Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra malerfirmaer i København

Et stykke veludført malerarbejde giver altid flotte resultater og får din bolig til at fremstå smuk og velholdt. Hos 3byggetilbud kan nemt og hurtigt få 3 uforpligtende tilbud fra et malerfirma i København.

 • Nemt, hurtigt og gratis
 • Over 580.000 formidlede opgaver
 • Gratis – 100 % uforpligtende
 • Håndværker i hele København
Se hvor enkelt det er
placeholder

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

indsend opgave

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

Opgave behandling

Opgaven behandles

Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

Tilbud modtagelse

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

Vælg leverandør

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Find en professionel maler i København

At male er en af de gør-det-selv-opgaver, som mange i første omgang mener, at de sagtens selv kan klare. Og det er også til en vis grad rigtig. At male behøver ikke at være svært.

Men det er sjælendt, at man selv kan opnå det samme smukke resultat, som en professionel maler ville kunne. Derudover er der mange praktiske elementer ved at male. Man skal således både huske at få dækket godt og grundigt af, hvis man ikke ønsker at der skal komme maling alle mulige utilsigtede steder. Malere kalder selv disse for ’helligdage’ og dem er der mange af rundt omkring  i danske hjem.

Alt efter hvad du skal have malet, kan dette både være svært at få gjort ordentligt samt ikke mindst tidskrævende.

En anden ting man skal tage højde for er, at man ofte skal helt op ad stå eller helt ned i knæ, når der skal males. Det er næppe nogen tivvl om, at et par timers malerarbejde sætter sig i kroppen hos langt de fleste. Og hvis det ikke lyder slemt nok, så skal langt de fleste ting i boligen, fra vægge til lofte til vindueskarme hellst males to eller tre gange – selvfølgelig alt afhængig af hvor godt et stykke arbejde, du har fået lavet.

Kort sagt er der masser af gode grunde til at lade spandende blive stående på gulvet og penslerne blive liggende i malerbakken og i stedet hive fat i et professionelt malerfirma, der har helt styr på hvad de laver. Hos 3byggetilbud samarbejder vi med mere end 50 malerfirmaer i hele Storkøbenhavn.

Så uanset hvor du bor, kan vi hurtigt og nemt få sendt en dygtig maler ud til din adresse.

Vi samarbejder blandt andet med lokale malerfirmaer i:

Skal 3byggetilbud hjælpe med dit projekt?

Hvilke maleropgaver kan vi hjælpe med?

Vores malere kan både hjælpe privatpersoner og ikke mindst virksomheder. København er uden sammenligning den travleste by i Danmark når det kommer malerarbejde. Dette skyldes både, at København er landets mest folkerige by, samt at der er et stort udbud af erhvervsejendomme og boliger, der konstant skal vedligeholdes og opdateres. Derudover er der også mange store byggeprojekter i gang i København, hvilket øger efterspørgslen på malerarbejde.

Vores malere i København kan hjælpe både virksomheder og privatpersoner med alle større typer maleropgaver.

Nogle af de mest almindelige opgaver vi hjælper med at facilitere, inkluderer:

 • Maling af lejligheder
 • Maling af huse – både udvendigt og indvendigt
 • Maling af vinduer
 • Maling af facader
 • Slibning og rensning af overflader inden maling
 • Malearbejder i forbindelse med brand- og vandskader

Fordele ved at vælge en professionel maler

Der er mange gode grunde til at få et professionelt malerfirma til at stå for dit malerarbejde. De bedste grunde inkluderer:

 • Du får et professionelt resultat
 • En maler kan spare dig for penge på den lange bane
 • Du sparer dyrebar tid du kan bruge på noget andet

Få et professionelt resultat alle kan leve med

Den største fordel ved at få en erfaren maler til at stå for dit malerarbejde, er at du får et flottere og pænere resultat, end hvis ud selv skulle stå for det hele.

Og netop forventningerne til slutresultatet kan have stor betydning både for virksomheder og ikke mindst privatpersoner. Det er alt andet lige træls, at få at vide, at et givent stykke arbejde skal gøres om, hvis det ikke er godt nok.

Et godt eksempel på dette ses ved en eventuel fraflytning af en lejlighed. I disse tilfælde kan udlejer således kræve, at lejemålet skal være malet i professionel stand, hvilket kan medføre at man bliver nødt til at hyre en maler, bare for at gøre det arbejde om, man selv havde lavet. Derudover kan malere også hjælpe med andre opgaver end at male. Professionelle malere udfører ofte tapetsering som en del af deres arbejde.

