Søndersø Energi A/S

- Vi gør en forskel for din økonomi og vores natur!

Igennem snart 15 år har Søndersø Energi A/S leveret løsninger inden for grøn energi til privat- og erhvervskunder. Vi har fokus på at levere kvalitet og god service, så alle vores kunder trygt kan skifte til energirigtige løsninger.

Søndersø Energi A/S har høj ekspertise inden for varmeløsninger, hvor vi blandt andet tilbyder jordvarme og luft til vand varmepumper. Vi har hovedkontor i Aabenraa, men vi har montører, der dækker hele landet – så hvor end i Danmark, du er bosiddende, kan vi hjælpe dig videre med dine grønne drømme.

Vi leverer de bedste løsninger

Hos Søndersø Energi A/S leverer vi udelukkende kvalitetsløsninger. For os handler det ikke bare om salg af tilfældige produkter til vores kunder. Vi finder den rette energiløsning til dig, så du er bedst dækket ind og sparer penge på varmeregningen – samtidig med at du gør en forskel for vores fælles natur.

Vi samler på tilfredse kunder

Alle Søndersø Energi A/S' kunder kan forvente en eminent kundeoplevelse – helt fra den indledende dialog, igennem projektets forløb samt til den efterfølgende vedligeholdelse og service af løsningen. Vi udøver altid professionel rådgivning, så du er sikker på, at vi finder den rette løsning til dig og dine behov. Hos os får du grøn energi, der betaler sig for dig og din bolig.

Med Søndersø Energi A/S er du i trygge hænder

En aftale er en aftale, og et ord er et ord hos Søndersø Energi A/S. Derfor er du 100 procent inde over din løsning, og du ved altid, hvad du kan forvente af vores service. Vi sender derfor heller aldrig ekstraregninger og så udfører vi vores arbejde til aftalt tid. Med andre ord: Vi sørger for du er i trygge hænder hele vejen igennem processen.

Kvalitet, fornuft og ordentlighed

Dét er, hvad du blandt andet kan forvente med Søndersø Energi A/S på din opgave. Vi arbejder med et pålideligt og kompetent mandskab, der får din opgave sikkert i mål. Kontakt os allerede nu, hvis du overvejer at udskifte din energikilde til en grøn løsning ved at trykke på kontaktknapperne her på siden eller ved at ringe til os på 3052 5215. Vi ser frem til at høre fra dig! 

Læs mere

Kontakt os her

Poul Søndersø Indehaver
30 52 ** ** Vis nummer
30 52 52 15

Søndersø Energi A/S

Møllemærsk 29

6200 Aabenraa

CVR: 34726647

Læs vores seneste anmeldelser

0
9 anmeldelser
google.com 9 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Læs vores seneste anmeldelser

Vi fik installeret jordvarme I maj 2021. Den drillende lidt i begyndelsen, men har fungeret optimalt efterfølgende. Virksomhedern har løst problemer og fejlfinding optimalt, og de har været meget professionelt I sit agerende.

My Helene Gabriella Böckman, 29 aug, 2022

Super sted og god stemning

Hanne Knudsen, 18 mar, 2022

Altid reel behandling

Hans Henrik Mortensen, 12 apr, 2018

Vi fik en energivurdering af Poul Søndersø - det gav os et super godt indblik i hvordan vi kan optimere vores energiforbrug. Vi overvejer jordvarme, og Poul kunne hjælpe os med at lave en oversi...
Vi fik en energivurdering af Poul Søndersø - det gav os et super godt indblik i hvordan vi kan optimere vores energiforbrug. Vi overvejer jordvarme, og Poul kunne hjælpe os med at lave en oversigt over hvad tilbagebetalingstiden udfra vores besparelser. Jeg synes Poul er meget professionel og han gav os nogle rigtig gode tips - jeg vidste f.eks ikke at man får rabat på el når man bruger f.eks. jordvarme
Læs mere

Bendict Nisbeth - Hansen, 10 okt, 2013

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Søndersø Energi A/S senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

3 dage siden
Jordvarme ( vertikal boring) 2960 Rungsted Kyst
4 dage siden
Etablering af jordvarme 4230 Skælskør
4 dage siden
Etablering af jordvarme 8920 Randers NV
5 dage siden
Etablering af jordvarme 6270 Tønder
5 dage siden
Jordvarmeanlæg 2960 Rungsted Kyst
Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Søndersø Energi A/S