Elite håndværker

RB Totalservice

4.9 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

RB Totalservice

RB Totalservice

- Hvis nogen kan – Bøgh kan 

Hos RB Totalservice servicerer vi hele Sjælland med alt fra gravearbejde og haveservice til træfældning og belægning. Vi varetager både de små og store opgaver, og vi vil faktisk gå så langt at kalde os eksperter i fældning og stubfræsning af træer. Vi udfører både opgaver for privatkunder, erhverv og boligforeninger og står altid parat med en sublim service og et erfarent overblik.

10 års erfaring med grønt arbejde

I over 10 år har vi udført en bred pallette af opgaver indenfor have- og anlægsarbejde. Vi hjælper Hr. og Fru. Danmark med at få styr på haven, så den er klar til den danske sommer. Vores mange år i branchen betyder, at vi kan løse enhver opgave, stor som lille, og vi gør det altid med et smil på læben.

Hos RB Totalservice er kunderne nemlig i højsædet, og derfor forlader vi først opgaven, når I er tilfredse. Erfaringen har givet os nogle solide kompetencer med i rygsækken, som giver os det fornødne overblik selv ved en kompleks opgave. Samtidig giver det os også muligheden for at vejlede og rådgive i forbindelse med jeres haveprojekt, hvilket er noget vi sætter stor pris på. Hos RB Totalservice tror vi nemlig på, at det danner grobund for et godt og tillidsfuldt samarbejde.

Hos RB Totalservice tilbyder vi:

  • Haveservice
  • Gravearbejde
  • Nedgravning til trampolin
  • Stubfræsning
  • Rodfræsning
  • Træfældning
  • Brolægning
  • Nedrivning af gamle skur eller beton

Klik på kontakt-knappen øverst og lad os tage en uforpligtende samtale om jeres haveopgave. Vi giver naturligvis et uforpligtende tilbud og et godt råd med på vejen. Har I opgaven? Så har RB Totalservice løsningen.

Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver RB Totalservice senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Kontakt os her
René Bøgh
René Bøgh indehaver
22 43 ** **
[email protected]***.dk
RB Totalservice Havevænget 26 4682 Tureby
CVR: 26172691
0.0
0 anmeldelser
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%
Her finder du RB Totalservice
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu