Trampolinnedgravning.dk

4.8 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Trampolinnedgravning.dk

Trampolinnedgravning.dk

En del af RB Totalservice

Hos Trampolinnedgravning.dk er vi specialister i trampoliner. Vi har gennem mange år både nedgravet og monteret trampoliner hos privat- og erhvervskunder, og vi gør det altid med et smil på læben. Kunderne roser os særligt for vores hjælpsomhed, kvalitet og gode priser. Vi dækker hele Sjælland, men vi kører gerne til Jylland og Fyn efter aftale.

En totalløsning

Vi tilbyder en totalløsning, hvor vi står for hele processen fra A-Z. På sigt er planen, at kunden også kan købe trampolinen igennem os, men indtil da står vi klar med rådgivning om valg af trampolin inden køb og nedgravningen af den efter købet. Som en af de få på Sjælland tilbyder vi både sparring, nedgravning, montering, og bortskaffelse af jord. På denne måde sikrer vi altid kunden et godt resultat til konkurrencedygtige priser.

Vi prioriterer sikkerhed frem for alt

Hos Trampolinnedgravning.dk kommer sikkerheden til enhver tid i forreste række. Vi ved, at det ofte er børn, der benytter trampolinen i haven - derfor er det alfa og omega, at sikkerheden altid er i top. Vores totalløsning, viden og ekspertise inden for området skal sikre, at vi altid lever op til vores egne og kundens krav om sikkerhed.

En trampolin i baghaven?

Har du overgivet dig til børnenes tiggen og plagen om en trampolin i baghaven? Og vil du gerne sikre, at den bliver monteret sikkert, så du trygt kan læne dig tilbage i solstolen? Så ring til os og få et uforpligtende tilbud på tlf. 22 43 27 18, eller brug kontaktknapperne her på siden. 

Jeg ser frem til at høre fra dig! 

Vi udfører opgaver i brancherne:
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Trampolinnedgravning.dk senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Kontakt os her
René Bøgh
René Bøgh Indehaver
22 43 ** **
mail@***.dk
Trampolinnedgravning.dk Havevænget 26 4682 Tureby
CVR: 261726911
0.0
0 anmeldelser
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%
Her finder du Trampolinnedgravning.dk
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu