Udflytningsgaranti ApS

- Vi er billigere end din udlejer!

Udflytningsgaranti ApS er en unik virksomhed, der står for at istandsætte din lejebolig, så du får dit fulde depositum tilbage. Vi startede virksomheden, fordi vi selv havde fraflyttet lejeboliger med et dyrt depositum. Her gik udlejningsfirmaerne i små sko og krævede ekstreme betalinger for istandsættelser ved udflytning.

Udflytningsgaranti ApS gør op med udlejningsfirmaerne. Derfor er vi på din side. Vi står for al korrespondance med din udlejer og istandsætter din lejebolig langt billigere, end hvad ejendomsselskaberne tilbyder. Vi dækker primært København og Storkøbenhavn og står for din istandsættelse fra start til slut.  

Alsidig virksomhed, som vil hjælpe dig 

Ud over at stå for hele din udflytningsrenovering, kan vi hos Udflytningsgaranti ApS også løfte din tømreropgave. Vores store og kompetente netværk af dygtige håndværkere består nemlig ikke blot af malere, gulvslibere og rengøringsfirmaer, men også af professionelle tømrer.

Kvalitetsarbejde, der er udført til perfektion

Uanset hvilken fagområder du benytter Udflytningsgaranti ApS til, kan du være sikker på at arbejdet udføres af højeste kvalitet. Vi har udviklet effektive systemer, der gør, at vi udfører alle fraflytningsrenoveringer til tiden. Desuden leverer vi kun perfekte resultater, der lever op til udlejningsfirmaernes standarder, som er af højeste kaliber.

Sørger for at du ikke bliver snydt ved fraflytning

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe vores kunder helskinnet igennem et flyttesyn. Vi giver dig et fuldt gennemsigtigt tilbud, så du slipper for at tage imod den overpris, som udlejningsfirmaet presser ned over hovedet på dig.

Hos Udflytningsgaranti ApS kender vi til alle aspekter af lejeloven. Derfor er vi med til alle flyttesyn, hvor vi har stået for renoveringen, for at du ikke bliver snydt. Vi er din tryghed, vi taler din sag og sørger for at du får en god oplevelse med at fraflytte din bolig.

Skal Udflytningsgaranti ApS sikre dig dit depositum?

Så kontakt os allerede i dag ved at trykke på kontaktknapperne her på siden eller ved at ringe til os på 2215 0621. Vi ser frem til at høre fra dig.

Læs mere

Kontakt os her

Indehaver
22 15 ** ** Vis nummer
22 15 06 21

Udflytningsgaranti ApS

Møllevangen 24

3660 Stenløse

CVR: 41694947

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Udflytningsgaranti ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Slibning og behandling af gulv 2000 Frederiksberg
4 måneder siden
Gulvafslibning og efterbehandling 2610 Rødovre
4 måneder siden
Gulvafslibning og efterbehandling 2300 København S
4 måneder siden
Gulvslibning og evt. lakering 2100 København Ø
4 måneder siden
Afslibning og behandling af gulv 1926 Frederiksberg C
4 måneder siden
Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
293 anmeldelser
trustpilot.dk 273 anmeldelser
0
google.com 19 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 1 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Despite calling and speaking with them, they only assure me that they will solve the issue, but nothing ever happens. It's been five months since moving out, and there has been no progress on receiving the money the company owes us. My emails also remain unanswered.

Hampus Jansson, 28 maj 2024

Udflytningsgaranti har gjort et fremragende stykke arbejde og især Sarah var super fleksibel og dygtig til at koordinere og sørge for at holde hvad det blev lovet. Vi fik vores fulde depositum tilbage, så alt i alt en stor anbefaling af Udflytningsgaranti.

Jimmy, 10 maj 2024

ADVARSEL! BRUG DEM IKKE! til at starte med får jeg et tilbud mens de i radio'en køre den der reklame om at man kan betale når man får sit depositum tilbage. det finder jeg så ud af at man fa...
ADVARSEL! BRUG DEM IKKE! til at starte med får jeg et tilbud mens de i radio'en køre den der reklame om at man kan betale når man får sit depositum tilbage. det finder jeg så ud af at man faktisk ikke kan længere, efter jeg har sagt ja til mit tilbud. fair nok, thats on me. men det er sku lidt dårlig stil når de reklamere for det på samme tid. først så rykker de mig for en betaling på en faktura de har glemt at sende til mig, da de så sender den til mig har de ikke rettet forfalds dato, så jeg modtager en faktura der har overskrevet forfalds dato. når man ringer ind får man fat i en som lyder total uoplagt og nærmest ikke er gider at være der eller hjælpe. så det er jo et fedt. nu begynder det så at blive meget shady, fordi de prøver at snyde mig til at betale 400 kroner mere end min faktura faktisk er på. så man skal lige være vågen omkring sin betaling fordi de snyder. HER GÅR DET SÅ HELT GALT! da jeg så har fået arbejdet lavet, og jeg har mit flyttesyn med en udflytningsgaranti mand med. er der spartlet ukorrekt og de har ikke malet alt de skulle. og for at gøre det endnu værre! så er HELE mit gulv slebet ukorrekt. min syn mand siger at det er det VÆRSTE gulvslib han nogensinde har set og det fortæller han også til ham der laver synet med mig og fortæller dem lige ud at sådan skal de ALDRIG gøre det igen. og der er jeg sku lidt chokeret! jeg giver næsten 15.000 for gulv i sig selv og det er ikke engang lavet rigtigt. altså helt ærligt. det er virkelig for dårligt. det er kun fordi jeg havde en god synsmand at han ikke skrev det ind, men ærlig talt.. så kunne jeg jo lige så godt have gjort det selv! jeg ville ALDRIG anbefale dette firma til NOGEN. brug dem ikke!
Læs mere

Stephanie G, 15 mar. 2024

Hurtig tilbudsgivning. Nem udflytning - men ret dyr. Ekstrem lang ventetid på svar ved uafklarede spørgsmål ved afslutning af sag.

Camila Olsen, 12 mar. 2024

Vi flyttede ud fra en lejlighed som var ny da vi flyttede ind for 4.5 år siden. Indflytningsgaranti gav et godt tilbud, som prismæssigt var billigere end et andet tilbud. Kvaliteten af arbejdet var perfect og udlejer var også yderst tilfreds. Vi fik vores fulde depositum tilbage.

Jens Sigurd Okkels, 27 feb. 2024

Fraflyttet vores lejemål i september. UG har egentlig gjort det fint langt hen af vejen, men de forhold der ikke var i orden gav de tilsagn på at dække. Vi afventer stadig at få de penge retur og de lover de er på vej, men her 6 måneder efter er de stadig ikke kommet.

mette, 26 feb. 2024

Super god service og gnidningsfri proces. Det hele gik som planlagt og der var ingen anmærkninger til flyttesynet.

Camilla Jensen, 23 feb. 2024

We got an offer from udflytningsgaranti to renovate an apartment of 93 sq m for 36000 Dkk. We had to cancel due to unavoidable reasons, and they charged us 2500 just because they booked the appoint...
We got an offer from udflytningsgaranti to renovate an apartment of 93 sq m for 36000 Dkk. We had to cancel due to unavoidable reasons, and they charged us 2500 just because they booked the appointments. This cost is hidden in small print somewhere inside the so called offer. You dont sign any contract and you are not informed of this hidden charge upfront. The shock came later. The same work was done by landlord for less than half the amount quoted by udflytningsgaranti. This is not some private landlord who does cheap renovation. Its a company with high standards in paint choice and sanding material. Please stay away from them and avoid yourself from being robbed in daylight. It so turned out the landlord was more helpful in our case. You will never find out how much your landlord will charge you, and that is their advantage.
Læs mere

Padmavathy Nagarajan, 21 feb. 2024

Det var en af de bedste beslutninger jeg har taget at vælge Udflytningsgaranti til min istandsættelse ! Alt gik uden problemer, de var meget hjælpsomme med alt jeg har spurgt om og så fik jeg hele depositum tilbage. Kæmpe anbefaling !

Jonasz, 20 feb. 2024

Hurtige og effektive! Udflytningsgaranti hjalp mig med istandsættelse selvom det var i sidste øjeblik klarede de opgaven. Jeg er fuldt ud tilfreds med deres arbejde og forløbet, på trods af nogle udfordringer undervejs som krævede nogle småjusteringer.

Mai, 11 feb. 2024

Hverken maling eller rengøring var godkendt fra mig eller ejeren! Planlægning var dårlig. Jeg skulle bruge mere end depositum for utilfredsende arbejde. Anbefaler ikke til nogen.

Mahnaz Moghaddas, 31 jan. 2024

God oplevelse. Jeg ville anbefale dem til andre

Adam Johannsen, 27 jan. 2024

Jeg har brugt Udflytningsgaranti, da jeg skulle fraflytte min lejlighed i Hedehusene. Processen har været helt uproblematisk og professionel. Jeg er hele vejen igennem blev mødt af venlige og energiske medarbejdere. Jeg har været yderst tilfreds med forløbet.

Louise Bech, 25 jan. 2024

Vi fraflyttede nybyggeri i Nordsjælland, hvor Udflytningsgaranti stod for udflytningen. Vi var meget tilfredse med det udførte arbejde. Selvom prisen måske er højere end hvis man hyrer de forsk...
Vi fraflyttede nybyggeri i Nordsjælland, hvor Udflytningsgaranti stod for udflytningen. Vi var meget tilfredse med det udførte arbejde. Selvom prisen måske er højere end hvis man hyrer de forskellige selv så er trygheden ved at have et firma til udflytningssynet det værd. Eneste minus herfra er at fakturaen sendes fra en mailadresse som pr default ender i spam. Desuden var der lidt misforstået kommunikation ved overlevering af nøgler, da vi ønskede at udflytningsgaranti stod for udflytningssynet på vores vegne.
Læs mere

Michelle, 25 jan. 2024

Vi har været yderst tilfredse med UFG's arbejde - både tidsplan og udførelse har været fantastisk! Martin var genial da vi pludselig skulle have støbt gulv, hvilket ikke var med i planen - det...
Vi har været yderst tilfredse med UFG's arbejde - både tidsplan og udførelse har været fantastisk! Martin var genial da vi pludselig skulle have støbt gulv, hvilket ikke var med i planen - det lykkedes ham at finde en murer med få timers varsel, hvilket gjorde at tidsplanen holdt og vi derfor kunne gå på juleferie med ro i sindet. Alt i alt har vi har været meget tilfredse og vil helt sikkert vende tilbage til UFG for fremtidige projekter.
Læs mere

Adam Leth, 24 jan. 2024

Jeg har brugt udflytningsgaranti.dk. Jeg vil anbefale dem og bruge dem igen selv, super professionelle fra start til slut.

