scope din maleropgave på, er i form af m2. Der er en naturlig sammenhæng imellem, hvor mange kvadratmeter du skal have malet, og hvor mange timer, det vil tage. Vores dygtige malere kan du give dit et tilbud, uanset hvordan du vælger at anskue din maleropgave.

Det skal maleren vide for at kunne give tilbud

For at kunne give et præcist tilbud på dit malerarbejde er det vigtigt for maleren at undersøge det område, der skal males.

Derfor kan det ofte være en god ide at invitere maleren på besøg, så vedkommende kan måle op og vurdere fladerne for at bestemme det nødvendige forarbejde før malerarbejdet kan påbegyndes. Dette kan omfatte forberedelse af væggene, fjernelse af gamle tapeter eller reparation af eventuelle skader for at sikre et ensartet og jævnt resultat.

I nogle tilfælde kan det dog være nok at sende et billede eller en video af, hvad der skal males. Og i andre tilfælde kan maleren give et tilbud uden at besøge stedet. Dette gælder for eksempel ved maling af døre og vinduer. I disse tilfælde skal du blot at oplyse, hvor mange døre der skal males og hvilken type, der er tale om.  

Det skal du sørge for, før maleren kommer

Det eneste du skal gøre på selve dagen, inden maleren kommer, sørge for, at der er ryddet til side, der hvor maleren skal arbejde, samt at der er gode adgangsforhold til arbejdsstedet. På den måde giver du maleren den bedste start på opgaven.

Vælg en maler med gode anmeldelser og stor erfaring

Hos 3byggetilbud arbejder vi hver dag for at finde den dygtigste håndværker på vegne af vores kunder. Vi har siden vores grundlæggelse i år 20000 været med til at facilitere mere end 500.000 byggeopgaver for private og virksomheder. Vi gør også en stor dyd ud af kun at samarbejde med dygtige og erfarne håndværkere, herunder malere så vi sikrer, at vores kunder får en god oplevelse. Vores malere har også massevis af gode anmeldelser fra tidligere kunder, så du kan altid være sikker på at få besøg af en erfaren og kompetent maler, når du indhenter tilbud via os.

Vi har formidlet byggeopgaver siden år 2000

opgaver siden år 2000
0+

Opgaver siden år 2000

aktive håndværkere i danmark
0

Aktive håndværkere Danmark rundt

byer med håndværkere
0

Byer med håndværkere

succesrate på indsente opgaver
0%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne 3byggetilbud.dk

Slip for besværet med selv at finde håndværkere