Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra et malerfirma på Frederiksberg

Et professionelt malerarbejde giver altid flotte resultater og får din bolig til at fremstå smuk og velholdt. Hos 3byggetilbud kan nemt og hurtigt få 3 uforpligtende tilbud fra et lokalt malerfirma på Frederiksberg.

 • Nemt, hurtigt og gratis
 • Over 575.000 formidlede opgaver
 • Håndværkere i hele København
Se hvor enkelt det er
Malerfirma Frederiksberg

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

indsend opgave

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

Opgave behandling

Opgaven behandles

Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

Tilbud modtagelse

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

Vælg leverandør

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

At male kan for nogle virke som en simpel gør-det-selv-opgave, men det er ikke altid så nemt, som det ser ud.

Selvom man selv kan male sit eget hjem, kan det være svært at gøre det ligeså godt, som hvis man valgte at bruge en professionel maler. Derudover er der mange praktiske elementer ved at male, såsom at dække af, så man ikke ender med at have en masse utilsigtede malerpletter over det hele. Et større malerprojekt kan også være både tidskrævende og ikke mindst fysisk hårdt arbejde, da man ofte skal helt op ad stå eller helt ned i knæ når man maler lofter eller lister.

Derudover skal man også tænke over at man ofte skal male det samme område flere gange for at opnå et tilfredsstillende resultat. Derfor kan det være en god idé at overlade malerarbejdet til et lokalt, professionelt malerfirma, som har styr på dette arbejde og kan gøre det til en god oplevelse for dig.

Hos 3Byggetilbud samarbejder vi med hundredvis af malerfirmaer i København.

Så uanset hvor du bor, kan vi hurtigt og nemt få sendt en dygtig maler ud til din adresse.

Vi samarbejder med lokale malerfirmaer i hele København. Foruden malerfirmaer på Frederiksberg samarbejder vi også med malere i:

Skal 3byggetilbud hjælpe med dit projekt?

Hvilke maleropgaver kan vi hjælpe med?

Frederiksberg er et af de mest eftertragtede områder i København, hvilket ikke er nogen overraskelse. Frederiksberg er både hjemsted for rigtigt mange virksomheder, herunder særligt butikker samt store lejlighedsbygninger, og række af Danmarks dyreste villaer.

Særligt de mange ældre og eksklusive boliger på Frederiksberg, gør at der helt naturligt er et stort behov for løbende vedligeholdelse. Vores malere kan derfor hjælpe med alle slags maleropgaver for både private og erhvervskunder.

Nogle af de mest almindelige maleropgaver vi hjælper med at facilitere på Frederiksberg, inkluderer:

 • Maling af facader
 • Maling af lejligheder
 • Maling af trappeopgange
 • Tapetsering og reparation af skader
 • Klargøring af erhvervslejemål
 • Maling af vinduer
 • Slibning og rensning af overflader inden maling
 • Malearbejder i forbindelse med brand- og vandskader

Derfor skal du vælge en professionel maler

Som før nævnt tror mange i første omgang, at det er nemt at male, men det er masser af gode grunde til at vælge en professionel maler frem for selv at gøre det. Nogle af de bedste grunde til at overveje at bruge et professionelt malerfirma er:

 • Du får et flottere resultat
 • Du tid er bedre brugt på andre ting end at male
 • Du sparer dig selv for belastningen ved at male

Få et flottere resultat med en professionel maler

Den bedste grund til at vælge en maler, i manges øjne, er at man får et flottere resultat, end hvis man selv skulle stå for det. Der er mange faldgruber ved at male, og hvis man ikke får dækket ordentlig af, eller kommer helt ned i hjørnerne eller rundt i kanterne, så vil mange opleve at der opstår ujævnheder og stedvise pletter. Dette vil betyde ekstraarbejde, og tage endnu mere af din tid. Derudover er der også mange situationer, hvor der forventes et professionelt resultat. Derfor ender mange gør-det-selv-folk i sidste ende med at kontakte en professionel maler.

Brug din tid på noget mere værdiskabende

En anden fordel ved at vælge at bruge et professionelt malerfirma er, at du sparer en masse tid. En professionel maler kan både arbejde hurtigere end dig og få et flottere resultat. For manges vedkommende er malerarbejde noget man bliver nødt til at lave enten i sin weekend, ferier eller efter arbejde. Mange vil i sidste ende hellere holde fri, og på den måde bruge deres tid på noget, som de finder mere værdiskabende end at male.

Spar dig selv for eventuelle skavanker

En tredje grund til at du bør overveje at bruge et professionelt malerfirma, er at det kan være fysisk hårdt at male selv. Særligt hvis du skal male et meget stort område, såsom en 3-værelses lejlighed eller en hel facade. Når man maler, skal man ofte både helt op at stå i fuldt stræk, for eksempel når man maler lofter, eller helt ned i knæ, når man maler lister og paneler. Hvis man ikke er vant til at bevæge sig, vil mange nok kunne mærke det i kroppen en god tid efter man er færdig med at male. En professionel maler skal dog ikke bekymre sig om dette, da de har den nødvendige erfaring.

Hvad koster det at få malet?

Prisen for et stykke malerarbejde afhænger primært af hvor stort et område der skal males – og hvor mange gange, det skal males. Priserne kan dog sagtens variere fra virksomhed til virksomhed.

Derudover kan man nogle gange også få en lavere pris, hvis man ikke har noget imod at det for eksempel er en lærling, der står for arbejdet. Men som udgangspunkt kan du regne med at en professionel maler i og omkring København har en timepris på omkring 360 – 460 kr. ekskl. moms. Dette svarer til en samlet timepris på omkring 450 – 575 kr.

Det skal du sørge for, før maleren kommer

For at få det bedste resultat og ikke mindst et godt samarbejde med vores malere, vil vi varmt anbefale at du sørger for at alt er gjort klart, inden maleren kommer. Inden maleren kan gå i gang, bør du sørge for at arbejdsområdet er ryddet, så maleren nemt kan få adgang til det pågældende område, der skal males. Dette kan indebære at flytte udvalgte møbler eller andre værdigenstande. Det bør ikke tage mange minutter, men vil gøre en stor forskel for, hvor hurtigt maleren kan arbejde.

Vælg en kompetent maler med gode anmeldelser

Hos 3Byggetilbud ønsker vi at gøre det både let og hurtigt at finde en dygtig, lokal maler. Vi arbejder hver dag for at hjælpe vores kunder med at finde den helt håndværker til netop deres projekt. Samlet set har vir formidlet over 500.000 byggeprojekter for både private og erhverv, siden vores grundlæggelse i år 2000.

Vi samarbejder heller ikke med hvem som helst. For vi ønsker kun at kunne anbefale de bedste malere for at sikre, at vores kunder får en positiv oplevelse. Vores malere har også mange positive anmeldelser fra tidligere kunder, så du kan være sikker på at modtage besøg af en erfaren og kompetent maler, når du indhenter tilbud gennem os.

Vi har formidlet byggeopgaver siden år 2000

opgaver siden år 2000
0+

Opgaver siden år 2000

aktive håndværkere i danmark
0

Aktive håndværkere Danmark rundt

byer med håndværkere
0

Byer med håndværkere

succesrate på indsente opgaver
0%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne 3byggetilbud.dk

Slip for besværet med selv at finde håndværkere