HR, 23 jan. 2024

Very reliable service - we were very happy with the quality of the work and the accompanying communication (all employees were fluent in English, questions were answered quickly and concisely).

Henriette Stoy, 18 jan. 2024

Perfekt service fra start til slut

kevin ohlin, 18 jan. 2024

Jeg ville ikke lade udlejer forestå, at skulle renovere min lejlighed ved fraflytningen. Vi søgte på nettet og fandt Udflytningsgaranti. Jeg lagde al renovering (slibning af gulve, malerarbejde,...
Jeg ville ikke lade udlejer forestå, at skulle renovere min lejlighed ved fraflytningen. Vi søgte på nettet og fandt Udflytningsgaranti. Jeg lagde al renovering (slibning af gulve, malerarbejde, mv.) i hænderne på Udflytningsgaranti. Fra første møde med Jan følte jeg mig 110% tryg ved dette. Efterfølgende har jeg KUN oplevet hurtig respons på spørgsmål og en virkelig professionel tilgang. Jeg vil STÆRKT anbefale denne virksomhed og personerne omkring.
Læs mere

Tom Nielsen, 16 jan. 2024

God oplevelse at anvende udflytningsgaranti til hjælp med udflytning og syn af lejlighed.

Ronja, 16 jan. 2024

Vi fik malet hele lejligheden og de var hurtige og superdygtige! Stor anbefaling her fra!

Jakob Fauerby, 10 jan. 2024

Super service og kan anbefale at I bruger udflytningsgaranti.dk

kunde, 08 jan. 2024

Fast to pick up a job even at the last minute and deliver on time

Konstantinos Michail, 04 jan. 2024

God kontakt og et udflytningssyn som var uden fejl. Super godt.

nickolihne knudsen, 31 dec. 2023

Super fin service og gør det de kan for at imødekomme forskellige atypiske forespørgsler fra kunder.

Jacob P., 21 dec. 2023

Super service og venlighed. Kan varmt anbefale udflytningsgaranti.dk til alle som sørger en professionel service ved fraflytning af lejligheder.

kunde, 21 dec. 2023

Alt gik som forventet.

Sander F. Eriksen, 19 dec. 2023

Søde og hjælpsomme.

Thomas A. Rasmussen, 17 dec. 2023

Alt gik som det skulle, 100% tilfredse!

Jakob C., 16 dec. 2023

Super god service, vi sparede mange penge. TAK!

R. Kjær, 15 dec. 2023

Jeg har netop afsluttet forløb med Udflytningsgaranti, og er meget tilfreds! Da der var brug for fik jeg altid fat i deres kundeservice og endda med meget hurtigt svar (på sene tidspunkter af dagen).

Andreas Grenaae Troglauer, 14 dec. 2023

Et (for mig) nyt koncept at hyre et firma til at klare alt det som udlejer ellers bonner en for OG som sluger hele depositummet. Men det har virkelig været en fantastisk oplevelse i en ellers hekt...
Et (for mig) nyt koncept at hyre et firma til at klare alt det som udlejer ellers bonner en for OG som sluger hele depositummet. Men det har virkelig været en fantastisk oplevelse i en ellers hektisk og mega stressende tid (flytning, fuuuck!)...men at kunne fraflytte sin lejlighed og give nøglen videre uden at se sig tilbage og skulle bekymre sig om rengøring eller noget som helst andet er da genialt - PLUS den garanti at man får en del af depositummet tilbage ...som jeg nok havde afskrevet. Lejligheden gik igennem fraflytningssynet (som de også tog for mig!) uden nogen som helst anmærkninger. Virkelig kompetente mennesker fra min projektleder til supporten via mail der altid svarede på mine spørgsmål på alle tider af døgnet! Og skal også lige nævne at jeg ikke gav dem alverdens tid til mit 'lille projekt' fra at jeg kontaktede dem til at den skulle overdrages til udlejer, men de var mega fleksible og klemte mig selvfølgelig ind. Kæmpe anbefaling herfra!!!!
Læs mere

Stine Kragh, 14 dec. 2023

Ultrakort svartid på mail.

Thomas, 12 dec. 2023

Up until now (move out inspection done, but haven’t received my money yet as it takes some time from my old landlord‘s side), everything worked fine. The communication via email was fast, profe...
Up until now (move out inspection done, but haven’t received my money yet as it takes some time from my old landlord‘s side), everything worked fine. The communication via email was fast, professional, and friendly. The work was conducted perfectly with only one minor painting mistake, that will be corrected, and even my landlord (Balder) was very satisfied. Definitely saved us some of the move-out hassle and stress so far!
Læs mere

Isabella S., 25 nov. 2023

Jeg brugte udflytningsgaranti da jeg skulle fraflytte min lejlighed efter 2,5 år. De var helt fra start af så flinke og virkelig gode til at guide mig igennem det hele. Jeg havde også et par sp...
Jeg brugte udflytningsgaranti da jeg skulle fraflytte min lejlighed efter 2,5 år. De var helt fra start af så flinke og virkelig gode til at guide mig igennem det hele. Jeg havde også et par spørgsmål undervejs som de svarede utrolig hurtigt på. Jeg fik et par anmærkninger på mit udflytningssyn, men det stod udflytningsgaranti også for. Alt i alt en helt vildt god oplevelse, med søde og kompetente medarbejdere. Tak tak tak!!
Læs mere

Maja , 24 nov. 2023

Vi kunne fokusere på vores nye hjem, da Udflytningsgaranti sørgede for istandsættelsen af vores tidligere lejlighed. Vi slap for alt besværet og det har været en helt igennem fantastisk oplevelse.

Birgitte Andersen, 22 nov. 2023

Udflytningsgaranti får max stjerner. Veludført arbejde, høj kvalitet og god dialog hele vejen igennem. Ikke mindst slap jeg for en stor ekstra regning fra Deas, da prisen for istandsættelse bl...
Udflytningsgaranti får max stjerner. Veludført arbejde, høj kvalitet og god dialog hele vejen igennem. Ikke mindst slap jeg for en stor ekstra regning fra Deas, da prisen for istandsættelse blev holdt indenfor mit depositum. Jeg kan derfor kun anbefale alle som skal ud af en lejebolig til at anvende Udflytningsgaranti.
Læs mere

Ulla Siggaard, 21 nov. 2023

Meget professionelt og trygt. Lige fra første møde har vi følt os i gode hænder og med fraflytning fra en ejendom med Balder som udlejer vil jeg aldrig vælge andet. Topkarakter herfra.

Majbrit, 17 nov. 2023

Jeg synes det var en god oplevelse. Vi afleverede nøglen, derefter valgte vi ikke at deltage i flyttesynet da de kunne gøre det for os (vi havde heller ikke tid). Der var et par småfejl men udfl...
Jeg synes det var en god oplevelse. Vi afleverede nøglen, derefter valgte vi ikke at deltage i flyttesynet da de kunne gøre det for os (vi havde heller ikke tid). Der var et par småfejl men udflytningsgaranti har lige refunderet omkostningen for disse. Så vi er super glade! Kan klart anbefale dem! Hilsen Daniel
Læs mere

Daniel Munch, 13 nov. 2023

Virkelig god oplevelse samt hurtig responstid på spørgsmål mm.

kunde, 11 nov. 2023

Varmeste anbefaling! Fantastisk, nem og pålidelig service fra start til slut! Fik meget bedre tilbud end gennem udlejer og alt gik igennem første flyttesyn - ingen merudgifter og fuldt depositum tilbage

Anne, 08 nov. 2023

Alle kommentarer her inde har i betalt for og jeg kan bevise det at i tilbyder betaling for anmeldelser. Denne anmeldelse kommer fra en tideligere medarbejder i firmaet fra promovering afdeling der blev snydt

Patrick Køster, 30 okt. 2023

Udflytningsgaranti har været en super god oplevelse hele vejen igennem. Super service både på mail og ved istandsættelse af lejligheden. Jeg har følt mig i trygge hænder mod de griske udlejer...
Udflytningsgaranti har været en super god oplevelse hele vejen igennem. Super service både på mail og ved istandsættelse af lejligheden. Jeg har følt mig i trygge hænder mod de griske udlejere i nybyggeri, hvor alt skal stå som nyt ved fraflytning inklusiv maling af lofter, vægge, slibning af gulve, hovedrengøring mv. Man har hørt nogle grumme historier, hvordan udlejer snyder folk, og vi havde kun boet der knap et år uden husdyr og passet særdeles godt på lejligheden. Jeg ser frem til at få mit fulde depositum tilbage, når Balder (udlejere) er færdige med deres behandling af sagen.
Læs mere

Christina , 24 okt. 2023

Super vejledning og rådgivning. God håndtering af overdragelsen og godt samarbejde med udlejer.

Jesper Kamstrup, 23 okt. 2023

Lejligheden gik nemt igennem flyttesynet, og nu afventer vi blot at despositummet kommer retur. Nem kommunikation og overholdte aftaler, indtil videre, kan de kun anbefales.