En dygtig maler sparer dig penge på lang sigt

En anden fordel ved at vælge en maler er at du kan ende med at spare penge på den lange bane. For selvom det kan synes som en ekstra omkostning at hyre en professionel maler, kan det faktisk spare dig for penge i det lange løb.

For en professionel maler kan gennemføre arbejdet hurtigere og med bedre resultater til følge, hvilket kan spare dig for ekstra omkostninger til for eksempel genmaling eller eventuelle reparationer, hvis ud skulle komme til at ødelægge noget. En professionel maler vil også være ansvarlig for eventuelle skader, der måtte opstå, mens arbejdet udføres.  Sidst men ikke mindst så slipper du også for selv at skulle ud og investere i maling, pensler, afdækningspap og andet malergrej.

Brug din tid bedre på noget andet end at male

En sidste stor fordel som man ikke skal undervurdere, er at man sparer tid ved at hyre en maler. Vel at mærke tid, som man kan bruge på noget andet. For de fleste vil man være nødt til at male, når man har fri fra arbejde, dvs. i weekenden, om eftermiddagen eller om aftenen. Og selvom nogle synes det kan være hyggeligt at male, har andre svært ved at finde både tid og ikke mindst overskud til at få det gjort. Hvis man skal male som en del af en større flytning kan dette også for mange virke stressende, da det at flytte i sig selv kan være en stor omgang at komme igennem.

Hvad koster det at få malet?

Selvom der er mange fordele ved at vælge en erfaren maler til at stå for dit malerarbejde, så ved vi godt, at prisen også har en betydning. Hvad det helt konkret koster at male, afhænger meget af hvad du skal have malet og hvor stort et område, der er tale om.

Priser vil altid variere fra virksomhed til virksomhed, men som udgangspunkt kan du regne med, at en professionel maler har en timepris på omkring 360 – 460 kr. ekskl. moms. Dette svarer til en timepris lydende på omkring 450 – 575 kr.

Malerpriser per m2

Man kan også opgøre sin maleropgave i kvadratmeter. Der er en naturlig sammenhæng imellem, hvor mange kvadratmeter man skal have malet, og hvor mange timer det vil tage. Vores dygtige malere har masser af erfaring, så de vil hurtigt kunne give dig et tilbud, uanset hvordan du skriver opgaven til dem.

Det skal maleren vide for at kunne give tilbud

For at kunne give et tilbud på malerarbejde, er det vigtigt for maleren at se det område, der skal males. Det er en god ide at invitere maleren til at besøge det område, så vedkommende kan måle op og undersøge fladerne for at afgøre, hvilket forarbejde der er nødvendigt, før der kan males.

Dette kan omfatte klargøring af væggene, fjernelse af gammelt tapet eller reparation af skader, for at sikre et jævnt og ensartet resultat. I nogle tilfælde behøver maleren dog ikke komme på besøg, for at kunne give dig et tilbud. Dette gælder for eksempel i tilfælde, hvor du skal have malet døre eller vinduer. I disse tilfælde kan maleren oftest give dig en pris alene ved at få at vide, hvilken type døre og vinduer, samt hvor mange der er tale om.

Det skal du sørge for, før maleren kommer

Det eneste du skal gøre på selve dagen, inden maleren kommer, sørge for, at der er ryddet til side, der hvor maleren skal arbejde, samt at der er gode adgangsforhold til arbejdsstedet. På den måde giver du maleren den bedste start på opgaven.

Vælg en maler med gode anmeldelser og stor erfaring

Hos 3byggetilbud arbejder vi hver dag for at finde den dygtigste håndværker på vegne af vores kunder. Vi har siden vores grundlæggelse i år 2000 været med til at facilitere mere end 500.000 byggeopgaver for private og virksomheder. Vi gør også en stor dyd ud af kun at samarbejde med dygtige og erfarne håndværkere, herunder malere så vi sikrer, at vores kunder får en god oplevelse. Vores malere har også massevis af gode anmeldelser fra tidligere kunder, så du kan altid være sikker på at få besøg af en erfaren og kompetent maler, når du indhenter tilbud via os.

Vi har formidlet byggeopgaver siden år 2000

opgaver siden år 2000
0+

Opgaver siden år 2000

aktive håndværkere i danmark
0

Aktive håndværkere Danmark rundt

byer med håndværkere
0

Byer med håndværkere

succesrate på indsente opgaver
0%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne 3byggetilbud.dk

Slip for besværet med selv at finde håndværkere