Pernille Jensen, 23 okt. 2023

Super service! De leverer super god service og er meget transperante med deres priser og med processen. Istandsættelsen blev godkendt uden fejl og mangler. Kun to småting ift rengøring skulle...
Super service! De leverer super god service og er meget transperante med deres priser og med processen. Istandsættelsen blev godkendt uden fejl og mangler. Kun to småting ift rengøring skulle efterfølgende udbedres, men dette dækkes også af udflytningsgaranti. Kommunikationen var generelt virkelig let og de svarer hurtigt tilbage. Meget postitiv oplevelse.
Læs mere

Marie Jensen, 20 okt. 2023

Vi har i dag haft Udflytningsgaranti ude for at gennemse vores lejlighed. Her fik vi en meget professionel rådgivning som gav os et realistisk billede på, hvad omkostningerne for vores fraflytnin...
Vi har i dag haft Udflytningsgaranti ude for at gennemse vores lejlighed. Her fik vi en meget professionel rådgivning som gav os et realistisk billede på, hvad omkostningerne for vores fraflytning vil koste. Rådgiveren vi havde ude, brugte god tid på at gennemse lejligheden og brugte meget god tid på, at vejlede os gennem processen og prisgivning. Vi kan ikke andet end at anbefale Udflytningsgaranti rigtig mange gange herfra.
Læs mere

Thor Lauring, 20 okt. 2023

I was moving out of an apartment after 3 years and the building administrator gave me a long list of items that have to be renovated. I know that in accordance with the new law I could get some of ...
I was moving out of an apartment after 3 years and the building administrator gave me a long list of items that have to be renovated. I know that in accordance with the new law I could get some of these things reduced but I was still sure it would be a big bill and lots of bother if I tried to do it myself or trusted the landlord. So I hired udflytningsgaranti and it went really well. They were very good with the communication for setting the pricing, starting work and also finalizing. There was a small issue with the communication on their lawyer’s side but that did not impact the work done. The final result was great and in my opinion looked better than when I moved in. It was super helpful to have udflytningsgaranti representative with me at the final inspection because the inspector brought with him two other guys with flashlights (?!) going on all the surfaces. But there were nothing to pick on and my inspection went without any remarks for me. So I am very happy. I chose payment of 50% after the deposit is returned so that is yet to come but I hope it will also be without surprised. Certainly can recommend udflytningsgaranti for those who don’t want a smooth and stress-free process moving out of rented apartment. And maybe also to get a consultation when moving in because the landlord inspectors will not have mercy on anything that was not marked in the original moving-in report.
Læs mere

kunde, 18 okt. 2023

Ringede for et uforpligtende tilbud på istandsættelse af lejlighed i Ringsted fik af vide de kørte i det område og da jeg sagde de kørte en reklame for København og Sjælland vidste han ikke noget om det så det bliver ikke anbefalet herfra

Jesper Jørgensen, 18 okt. 2023

Nem og hurtig service!

Andreas Jochimsen, 05 okt. 2023

Vi indhentede et tilbud på fuld istandsættelse af lejlighed samt flytning. Der kom ekstraarbejde på i tilbuddet i form af bl.a. slibning og maling af karm. Det blev ikke fortalt under gennemsyn ...
Vi indhentede et tilbud på fuld istandsættelse af lejlighed samt flytning. Der kom ekstraarbejde på i tilbuddet i form af bl.a. slibning og maling af karm. Det blev ikke fortalt under gennemsyn og de kunne ikke efterfølgende redegøre for det. Vi takkede alligevel ja til tilbuddet, da alternativet var at vi skulle takke nej. Alt foreløbig derefter rigtig fint. Aftaler blev overholdt, det blev svaret hurtigt og synsmanden var sød. Regningen blev modregnet depositum, og vi tænkte at det nu var endeligt. Over et halv år senere får vi så tilsendt en faktura fra udflytningsgaranti på flytningen, som vi havde booket gennem dem. Det var vi meget uforstående overfor - og især fordi timeprisen var højere end det der fremgik af tilbuddet. Vi fik en frist på 4 dage til at betale. Det krævede os 4-5 forskellige medarbejdere, herunder to telefonsamtaler at komme igennem og forklare situationen og den forkerte faktura. Men betale det skulle vi. Så selvom selve istandsættelse var god, så var hele processen især her til sidst bare under alt kritik - særligt når hverken telefonbeskeder og mails ikke bliver besvaret.
Læs mere

Michella, 04 okt. 2023

Hurtig respons tid, fantastisk service og helt uden problemer. Jeg har hele vejen igennem oplevet at få svar på alt hvad jeg spurgte om men også meget hurtigere end jeg regnede med og hvad jeg ...
Hurtig respons tid, fantastisk service og helt uden problemer. Jeg har hele vejen igennem oplevet at få svar på alt hvad jeg spurgte om men også meget hurtigere end jeg regnede med og hvad jeg kunne forvente. Fantastisk service og kan varmt anbefale udflytningsgaranti. Professionelt og fantastisk service. Camilla
Læs mere

camilla louise bastholm, 26 sep. 2023

Brug ikke dette firma!!! De sleb gulvet. Resten maling og rengøring ikke udført. Jeg måtte få udlejer til at gøre det. Desværre havde jeg underskrevet, at de skulle have depositum. Taurus so...
Brug ikke dette firma!!! De sleb gulvet. Resten maling og rengøring ikke udført. Jeg måtte få udlejer til at gøre det. Desværre havde jeg underskrevet, at de skulle have depositum. Taurus som udlejer sendte dem 14.000 kr. af mine penge. Nu har jeg fået en regning på 61.000 kr. fra SVEA FINANS og sjovt de ikke har trukket de 14.000 kr. fra. Vi kan mødes i retten
Læs mere

Susan Bülow, 22 sep. 2023

Alt forløb lige så smidigt og perfekt, som vi havde håbet på. Medarbejderen, der gav tilbuddet var yderst venlig, imødekommende og forklarede grundigt, hvordan prisen for rengøringen og istan...
Alt forløb lige så smidigt og perfekt, som vi havde håbet på. Medarbejderen, der gav tilbuddet var yderst venlig, imødekommende og forklarede grundigt, hvordan prisen for rengøringen og istandsættelsen var sammensæt. Vi flyttede bare med slle vores ting og kom først tilbage til lejligheden til udflytningssynet. Stor ros også til repræsentanten fra Udflytningsgarantien, der var tilstede under synet: venlig, imødekommende og meget reelt. UDLEJERENS REPRÆSENTANT HAVDE INGEN ANMÆRKNINGER. Nu kan vi se frem til at få udbetalt hele depositummet. Prisen for istandsættelsen var høj, men ikke for dyrt i forholdt til det udførte arbejde. Vi har sparet masser af energi og nerver fordi vi følte os meget trykke ved at handle med Udflytningsgarantien. Vi kan virkelig anbefale firmaet og vil til enhver tid handle hos Udflytningsgaranti igen. Tak til medarbejderne for et meget professionelt forløb.
Læs mere

Eva, 20 sep. 2023

Personalet tog ansvaret for projektet og klarede fraflytningssyn for mig. Der var et par ekstra omkostninger, der kom op efter at de startede projektet, som ikke var noteret i den oprindelige ins...
Personalet tog ansvaret for projektet og klarede fraflytningssyn for mig. Der var et par ekstra omkostninger, der kom op efter at de startede projektet, som ikke var noteret i den oprindelige inspektion. Dog ikke til høje omkostninger. Der var nogle fej på rengøringenl på fraflytningssyn, som Udflytningsgaranti garanti vil dække - det sætter jeg pris på. Samlet set - tilfreds og lettet over at kende de nøjagtige omkostninger og have denne opgave overstået.
Læs mere

swordfish450, 15 sep. 2023

Fraflyttede lejemål på Sluseholmen hvor Newsec var adm. og fik UG til at stå for udflytning. Skulle vi aldrig have gjort. UG påstod at vores gulv skulle grovslibes, og det ville koste 10.000 k...
Fraflyttede lejemål på Sluseholmen hvor Newsec var adm. og fik UG til at stå for udflytning. Skulle vi aldrig have gjort. UG påstod at vores gulv skulle grovslibes, og det ville koste 10.000 kr. ekstra. Så regning endte på 35.000 kr. i alt fra UG. Til udflytningssyn havde UG ikke slebet gulvet eller gjort badeværelse rent, så det gjorde Newsec: regning lød på 14.000 kr. for gulv og 1.500 kr. for rengøring. Det havde været billigere at lade Newsec stå for det i stedet for UG. Komplet kaotisk forløb i forbindelse med nøgleoverdragelse og udflytningssyn. Ingen tog ansvar! Vi valgte UG for at slippe for besværet, da vi skulle flytte 2 timer væk, men halleluja hvor de gav os besvær og ondt i maven.
Læs mere

Britt Bagge, 11 sep. 2023

Simpelhen verdensklasse og til rimelige pris. Kan kun anbefale det herfra!!

Philip , 02 sep. 2023

Jeg er utrolig tilfreds med den service, jeg fik fra Udflytningsgaranti. Jeg slap for at rode med at lege projektleder på alle de forskellige leverandører, der er indover udflytning fra en lejlig...
Jeg er utrolig tilfreds med den service, jeg fik fra Udflytningsgaranti. Jeg slap for at rode med at lege projektleder på alle de forskellige leverandører, der er indover udflytning fra en lejlighed med en udlejer, der går op i selv små detaljer. Både projektleder og håndværkere var åbne og transparente undervejs, når der var udfordringer i arbejdet, og jeg oplevede derfor til min store begejstring, at udflytningssynet gik igennem uden en eneste ekstra ting, jeg skulle betale for. Det kan da godt være, at jeg selv kunne have booket håndværkere ind lidt billigere, men dem der kom ud til arbejdet, havde erfaring med hvilken stand, der ville gå i gennem et syn, og derfor tror jeg, at de sparede mig en masse penge i forhold til, hvis jeg selv skulle have stået for det. Det var i hvert fald rigtig rart, at jeg have en forudsigelig sum penge at forholde mig til i forhold til istandsættelsen. Varm anbefaling herfra.
Læs mere

Lise Halskov, 28 aug. 2023

Utroligt dårlig oplevelse. Prisen blev højere og højere !!! Der var fejl på fejl på.

Rikke Hansen, 22 aug. 2023

Super nemt, vi fik hele depositum tilbage

Catja Christensen, 21 aug. 2023

Flyttede efter 5 år fra moderne 2 V. Havde en super gennemgang af lejl. med repræsentant fra UFG. Fik fast pris og aftalt transport i mit depositum. Afleverede 3 nøgler og herfra to firmaet over...
Flyttede efter 5 år fra moderne 2 V. Havde en super gennemgang af lejl. med repræsentant fra UFG. Fik fast pris og aftalt transport i mit depositum. Afleverede 3 nøgler og herfra to firmaet over incl. gennemgang med udlejer. Det overskydende beløb blev herefter overført til min konto. Endelig rapport fra udlejer vist ingen mangler. Fantastisk professionelt firma.
Læs mere

Peter Fejerskov, 21 aug. 2023

Jeg har brugt udflytningsgaranti ifb. Med fraflytning af min lejebolig, hvor jeg boede k et nybyggeri. Jeg fik et pænt tilbud, som blev overholdt. Tidsfristen blev også overholdt og firmaet er s...
Jeg har brugt udflytningsgaranti ifb. Med fraflytning af min lejebolig, hvor jeg boede k et nybyggeri. Jeg fik et pænt tilbud, som blev overholdt. Tidsfristen blev også overholdt og firmaet er super tilgængelige og nemme at komme i kontakt med. Arbejdet med udført præcist som aftalt, og der var ikke en finger at sætte på lejeboligen ved fraflytningssynet med udlejer. Alt i alt en rigtig positiv og behagelig oplevelse.
Læs mere

admira kokanovic, 21 aug. 2023

Super nemt, vi fik hele depositum tilbage

Catja Christensen, 18 aug. 2023

Fint arbejde og god kommunikation

Bo Madsen, 16 aug. 2023

Flyttede efter 5 år fra moderne 2v. Efter super besigtigelse fik jeg fast pris, arrangerede transport i mit depositum og afleverede mine 3 nøgler. Herefter tog UFG over incl. møde med udlejer og overskydende beløb blev indbetalt - Fantastisk koncept og stort professionalisme

Peter Fejerskov, 16 aug. 2023

Jeg har brugt udflytningsgaranti ifb. Med fraflytning af min lejebolig, hvor jeg boede k et nybyggeri. Jeg fik et pænt tilbud, som blev overholdt. Tidsfristen blev også overholdt og firmaet er s...
Jeg har brugt udflytningsgaranti ifb. Med fraflytning af min lejebolig, hvor jeg boede k et nybyggeri. Jeg fik et pænt tilbud, som blev overholdt. Tidsfristen blev også overholdt og firmaet er super tilgængelige og nemme at komme i kontakt med. Arbejdet med udført præcist som aftalt, og der var ikke en finger at sætte på lejeboligen ved fraflytningssynet med udlejer. Alt i alt en rigtig positiv og behagelig oplevelse. Derudover oplevede jeg en professionel tilgang og enormt venlige medarbejdere!
Læs mere

Admira Kokanovic, 16 aug. 2023

Hold jer langt væk fra dette firma! Istandsættelsen af min lejlighed var en katastrofe! Det indrømmede oven i købet Udflytningsgarantis repræsentant, som var tilstede ved mit fraflytningssyn...
Hold jer langt væk fra dette firma! Istandsættelsen af min lejlighed var en katastrofe! Det indrømmede oven i købet Udflytningsgarantis repræsentant, som var tilstede ved mit fraflytningssyn med udlejeren. Det betød, at ALT skulle laves om. Maling, gulvslibning, rengøring! Men jeg fik at vide, at det ikke ville få økonomiske konsekvenser for mig. Udflytningsgaranti ville dække alle de ekstra omkostninger! Det var d. 14. februar 2023 og så begyndte min kamp om at få mine penge! Ekstrem dårlig kommunikation, lange pauser hvor jeg ikke hørte fra hverken den ene eller den anden (med diverse begrundelser: så havde der været sygdom, så var der ferie, så var der en anden der sad med sagen), samt den ene besynderlige slutopgørelse efter den anden. Til sidst meddelte jeg firmaet, at jeg havde taget kontakt til en boligadvokat, hvorefter en tredje person tog over og gav mig ret i mine beregninger. Men så var der alligevel problemer med tilbagebetalingen! Min faktura til Udflytningsgaranti lød på kr. 33.560,- Fakturaen fra udlejer lød på kr. 30.164,38, som Udflytningsgaranti betalte, som deres garanti, fik jeg at vide! Hvis de fra starten havde gjort deres arbejde ordentlig, havde jeg ikke skullet betale differencen på kr. 3.395,62 mellem de 2 beløb, som Udflytningsgaranti nu mente jeg skyldte dem. Hvad med garantien og forsikringen om, at sagen ikke ville få økonomiske konsekvenser for mig?? Jeg fik mine penge minus kr. 3.395,62 d. 07. august. Det er mig ubegribeligt, at Silas Holst reklamerer for så ringe et firma! Endnu en gang: Hold jer langt væk fra dem!
Læs mere

Helena Vangdrup, 14 aug. 2023

Da det kom til synsdato var gulvet ikke blevet slebet, malingen var udført meget sjusket og rengøringen havde slet ikke været der. Udflytningsgaranti får så weekenden til at rette op på dette...
Da det kom til synsdato var gulvet ikke blevet slebet, malingen var udført meget sjusket og rengøringen havde slet ikke været der. Udflytningsgaranti får så weekenden til at rette op på dette, men får kun rettet op på rengøringen. Derudover møder der ingen fra udflytningsgaranti op til 2. syn som aftalt. I sidste ende står vi med en ekstra regning udover hele vores depositum som er røget, da Udflytningsgaranti ikke dækker alt ved din udflytning (fx. maling af karme, maling af indvendige trapper og algerens). Det skabte både mere bøvl af bruge udflytningsgaranti, og den endelige regning er stadig gået udover depositummet som var det vi gerne ville undgå.
Læs mere

Magnus Wædele Larsen, 09 aug. 2023

Dårlig oplevelse. De kom for sent til aftalt tid og prisen blev højere end først antaget. Da de kom for at se på lejeligheden vurdere de at gulvet skulle have en grovslipning, men da gulvmande...
Dårlig oplevelse. De kom for sent til aftalt tid og prisen blev højere end først antaget. Da de kom for at se på lejeligheden vurdere de at gulvet skulle have en grovslipning, men da gulvmanden kom vurdere han at det kun skulle have en finslibning. Jeg ringede derfor til firmaet som lovede at de ville ringe til gulvmanden og tilbage til mig efter 15 min. Der gik så 4 dage.. da de endelig ringede tilbage havde de allerede givet det en grovslibning som vi naturligvis skulle betale for… derudover var der også flere fejl og mangler fra deres side af da selve udflyningssynet fandt sted.
Læs mere

Maiken Berg, 25 jul. 2023

istandsættelsen af vores nye hus

Benny, 24 jul. 2023

Vi brugte Udflytningsgaranti i maj 2023. Vi fik vores restdepositum udbetalt i slutjuni efter flere rykkere. Jeg er ikke i tvivl om, at det havde været billigere at bruge CEJ (udlejningsselskabet)...
Vi brugte Udflytningsgaranti i maj 2023. Vi fik vores restdepositum udbetalt i slutjuni efter flere rykkere. Jeg er ikke i tvivl om, at det havde været billigere at bruge CEJ (udlejningsselskabet) end Udflytningsgaranti. Vi havde aftale om gulvslibning, maling og slutrengøring. En aftale vi havde indgået i december 2022 efter gennemgang og længere samtale med repræsentant fra Udflytningsgaranti. Da vi gerne ville aflevere nøglerne lidt før tid, skulle vi betale for at ændre dagen (750 kr.). Det endte med, at en nabo stillede sig til rådighed på dagen for at aflevere nøglen. Dagen inden nøgleaflevering fik jeg en sms og et billede, hvor der stod, at vi bare kunne lægge nøglen i nøgleboksen, da de ikke ville komme som aftalt. Dvs. da vi ville ændre dato kostede det 750 kr., men de ændrede selv datoen efter deres forgodtbefindende. En løsning de helt gratis burde have tilbudt os, da vi havde brug for den. Vi stolede herefter på, at Udflytningsgaranti faktisk gjorde det arbejde, vi havde aftalt. Da vi kom til flyttesyn kunne vi med det samme konstatere, at det eneste, der var sket, var maling. Vores nabo fortalte, at der havde været to mænd i to dage, der efterlod deres cigaretskodder på vores terrasse til gene for naboerne. Og jeg må bare indrømme, at jeg ikke var imponeret over det malerarbejde. Der var så heller ikke slebet gulv, og der var ikke gjort rent. Det var pinligt at stå der med repræsentant fra Udflytningsgaranti og lade som om, at alt var fint. Repræsentanten fra Udflytningsgaranti var på sit første flyttesyn, og sagde, at vi bare skulle tie stille og lade udlejers repræsentant sige, hvis noget ikke var gjort godt nok. Det er godt nok en usmagelig måde at drive forretning på. For vi har jo betalt for, at alt blev gjort, og hvis udlejers rep. ikke gør opmærksom, så kommer vi alligevel til at betale for et stykke arbejde, der ikke er gjort. Malingen blev godkendt, men sjovt nok konstaterede udlejers rep. også ret hurtigt, at der ikke var slebet gulv, og at der ikke var gjort rent. Dette kostede 13.000 kr. for CEJ at udføre. Vi betalte godt 34.000 kr. til Udflytningsgaranti for 110 m2, og jeg tvivler stærkt på, at det kostede 21.000 kr. at male vores 110 m2 lejlighed, vi havde boet i i 1 år. Set i bakspejlet skulle vi have overladt alt til CEJ, da jeg næppe tror, at det havde været dyrere at bruge dem, og vi så havde sparet 1/2 måneds husleje (Udflytningsgaranti skulle bruge 10 hverdage - som de slet ikke udnyttede - og CEJ skulle efterfølgende bruge 10 hverdage til at udbedre). Ja, vi fik noget af vores depositum tilbage, men vi kunne have fået mere, og sparet 1/2 mdrs husleje. Vi skal heldigvis aldrig leje igen, og hvis vi skulle, ville jeg efter denne oplevelse aldrig overlade det til Udflytningsgaranti.
Læs mere

Maria C, 20 jul. 2023

Planlagt bondefangeri for at sige det som det er. Min kæreste betalte dem for at gøre hendes tidligere lejemål klar til udflytning, primært for den ekstra tryghed de slår sig selv stort op p...
Planlagt bondefangeri for at sige det som det er. Min kæreste betalte dem for at gøre hendes tidligere lejemål klar til udflytning, primært for den ekstra tryghed de slår sig selv stort op på. Der var dog ingen tryghed at hente, faktisk det direkte modsatte. 1. De flyttede datoen for opstart til 4 dage før aftalt, enten fordi de ikke har styr på en skid, eller også er der en eller anden agenda bag. Dette kan jeg se i anmeldelserne ikke er unormalt så det er jo bare et rigtig uprofessionelt træk. 2. De mødte ikke op til afhentning af nøgler, hun fik overdraget dem til en håndværker 4 timer efter på den nye hjemmeadresse efter at have ventet i en time på udflytningsadresse. Der blev selvfølgelig ringet til firmaet adskillige gange, som tilsyneladende heller ikke kunne få fat i håndværkeren. 3. De mødte ikke op til fraflytningssynet, på trods af at vi skrev sammen med dem nogle dage før for at bekræfte at alt var klar og aftalen stod. Synsmanden havde tilsyneladende slukket telefonen, bekræftet af at både opkald fra mig og min kæreste ikke gik igennem. 4. Synet gik heldigvis igennem trods åbenlyse mangler såsom dårlig/manglende rengøring og manglende maling. Dette var rent held i og med udlejers synsmand tilsyneladende genkendte situationen og fik ondt af os, han tog det derfor på deres regning under omstændighederne hvilket sparede os for en masse besvær. Konklusionen må være, baseret på de andre 1 stjernede anmeldelser at dette firma er rutineret i at røvrende folk, som søger en tryghed i en situation som kan være meget stressende overfor udlejere, og som er villige til at betale lidt ekstra for den tryghed. Det virker meget velovervejet og indarbejdet hvordan de kører sagerne, et planlagt svindelnummer. Nu læser jeg så at andre bliver opkrævet et par tusinde oven i depositummet for at en advokat skal "holde pengene", det er jo bare fantastisk ovenpå en lortehandel at de lige håner en med en ekstra udgift på den måde. Tak for en rigtig dårlig og utryg oplevelse udflytningsgaranti, jeg håber i ender i Kontant og det der er værre snarest.
Læs mere

AC, 19 jul. 2023

Rated 1 out of 5 stars Udueligt firma !!! Amatører firma ! Alt for dyrt ! Dårligt service. De lover alt godt og på deres hjemside alt perfekt😂 Malerarbejde, gulv og rengøring blev godkendt ...
Rated 1 out of 5 stars Udueligt firma !!! Amatører firma ! Alt for dyrt ! Dårligt service. De lover alt godt og på deres hjemside alt perfekt😂 Malerarbejde, gulv og rengøring blev godkendt og de svar ikke opkaldt !!! Deres så kaldte projektleder vidste intet og kunne ikke svar på fleste spørsmål !!! Amatør firma ! Tager et andet firma inke denne her !
Læs mere

Tina, 18 jul. 2023

Rigtig godt samarbejde og nem proces. Søde mennesker, der var super hjælpsomme, hurtige til at svare og forklare. De stod for al istandsættelse og rengøring, så jeg kunne koncentrere mig om andre ting, nemt :) Stor anbefaling herfra.

Katrine Pedersen, 18 jul. 2023

God service. Der bliver svaret hurtig på mail. De 2 vi fysisk har mødt har været venlige og hjælpsomme. Ville anbefale dette service til andre der skal fraflyttet en leje bolig.

Xenia Grønsedt, 17 jul. 2023

Don't bother - organise the contractors yourself, it will save you time, money and angst. We trusted that they would take care of everything given their guarantee promise (especially since they had...
Don't bother - organise the contractors yourself, it will save you time, money and angst. We trusted that they would take care of everything given their guarantee promise (especially since they had experience with refurbishments in our building and with our landlord DEAS). From the outset we were very clear about what needed to be done however they let us down and we ended up paying more than we should have. Key issues were: - Not providing us with proper advice based on our situation (in retrospect we should have been advised to just get the landlord to do the floor sanding) - Sloppy work by contractors. Despite assurances that the place would be ready, on the day of the move out inspection with the landlord, there was food left in the fridge by the cleaners/painters and paint and plastic in the bathroom. Painters also missed filling holes in the wall. (Thankfully in our case the landlord's agent agreed to re-do the inspection the following day while these things were addressed). - Very poor communication/customer service. I'm not sure how much of the problem is language related (we corresponded in English) but communication was messy and frustrating. - When an issue arose they insisted on communicating only by email which further created confusion when it really would have been helpful to have a phone conversation with someone to discuss. - When we sent a formal complaint to the email routinely used for correspondence, it wasn't forwarded onto relevant people and we had to chase after 2 weeks. I mentioned in my original email that I was expecting a baby and wanted the issue resolved quickly which was seemingly ignored. - When we finally got a manager on the phone to discuss resolution of the issue, their attitude was really poor, resentful and blaming us that we had 'let ourselves be tricked by the landlord'. - They finally agreed to pay half of the extra cost we were incurred but ultimately we were still out of pocket an extra DKK 4,000.
Læs mere

KAMW, 17 jul. 2023

Det her firma er en total joke ! Jeg må indrømme at jeg faldt for deres anmeldelse… Super dårlig service og utroligt dyrt. Kæmpe fejl… Skulle aldrig have valgt dette firma.

michael christensen, 13 jul. 2023

Hold jer væk fra dette firmaet !!! Alt gik galt. De mødte ikke op til syn og alt blev ikke godkendt... Deres håndværker mødte aldrig op og dårlig service. De har ikke styr på deres arbejde.

Rikke Hansen, 12 jul. 2023

Det starter godt ud med at personen der skal have nøglen til lejligheden ikke møder op, og jeg må selv kontakte udflytningsgaranti for at finde en ny løsning. Der er nu kommet en kompensation e...
Det starter godt ud med at personen der skal have nøglen til lejligheden ikke møder op, og jeg må selv kontakte udflytningsgaranti for at finde en ny løsning. Der er nu kommet en kompensation efterfølgen Under igangsættelsen fik vi afvide der skulle males 2 gange, og vi fik derfor en ekstra regning. Som så er trukket tilbage nu, hvilket er god stil siden maler arbejdet ikke blev godkendt samt en del gulvarbejde og rengøring heller ikke gjorde. Det har været lidt rodet og taget langt tid at få afsluttet efter udflytningen. Så alt i alt en lidt rodet omgang og dyr, jeg vil næste gang selv hyre håndværker.
Læs mere

Rasmus Lilja, 11 jul. 2023

Vi havde dem ude i vores lejlighed hvor at de skal give os en pris da de skulle hjælpe med at gøre den udflytning klar de reklamerer med at du får dit depositum tilbage og at du først skal beta...
Vi havde dem ude i vores lejlighed hvor at de skal give os en pris da de skulle hjælpe med at gøre den udflytning klar de reklamerer med at du får dit depositum tilbage og at du først skal betale når du får dit depositum. Det passer jo ikke du skal betale før de går i gang hvor den anden halvdel af prisen skal betales når du får dit depositum. Vores depositum lo på 32.000 vi skulle betale 34.000 så kan man ikke reklamerer med at man får sit depositum tilbage når man skal betale mere end sit depositum og vil lige sige at vores lejlighed er på 74 m² og der er sgu kun males og spartles huller og det er det det synes jeg er rigtig frækt.
Læs mere

Stine Hansen, 11 jul. 2023

Jeg vil ikke anbefale dette firma. 1. De skulle gå igang med istandsættelse af vores lejlighed 1/3-23. Et par dage før blev jeg spurgt af en af deres underleverandører om jeg kunne aflevere n...
Jeg vil ikke anbefale dette firma. 1. De skulle gå igang med istandsættelse af vores lejlighed 1/3-23. Et par dage før blev jeg spurgt af en af deres underleverandører om jeg kunne aflevere nøglen 2 dage før planlagt. Dette sagde jeg nej til da vi ikke var færdige med at flytte og aftale til sidst at jeg kunne aflevere nøglen aftenen før. 2. Den 1/3 får jeg af en mail fra Udflytningsgaranti hvor de spørger efter en dato for flyttesyn (kalder mig et andet navn i mailen). Det bliver til en længere korrespondance, hvor jeg ikke er sikker på beskeden er til mig. Jeg giver dem dato og tid for flyttesyn (hvilket jeg havde sendt 1 gang før). 3. De mødte ikke op til flyttesynet og der var mange mangler bl.a. manglende rengøring og ikke ordentlig lakering af gulvene. 4. Man skal være opmærksom på at de kun dækker det som står specifikt i tilbuddet. Desuden skal man betale 1500 kr for at en advokat skal tage sig af depositummet. Vi fik ikke at vide om vi kunne gøre det selv. 5. Så når de skriver at du får hele depositum tilbage så træk nogle tusinde fra… De svarer hurtigt tilbage når de venter på dine penge (depositum), men vi måtte rykke flere gange for vores rester af depositummet. Deres standard svar til næsten alle spørgsmål er at jeg skal sende flytterapport og andre papirer. Det er gjort flere gange.
Læs mere

Louise Østergaard Andersen, 04 jul. 2023

Jeg har fuld tillid og tror på jer - men sørgeligt at udlejer " vil finde fejl og mangler i petitesseafdelingen" - Så I fremstår som upålidelige. Jeg vil helt klart anbefale jer til andre :-) ...
Jeg har fuld tillid og tror på jer - men sørgeligt at udlejer " vil finde fejl og mangler i petitesseafdelingen" - Så I fremstår som upålidelige. Jeg vil helt klart anbefale jer til andre :-) Glad for selv at være ejer og ikke skulle " drives gæk med" ved fraflytning / efter et dødsbo hvor man er i krise og ikke har brug for nederlag.
Læs mere

Helle Furesø, 29 jun. 2023

Gør jer selv en tjeneste og hold jer væk fra dette firma!! De reklamerer med, at de overtager kommunikationen med udlejer af ejendommen, hvilket slet ikke er tilfældet. Indledende i forløbet...
Gør jer selv en tjeneste og hold jer væk fra dette firma!! De reklamerer med, at de overtager kommunikationen med udlejer af ejendommen, hvilket slet ikke er tilfældet. Indledende i forløbet var en fra deres firma ude for at kigge på lejlighedens stand. Vedkommende opholdte sig 5 minutter i stuen, hvorefter konklusionen var, at ALT skulle fikses, uden at have tjekket samtlige rum i lejligheden. Det skal siges, at lejligheden har været beboet i lidt over 2 år, og ikke har skader der går udover almindeligt slid. Vi fik herefter tilsendt et tilbud på renoveringen. For en lejlighed på vores størrelse reklamerede firmaet med en cirka-pris på 36.000. Vi fik tilsendt et tilbud på mere end 60.000 kr. Vi takkede ja, og firmaet gik i gang med renoveringen. Herefter blev der løbende opdaget flere fejl og mangler i lejligheden og yderligere udgifter blev tilføjet til prisen. Dagen kommer hvor der skulle være eftersyn af lejligheden. Repræsentanten for Udflytningsgaranti kommer for sent, og vi er nødt til at gå i gang tidligere. Lejligheden ligner noget der er løgn, møg beskidt på overflader, malertape, ødelagte lister, dårligt malede vægge.. På ingen måde indflytningsklar til nye lejere. Repræsentanten fra udflytningsgaranti kunne godt se at det var ikke godt nok, men de opkræver forsat fuldt beløb med alle ekstra ydelser til trods for noget virkelig uprofessionelt arbejde. Det har efterfølgende været ekstremt svært at skabe dialog med dem. Svartiderne er meget langsomme svartider og deres kundeservice er dybt utilstrækkelig og ringe. Hvis du/i overvejer at bruge denne service vil jeg råde dig/jer til kraftigt at genoverveje det!
Læs mere

Aske, 26 jun. 2023

Jeg har haft udflytningsgaranti til at hjælpe med istandsættelse af min lejlighed, da jeg skulle fraflytte min lejlighed og overdrage den til Newsec De var simpelthen så dygtige og professionell...
Jeg har haft udflytningsgaranti til at hjælpe med istandsættelse af min lejlighed, da jeg skulle fraflytte min lejlighed og overdrage den til Newsec De var simpelthen så dygtige og professionelle. Og det endte med at jeg fik hele mit depositum tilbage. Jeg kan stærkt anbefale Udflytningsgaranti til ALLE. Og fraråder på det dybeste at man bruger de forskellige udlejningsselskabers håndværkere, da det er meget dyrere. Og så synes jeg at det er super tiltalende at man først betaler håndværkerne når man får depositummet tilbage.
Læs mere

Victoria Helenius, 21 jun. 2023

Hold jer væk fra dette firma. Et stort svindelnummer. De mødte ikke op til flyttesyn. Havde ikke malet eller gjort rent - kun slebet gulvene. Min lejlighed gik ikke igennem flyttesynet. Stor pani...
Hold jer væk fra dette firma. Et stort svindelnummer. De mødte ikke op til flyttesyn. Havde ikke malet eller gjort rent - kun slebet gulvene. Min lejlighed gik ikke igennem flyttesynet. Stor panik. Deres anmeldelser med 5 stjerner er nok deres venner og familie. Ser fint ud på overfladen. De betaler åbenbart ikke deres underleverandører og stjæler folks depositum. Håber de bliver stoppet, så kunder og leverandører ikke bliver snydt af dem
Læs mere

Susan Bülow, 20 jun. 2023

Rigtig grundig og seriøs vejledning, og hurtig respons ved spørgsmål.

Anne Balle, 14 jun. 2023

De bruger kun underleverandører Som de ikke betaler ! De er blevet stævnet af en del virksomheder som køre retssag i mod dem fordi de ikke betaler dem. Udover det. Det er langt billigere f...
De bruger kun underleverandører Som de ikke betaler ! De er blevet stævnet af en del virksomheder som køre retssag i mod dem fordi de ikke betaler dem. Udover det. Det er langt billigere for dig At vælge de forskellige fagfolk til det som du skal have lavet i lejligheden inden du fraflytter.. de sætter prisen dyrre end gennemsnittet således at de stadigvæk kan tjene penge på at få underlevendøre på.. men det nok for dem?? Siden de ikke betaler .. Hold dig væk
Læs mere

Mikkel Bergenholst, 09 jun. 2023

Dont do it 🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️ amatør firma Facade firma men nul håndværkere ansat Bruger tilfældige håndværkere på alle sager Jeg har selv arbejdet for dem i 7 mdr og har lige måtte stævne dem for manglende betaling 🤷🏻‍♂️

Michael Lindh, 08 jun. 2023

De bruger helt tilfældige underleverandører og betaler dem ikke. Jeg udførte et stykke arbejde for dem for måned siden, men har endnu ikke modtaget betaling fra dem. De lyver omkring mangler ...
De bruger helt tilfældige underleverandører og betaler dem ikke. Jeg udførte et stykke arbejde for dem for måned siden, men har endnu ikke modtaget betaling fra dem. De lyver omkring mangler på udført arbejde som deres underleverandør udføre. Samt deres kunder således at de tjener penge på begge parter mest muligt De fusker og det er både underleverandør samt deres kunder. Jeg er i dialog med advokat, hvor vi afventer status fra dem i den en bestemt tidshorisont.
Læs mere

Henrik, 07 jun. 2023

Vil bare lige fortælle lidt om min oplevelse med firmaet Jeg har arbejdet med dette firma som underleverandør i 5 mdr. må desværre sige at det er det mest ustruktureret firma og jeg på INGEN ...
Vil bare lige fortælle lidt om min oplevelse med firmaet Jeg har arbejdet med dette firma som underleverandør i 5 mdr. må desværre sige at det er det mest ustruktureret firma og jeg på INGEN måde kan se stjernerne herinde som et billede af virkeligheden. De sender helt tilfældige underleverandører ud på opgaverne og har selv NUL ansatte. Jeg har selv en retsag kørende med dem på 110.000kr hvor alle sager er godkendt uden de gider betale. Dette mønster går igen hos flere af deres tidligere underleverandører… Vi har SÅ tit stået med søde kunder som har grædt fordi intet var lavet af det der blev lovet eller alt blev kasseret og de fik kæmpe regninger🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️ Mit råd “HOLD JER LANGT VÆK”🙏🏼🙏🏼
Læs mere

Michael Lindh, 31 maj 2023

Jeg må indrømme at jeg blev grebet af de fine anmeldelser, konceptet og gode reklamer. Så jeg kontaktede for tilbud (maling af vægge/lofter, let slibning af trægulv og flytte rengøring af nyb...
Jeg må indrømme at jeg blev grebet af de fine anmeldelser, konceptet og gode reklamer. Så jeg kontaktede for tilbud (maling af vægge/lofter, let slibning af trægulv og flytte rengøring af nybyggede mindre rækkehus 5 år gammelt og jeg har boet der i 2,5 år/30 mdr.). Jeg må sige at til trods for venlig service og opfølgning, virkede det hele meget hurtigt, uoverskueligt, mangelfulgt og ikke særligt detaljerede. Den meget flinke unge dame som gennemgik hvad der skulle laves, var utrolig flink, men virkede ikke så erfaren og fokuserede på nogle anderledes detaljer. I forhold til tilbud, kunne jeg ikke få specificeret hvad de forskellige ting kostede, lidt mærkeligt når mine andre tilbud var helt udførlige, jeg blev dog oplyst flere gange at jeg fik en projektleder uden beregning. Men ja ok, det er vel en del af pakken og konceptet, samtidig blev jeg heller ikke i den forbindelse tilbudt eventuel pris match, samt det kostede 1900kr i transport/advokat. Dog oplyste de fraflytte rengøring ville være ca. 6500kr, de andre tilbud jeg havde var mellem 2500-3500kr. Med det sagt, synes jeg ikke det hang sammen på nogen måde for mig og ikke særligt transparent. Jeg ønsker bestemt koncepter som dette succes og det har det sikkert nogen steder, men der mangler meget endnu og med lidt research er der mange andre med næsten samme koncept, men mere dybde, seriøsitet og specificere præcis hvad der skal laves og hvad det koster, samt bedre priser og tidshorisont. NB. efterfølgende følger Udflytningsgaranti op og beder om dokumentation mv. og vil gerne i dialog og finde en mere præsentabel pris nu, men det var de ikke interesserede i tidligere, eller tilbød det på mail korrespondance og det eneste de svarede var at det var et samlede tilbud. Jeg kunne sagtens følge op med dokumentation mv. men det var de ikke interesserede i. Så, endnu mere useriøst må jeg erkende.
Læs mere

MP, 26 maj 2023

Til at starte med forløb det hele nemt og gnidningsfrit. Da vi nærmede os datoen, hvor de skulle starte renoveringen startede problemerne. I første omgang dukkede de ikke op og afhentede husn...
Til at starte med forløb det hele nemt og gnidningsfrit. Da vi nærmede os datoen, hvor de skulle starte renoveringen startede problemerne. I første omgang dukkede de ikke op og afhentede husnøglen på adressen på den aftalte dag. Hernæst gik de 6 dage over tid, så vi måtte aflyse vores planer for at kunne rengøre lejligheden efterfølgende. De tilbød en kompensation på 490 kr., hvilket jeg egentlig synes er komisk, i og med de tager 2500 kr. for at rengøre en 50 kvm lejlighed uden hårde hvidevare. I lejligheden stod der stadig malingspande og maleren havde stadig nøglen som skulle afleveres 2 timer senere ved udflytningssynet. Manden som foretog udflytningssynet fra vores udlejningsfirma gjorde os opmærksom på at gulvet ikke var grovslebet og spurgte ambassadøren fra udflytningsgaranti om dette var tilfældet. Han svarede lidt undvigende, at det var det nok ikke. Manden fra udlejningsfirmaet godtog dog renoveringen som den var. Jeg gjorde udflytningsgaranti opmærksom på, at de skulle rette fakturaen, da vi selvfølgelig ikke ville betale de 4000 kr. ekstra som de havde taget for en grovslibning, som de aldrig nogensinde foretog. Den følgende uger har jeg løbende haft kontakt med den samme unge mand fra deres kundeservice, som både fremstår kompetent og flabet.
Læs mere

Jeppe, 25 maj 2023

Fantastisk koncept mod absurd dyre regninger fra store udlejningsfirmaer i forbindelse med flytning. Super god service, hurtig svartid og meget fleksible og hjælpsomme. Kan varmt anbefales! Og kla...
Fantastisk koncept mod absurd dyre regninger fra store udlejningsfirmaer i forbindelse med flytning. Super god service, hurtig svartid og meget fleksible og hjælpsomme. Kan varmt anbefales! Og klart et langt bedre - og billigere - valg end at lade sin udlejer istandsætte lejligheden, da alle andre har fået en efterregning.
Læs mere

Signe Sarka Brunstedt, 17 maj 2023

En venlig, fleksibel holdning til tingene og til at finde løsninger. Vilje til at udføre arbejdet på kortere tid end planlagt omend med et gebyr for ændring. Arbejdet var udført, så ingen kritik var berettiget og jeg kan kun anbefale dette firma til istandsættelse.

Berggrensson Birgit, 17 maj 2023

Jeg kan varmt anbefale at bruge Udflytningsgaranti. De dygtige til deres arbejde, og er meget hurtige til at svare på mails. Der var ikke problemer eller noget, så hvis du står og skal flytte vil jeg HELT klart anbefale Udflytningsgaranti🙏🏾

Latest drop Hot takes only, 17 maj 2023

De hyrer mennesker til at omdele deres reklamer, min kæreste har omdelt deres reklamer og brugt mange timer på det, men de betaler ikke for arbejdet! Det er nu mere end et år siden og hun er sta...
De hyrer mennesker til at omdele deres reklamer, min kæreste har omdelt deres reklamer og brugt mange timer på det, men de betaler ikke for arbejdet! Det er nu mere end et år siden og hun er stadig ikke blevet betalt for opgaven på Amager, jeg kan på ingen måde anbefale dem til noget som helst, når man ikke kan overholde aftaler på trods af en masse “vi lover at betale” og der intet sker…. Hold Jer væk!
Læs mere

Kurt L, 15 maj 2023

Konceptet lød godt og sikkert, så vi skrev os op til en besigtigelse. Deres “projektleder” mødte op til den aftale dato og tid, og formåede så at gøre projektet så uoverskueligt for os, ...
Konceptet lød godt og sikkert, så vi skrev os op til en besigtigelse. Deres “projektleder” mødte op til den aftale dato og tid, og formåede så at gøre projektet så uoverskueligt for os, at selvom deres pris var langt højere end vores indbetalte depositum, så valgte vi at sige ja tak - for de ville jo klare alt herfra og sikre os vores fulde depositum. Under renoveringen tog vi så forbi og opdagede, at de havde slebet gulvet flot, men havde glemt vores trappe(14 trin), som var inde bag døren til lejligheden = en del af lejemålet - og så startede balladen med Kasper og hans ansatte, og efter kamp stod vi tilbage med en ekstra regning på 3000,-, som ifølge Kasper var til vores fordel, trods det var deres forglemmelse og hvor den eneste kommentar var “Det har aldrig været en del af tilbuddet, så klart i skal betale mere”. Gulvet på badeværelse fik til afleveringen en anmærkning, hvor repræsentanterne fra UG, sagde de nok skulle sørge for at rode bod på det, men den gik heller ikke og det endte også med en ekstra regning på 7.500,-, + en anmærkning på generel dårlig slutrengøring i hele lejligheden fra udlejer. Så ingen garanti for fuld tilbagebetaling af depositum, men derimod garanti for billige salgstricks, overpriser og tydeligvis inkompetente folk. Trist.
Læs mere

Simon Løkke, 09 maj 2023

Ideen i deres koncept er vel godt nok, men det er vigtigt selv at have helt styr på, hvad der skal laves og ikke skal laves, samt skal man kunne gennemskue et tilbud med fejl og mangler. Benytte...
Ideen i deres koncept er vel godt nok, men det er vigtigt selv at have helt styr på, hvad der skal laves og ikke skal laves, samt skal man kunne gennemskue et tilbud med fejl og mangler. Benyttede UG og godtog deres høje pris da jeg vidste, at der ville blive bøvl med min udlejer. Desværre endte jeg med at have et langt større bøvl med UG og flere gange stå som mellemand mellem udlejer og UG. Fik en pris på 41.600 til en lejlighed på 65 kvm. Fandt dog ud af, midt i processen, at hele lejligheden ikke var med i deres tilbud, hvilket jeg selv skulle have luret ud fra deres tilbud (Jeg havde naivt nok regnet med, at deres tilbud galt hele min lejlighed) og endte til slut med at betale 11.000 kr mere, end hvad deres tilbud var på. I alt kostede det 52.600kr for 65 kvm. Og jeg fik IKKE hele depositummet tilbage fra udlejer. Der er så mange ting at skrive til processen, at jeg slet ikke ved, hvor jeg skal starte. Til UG vil jeg nok skrive feedback sådan her: 1) I burde være med til gennemgang af lejlighed med udlejer, så I ved, hvad udlejer kræver, før I laver et tilbud - for I ved det ikke selv. 2) I burde ansætte en projektleder, der rent faktisk er projektleder og ikke pilot (ikke noget ondt om piloter, jeg er bare meget overrasket over, at projektlederen ikke ved noget om processen.. det bed mig virkelig bagi rent økonomisk) 3) Chefen skal lade være med at råbe af sine kunder når hans firma har begået fejl. 4) Indrømme, når der er begået en fejl og selv betale for den.
Læs mere

MieMy Wegener Hansen, 09 maj 2023

Venlig service og fine mennesker at tale med. De smører dog nok lige lovligt tykt på med hvor meget der skal laves, hvilket i deres forsvar er klart når de kører med en garanti. Vi modtog er t...
Venlig service og fine mennesker at tale med. De smører dog nok lige lovligt tykt på med hvor meget der skal laves, hvilket i deres forsvar er klart når de kører med en garanti. Vi modtog er tilbud på 22.500kr for en lejlighed på 54m2, som vi havde boet i, i et år. Vi synes det var for dyrt og lod udlejer stå for malerarbejdet, mens vi selv tog os af rengøring. Det blev 6.000kr i alt. Letteste 16.500kr at spare, ved ikke at bruge Udflyningsgaranti.
Læs mere

Jakob, 02 maj 2023

De er super søde og holder deres deadline ift. afgivning af tilbud, men husk at få et tilbud fra andre - vi sparede 45% ved at gå til en konkurrent. og når man så vil høre om prisen virkelig kan være rigtig, så Svarer de ikke.

Mikkel Schultz Poulsen, 02 maj 2023

Fantastisk service, rigtig dygtige fagfolk og en rigtig god behandling. Der var ikke noget der ikke blev taget hånd om og vi har godt informeret hele vejen igennem 😁

Andy, 01 maj 2023

Vi har været meget tilfredse med forløbet hos Udflytningsgaranti! Det hele var klaret godt, og vi fik det fulde depositum tilbage. Kan kun anbefales.

Sara Nathia Vad, 26 apr. 2023

Jeg kan varmt anbefale at bruge Udflytningsgaranti. De er hurtige og effektive. De svarer rimelig hurtigt på deres mail. Jeg er tilfreds :)

Mette, 23 apr. 2023

Jeg har har fået lavet en fuld istandsættelse af min flyttelejlighed og har fået det fulde depositum tilbage vi har været så glade for det og vi blivet holdt i hånden hele vej igennem vi kan klart anbefale dem super service og de har overholdt alle aftaler

mich hjorth, 21 apr. 2023

Jeg har været meget tilfreds med deres service!

Lukas Geneser, 19 apr. 2023

Jeg har kun rosende ord til Udflytningsgaranti. Hele vejen igennem professionelt og klar på at give svar ved eventuelle spørgsmål! Kan klart anbefales :-)

Matias j, 19 apr. 2023

Har netop haft fornøjelsen af UDFLYTNINGSGARANTI til istandsættelse af min datters lejlighed. VI har mødt to utrolig venlige og kompetente medarbejdere både ved uforpligtende første møde og t...
Har netop haft fornøjelsen af UDFLYTNINGSGARANTI til istandsættelse af min datters lejlighed. VI har mødt to utrolig venlige og kompetente medarbejdere både ved uforpligtende første møde og til syn. ALT håndværk og rengøring Tip Top. Er fraflyttet UDEN anmærkninger i udflytningdrapporten TAK for jer mvh Katja, Greve
Læs mere

Susanne Herrmann, 17 apr. 2023

De er søde nok at snakke med! Men deres tilbud lå på mere end vores depositum, så derfor henvendte vi os til deres kundeservice for at afvise tilbuddet, hvor vi så får en mail tilbage, hvori ...
De er søde nok at snakke med! Men deres tilbud lå på mere end vores depositum, så derfor henvendte vi os til deres kundeservice for at afvise tilbuddet, hvor vi så får en mail tilbage, hvori de skriver at udlejer ville komme til at tage minimum det samme somde ville have, så de syntes derfor at vi skulle acceptere tilbuddet. Vi havde efterfølgende haft en konkurrent, til virksomheden, ude og give et tilbud, som lå ca. 10.000 kr. under vores depositum! Det bærer lidt præg af, at Udflytningsgaranti som virksomhed, har haft udnyttet det, at mig og min kæreste er unge og, i deres øjne, uvidende om situationen.
Læs mere

celina bergholdt, 16 apr. 2023

Vi startede med at sende en beskrivelse af vores opgave så vi kunne få et tilbud fra dem. Vi ventede 4 uger, og måtte ringe til dem fordi de havde glemt os. Det lykkes og vi fik sat en dato for ...
Vi startede med at sende en beskrivelse af vores opgave så vi kunne få et tilbud fra dem. Vi ventede 4 uger, og måtte ringe til dem fordi de havde glemt os. Det lykkes og vi fik sat en dato for at de kunne kigge på lejligheden, og der håndværkeren halvanden time forsinket, og vi blev nød til at ringe derind for at høre om han overhovedet var på vej. Han kom derud og kiggede og der gik et par dage før vi fik vores tilbud. Vi aftalte en dag de kunne overtage lejligheden og starte projektet. På selve dagen (altså 14 dage før lejligheden skulle være færdig til udlejerne) sad jeg og ventede på at de ville dukke op. Efter 30 min ringer jeg og høre om de var på vej. De oplyser derefter at de måtte aflyse projektet grundet nogle komplikationer med ham der skulle stå for projektet. Så her stod vi 14 dage inden afleveringen uden nogle til at hjælpe os med lejligheden, fordi de havde glemt at meddele os at de ikke kunne lave opgaven. Det skal lige siges at de havde vidst det i 2-3 uger og givet andre besked, men igen blev vi glemt.
Læs mere

Cecilie Springer, 14 apr. 2023

Communication was quick and uncomplicated. The ejendomadministraton wasn´t quite happy with the renovation during the handover of the flat . We got an extra bill . But udflytningsgaranti covered ...
Communication was quick and uncomplicated. The ejendomadministraton wasn´t quite happy with the renovation during the handover of the flat . We got an extra bill . But udflytningsgaranti covered the extra costs. We were quite happy with the whole process. udflytningsgaranti provided exactly what they promised.
Læs mere

u. m., 05 apr. 2023

De holder hvad de lover.

Morten B, 03 apr. 2023

Safsusme et godt koncept! Og med virkelig gode og dygtige mænd & kvinder bag ⭐️ Jeg kontaktede dem ret akut, og med en tidslinje der var ret begrænset. Alligevel formåede de at planlægge, ...
Safsusme et godt koncept! Og med virkelig gode og dygtige mænd & kvinder bag ⭐️ Jeg kontaktede dem ret akut, og med en tidslinje der var ret begrænset. Alligevel formåede de at planlægge, så min lejlighed står sprit ny inden flytteopgørelse. Og derfor har de sikret min flytning OG mit depositum. TAK for Jer.
Læs mere

Anna, 31 mar. 2023

God kundeservice, hurtige ude til syn og meget behagelig oplevelse. De har styr på den del, ros for det, og de virkede også til at have gjort styr på alt det juridiske over for udlejer. Vi skul...
God kundeservice, hurtige ude til syn og meget behagelig oplevelse. De har styr på den del, ros for det, og de virkede også til at have gjort styr på alt det juridiske over for udlejer. Vi skulle have malet og slebet vores gulve i forbindelse med fraflytning. Jeg fik et tilbud, der lød på 28.750,- Efter selv at have kontaktet anden gulvsliber og maler, har vi fået et samlet tilbud på 18.600,-. Jeg skal ikke tale for andres situation, men for vores var det i hvert fald billigere andetsteds - måske grundet vi bor hos en mindre ejendomsadministration.
Læs mere

Simon, 29 mar. 2023

Vi havde hørt om udflytningsgaranti i en tv-reklame. Vi kontaktede dem, da det blev aktuelt at skulle flytte fra vores lejlighed. Det er nok de bedste penge vi nogensinde har givet ud, for de klar...
Vi havde hørt om udflytningsgaranti i en tv-reklame. Vi kontaktede dem, da det blev aktuelt at skulle flytte fra vores lejlighed. Det er nok de bedste penge vi nogensinde har givet ud, for de klarede ALT for os. Vi skulle bare koncentrere os om at flytte, så tog de den der fra. Også flyttesynet. Og vi har fået hele indskuddet tilbage. Vi kan klart anbefale at bruge Udflytningsgaranti. De holder ord.
Læs mere

Helle Bakke Sørensen, 29 mar. 2023

Jeg har har fået lavet en fuld istandsættelse af min flyttelejlighed og har fået det fulde depositum tilbage vi har været så glade for det og vi bliver holdt i hånden hele vej igennem vi kan klart anbefale dem super service og de har overholdt alle aftaler

mich hjorth, 25 mar. 2023

Sublimt håndværk og god service! Vi tog beslutningen om, at gøre brug af udflytningsgaranti i forbindelse fraflytning af vores 4 værelses lejlighed i Valby. Vi har igennem hele processen væ...
Sublimt håndværk og god service! Vi tog beslutningen om, at gøre brug af udflytningsgaranti i forbindelse fraflytning af vores 4 værelses lejlighed i Valby. Vi har igennem hele processen været yderst tilfredse med deres service, såvel som, at medarbejderne er yderst professionelle og fleksible. Udflytningsgaranti har til enhver tid overholdt aftalte tidsfrister såvel som deadlines, og formående de at totalt istandsætte lejligheden på blot 10 dage! Som lovet i forbindelse med den indledende samtale, så har vi fået hele vores depositum tilbage. Vi kunne ikke ha ønsket os bedre! Kh Maja og Andreas
Læs mere

Maja Bruun Bebe Larsen, 24 mar. 2023

They delivered exactly what they promised. Overall a great experience. 100% recommended.

Frederik , 19 mar. 2023

Super nem overgang og levering af lejlighed. Du har en ko talsperson hele vejen igennem samt deltagelse ved fraflytningssyn

Sara Siw Lorentzen, 18 mar. 2023

Vi overdrog ansvaret for istandsættelse af vores lejlighed til Udflytningsgaranti medio februar. Herfra overtog de forpligtelser på lejligheden pr. 1. marts, da vi var fraflyttet et par dage før...
Vi overdrog ansvaret for istandsættelse af vores lejlighed til Udflytningsgaranti medio februar. Herfra overtog de forpligtelser på lejligheden pr. 1. marts, da vi var fraflyttet et par dage før. Vi skulle så bare møde op til fraflytningssyn sammen med Udflytningsgaranti, hvor de stod for ansvaret, den 17. marts kl. 12:00. Der var afsat 2 timer. Efter ca. én time havde vi underskrevet udflytningsrapporten uden anmærkninger, bortset fra en skabsside, hvor vi havde haft monteret en lampe! Så det må siges, at være en god oplevelse. Tak for det.
Læs mere

Jens Chr. Dalsgaard, 17 mar. 2023

We had a really good experience when we moved out from our apartment with Udflytningsgaranti from the start to the end. They took time to assess the work and explain everything to us. We liked tha...
We had a really good experience when we moved out from our apartment with Udflytningsgaranti from the start to the end. They took time to assess the work and explain everything to us. We liked that they wanted to reduce the price as much as possible for us and gave us some advice to do so. The communication with the back office department was very reactive and clear. And the most importantly they finished the work on-time, without any remarks during the inspection and we don't have to pay until we have received our money from our landlord.
Læs mere

Rebecca, 17 mar. 2023

02/03-2023 mødes vi ejendommen og 14/03-2023 skulle ejendommen være klar til fraflytningssyn. Jeg fik en fast pris på opgaven 03/03-2023 og efter mit accept af tilbuddet tog udflytningsgaranti f...
02/03-2023 mødes vi ejendommen og 14/03-2023 skulle ejendommen være klar til fraflytningssyn. Jeg fik en fast pris på opgaven 03/03-2023 og efter mit accept af tilbuddet tog udflytningsgaranti fat i opgaven og overholdt tidsplan og fuldførte alt som aftalt. Kan klart anbefales hvis man vil være i sikre og profesionelle hænder.
Læs mere

Cihad Coban, 14 mar. 2023

Fraflyttet en lejlighed hos Newsec helt uden anmærkninger. Udflytningsgaranti har levet fuldt ud op til mine forventninger, og har undervejs svaret mine henvendelser meget hurtigt, og udvist en høj grad af fleksibilitet og samarbejdsvillighed. De varmeste anbefalinger her fra

Christian H, 13 mar. 2023

Min søster og jeg har været super tilfredse med vores oplevelse hos Udflytningsgaranti. De har hele vejen igennem ydet et super professionelt og servicemindet stykke arbejde, som har skaffet os h...
Min søster og jeg har været super tilfredse med vores oplevelse hos Udflytningsgaranti. De har hele vejen igennem ydet et super professionelt og servicemindet stykke arbejde, som har skaffet os hele vores depositum tilbage. En ekstra stor ros til Kasper, for hurtig og god kundesupport! Vi kan med det varmeste anbefale at benytte udflytningsgaranti til fraflytning af lejemål!
Læs mere

Frederikke , 10 mar. 2023

Mega sød medarbejder, jeg ringede og han skrev 2 sekunder senere at han vil ringe om lidt, knap 1 minut senere havde jeg ham i telefonen. Kunne desværre ikke hjælpe mig med mit projekt i Jylland, men tilbød alligevel gratis rådgivning, god service!

Co, 10 mar. 2023

Jeg kan varmt anbefale at benytte sig af Udflytningsgaranti. Vi skulle fraflytte en bolig igennem TDC, som har ry for at trække store summer udover depositum, men efter Udflytningsgaranti havde u...
Jeg kan varmt anbefale at benytte sig af Udflytningsgaranti. Vi skulle fraflytte en bolig igennem TDC, som har ry for at trække store summer udover depositum, men efter Udflytningsgaranti havde udført deres arbejde, fik vi hele depositum retur. De har været dygtige og altid til rådighed per telefon/mail, så man føler sig tryg gennem hele processen.
Læs mere

julie meyer, 10 mar. 2023

Super proff og god service. Tryghed og sikring af depositum 😊👌🏼 Kan kun anbefales.

Louise Olsen, 24 feb. 2023

Min partner og jeg gjorde brug af Udflytningsgaranti da vi skulle flytte ud af vores lejebolig. Vi gik igennem fraflytningssynet uden problemer. Det var et super simpelt forløb, vi gav nøglen til...
Min partner og jeg gjorde brug af Udflytningsgaranti da vi skulle flytte ud af vores lejebolig. Vi gik igennem fraflytningssynet uden problemer. Det var et super simpelt forløb, vi gav nøglen til dem og så satte de hele lejligheden i stand og så skulle jeg bare møde op til synet. Vi kommer klart til at bruge dem igen. Stor anbefaling herfra.
Læs mere

Mike Poulsen, 21 jan. 2023

Brugte Udflytningsgaranti i forbindelse med min flytning fra København. De havde fuldstændigt styr på tingene, og det var tydeligt at se, at de havde været i gennem istandsættelse ved flytning...
Brugte Udflytningsgaranti i forbindelse med min flytning fra København. De havde fuldstændigt styr på tingene, og det var tydeligt at se, at de havde været i gennem istandsættelse ved flytning rigtig mange gange. Det at de står ved din side når lejeren laver gennemgangen er en kæmpe hjælp, så man ikke står og bliver snydt. Jeg skulle ikke betale en krone til Udflytningsgaranti før, at de havde sikret mit depositum, hvilket også var fantastisk! Kommer til at bruge dem hver eneste gang jeg skal flytte!
Læs mere

Basti Sørensen Abildå, 21 jan. 2023

Jeg har ikke brugt dem som kunde, men jeg har set dem arbejde og kan se de står på hovedet for at få alt til at lykkedes flittigt og tålmodigt også når det er svært.

Espen Holmefjord, 21 dec. 2022

"Reklamer nej tak", betyder nej tak.

Jonas Bjørn Høj, 21 nov. 2022

Dygtige folk, der er til at stole på. De overholder deres garanti.

Kristian Bergmann, 21 nov. 2022

Selvom man har reklame nej tak, får deres brochurer….. ikke i orden

George R, 21 nov. 2022

Ærlige mennesker, der er til at snakke med og altid leverer varen

Michael RC, 21 nov. 2022

jeg var meget glad for deres hurtige besvarelser, altid til rådighed , min udlejer accepterede al arbejdet

Dav Pal, 21 nov. 2022

Virkelig dejlig hjælp ved fraflytning. Jeg skulle ikke tænke over noget da udflytningsgaranti tog sig af det hele og jeg fik mit fulde depositum tilbage

Dragana Lekic, 21 nov. 2022

Hvis man ønsker flytterengøring skal… Hvis man ønsker flytterengøring hos udflytningsgaranti, skal man virkelig have den store pung fremme. De giver sjovt nok ikke en timepris men Kvm2 pris (...
Hvis man ønsker flytterengøring skal… Hvis man ønsker flytterengøring hos udflytningsgaranti, skal man virkelig have den store pung fremme. De giver sjovt nok ikke en timepris men Kvm2 pris (som om der ikke er forskel på en moderne lejlighed på 80 kvm2 og et gammelt hus på 80 kvm2). Men med min lejlighed med meget få skabe ville det maks tage 6-7 timer. Dermed er deres timepris på rengøring ca 1000 kr (Tilbuddet lød på 7000 kr for rengøring) Alle andre tilbud jeg har fået, ligger mellem 30-60% mindre :-) end deres pris De var hurtige til at svare
Læs mere

Christian Lindbo, 21 nov. 2022

Da denne foretning virker til at gøre i ulovlig reklamevirksomhed, betragter jeg ikke på nogen måde stedet som nogen man kan stole på. Hvis de bryder en regel, bryder de nok også andre. Hold dig væk og find et ærligt rengøring og istandsættelses firma

Alexander Lüthje, 21 nov. 2022

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Udflytningsgaranti ApS

Send en forespørgsel til Udflytningsgaranti ApS