RB Totalservice

- Hvis nogen kan – Bøgh kan 

Hos RB Totalservice servicerer vi hele Sjælland med alt fra gravearbejde og haveservice til træfældning og belægning. Vi varetager både de små og store opgaver, og vi vil faktisk gå så langt at kalde os eksperter i fældning og stubfræsning af træer. Vi udfører både opgaver for privatkunder, erhverv og boligforeninger og står altid parat med en sublim service og et erfarent overblik.

10 års erfaring med grønt arbejde

I over 10 år har vi udført en bred pallette af opgaver indenfor have- og anlægsarbejde. Vi hjælper Hr. og Fru. Danmark med at få styr på haven, så den er klar til den danske sommer. Vores mange år i branchen betyder, at vi kan løse enhver opgave, stor som lille, og vi gør det altid med et smil på læben.

Hos RB Totalservice er kunderne nemlig i højsædet, og derfor forlader vi først opgaven, når I er tilfredse. Erfaringen har givet os nogle solide kompetencer med i rygsækken, som giver os det fornødne overblik selv ved en kompleks opgave. Samtidig giver det os også muligheden for at vejlede og rådgive i forbindelse med jeres haveprojekt, hvilket er noget vi sætter stor pris på. Hos RB Totalservice tror vi nemlig på, at det danner grobund for et godt og tillidsfuldt samarbejde.

Hos RB Totalservice tilbyder vi:

  • Haveservice
  • Gravearbejde
  • Nedgravning til trampolin
  • Stubfræsning
  • Rodfræsning
  • Træfældning
  • Brolægning
  • Nedrivning af gamle skur eller beton

Klik på kontakt-knappen øverst og lad os tage en uforpligtende samtale om jeres haveopgave. Vi giver naturligvis et uforpligtende tilbud og et godt råd med på vejen. Har I opgaven? Så har RB Totalservice løsningen.

Læs mere

Kontakt os her

René Bøgh
René Bøgh indehaver
22 43 ** ** Vis nummer
22 43 27 18

RB Totalservice

Havevænget 26

4682 Tureby

CVR: 26172691

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver RB Totalservice senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

50 opgaver vundet

Rodfræsning samt opgravning af jord 2300 København S
3 uger siden
Nedgravning af kabler 2680 Solrød Strand
3 uger siden
Rodfræsning 3480 Fredensborg
4 uger siden
Fældning og bortskaffelse af thuja 4654 Faxe Ladeplads
1 måned siden
Træfældning inkl. stubfræsning 2920 Charlottenlund
3 måneder siden
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
190 anmeldelser
trustpilot.dk 4 anmeldelser
0
anmeld-haandvaerker.dk 154 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 32 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Skarp pris og fantastisk udført arbejde. En fornøjelse. Vil med garanti bruge Rene igen.

Daniel , 17 okt, 2023

Rene er suveræn ham kan jeg varmt anbefale til alle. Han er grundig og gør arbejdet ordentligt, hvilket er svært at finde!

Dennis Forchhammer, 03 okt, 2023

Meget tilfreds udførelse af arbejdet

Helle Nielsen, 05 sep, 2023

Fint arbejde

Anders Ankær Sørensen, 30 aug, 2023

Rene fik opgaven som en anden håndværker bestemt ikke bestred til trods for at han på sin hjemmeside udnævner sig som ekspert! Det var en svær opgave da grunden hælder/skråner. Men Rene fik til perfektion styr på det!

Jean Marsing, 18 aug, 2023

Top professionel hele vejen igennem.
Kan på det varmeste anbefale René, hvis I er på jagt efter rådgivning og vejledning til den rette trampolin løsning - samt eksekvering af opgaven. Vi kommer til at tage fat i René igen næste gang vi ønsker hjælp til vores have.

Tobias Christensen, 25 jul, 2023

Super service og resultat. Vi er meget tilfredse!

Line Fly Engedal, 23 jul, 2023

Nedgravning af trampolin i haven.
Lynhurtigt tilbud og udførelse. Super god service, og virkelig fint arbejde. De bedste anbefalinger af RB totalservice herfra!

Mia Dyhr Thomsen, 11 jul, 2023

God service og dedikation på trods af at Post Danmark gjorde alt hvad de kunne for ikke at levere trampolinen ;-) god rådgivning i forbindelse med placering så vi får en stabil og god løsning!

Anders Lærke Nielsen, 19 jun, 2023

Trampolin skulle graves ned i haven og jord køres væk. Rene kommer den dag vi aftaler fra morgenstunden og hører lige hvor skal den stå og så køre han bare på,
Det er sådan det skal være vi har allerede bestilt en ny opgave fra ham.

Jesper Nielsen, 02 jun, 2023

René arbejdede grundigt og udførte opgaven super fint, vi er meget glade for resultatet. Eneste feedback punkt ville være kommunikationen - vi hørte ikke noget i to uger efter at have acceptere...

René arbejdede grundigt og udførte opgaven super fint, vi er meget glade for resultatet. Eneste feedback punkt ville være kommunikationen - vi hørte ikke noget i to uger efter at have accepteret tilbuddet; i sidste ende kom han med kort varsel hvilket var rigtig fint, men det ville have været rart lige at vide at vi stadig kunne regne med aftalen :) overordnet set god oplevelse og vi vil bestemt overveje ham til fremtidige opgaver.

Læs mere

Simone Fløcke Stevenson, 04 maj, 2023

Super god oplevelse - rigtig god service og kommunikation. Trampolinen blev monteret og gravet ned meget effektivt. Meget konkurrencedygtig pris.

Elisabeth Rothmar, 03 maj, 2023

Rene er en god håndværker og meget pålidelig. Vi er tilfreds og anbefaler gerne Rene.

Jacob Højgaard Ohlson, 30 apr, 2023

Lige fra begyndelsen havde jeg en rigtig god kommunikation med Rene. Han købte den aftalte trampolin og på under 6 timer fik han gravet hullet og monteret og placeret trampolinen med fiberdug und...

Lige fra begyndelsen havde jeg en rigtig god kommunikation med Rene. Han købte den aftalte trampolin og på under 6 timer fik han gravet hullet og monteret og placeret trampolinen med fiberdug under og sikkerhedsnet over. Jorden ville jeg gerne genbruge, så græs kom i én bunke, muldjorden i en anden bunke og lerjorden rundt om bagsiden af trampolinen. Alt blev lagt pænt. Den lille gravemaskine var kun 85 cm i bredden, så den kunne komme gennem gårdhaven hvor jeg har brosten. Det betød, at der ikke skulle lægges så mange køreplader.

Rene var også rigtig god til at tale med min datter Anna på 6 år, som en gang i mellem kom ud i haven, for at følge processen. Hun elsker sin nye trampolin.

Læs mere

Ida Holst, 25 apr, 2023

Rene er bare en god fyr, der ved hvad han laver og rydder pænt op efter sig.

Trine Dansgaard, 19 apr, 2023

Rene er bare en supergod fyr, der ved, hvad han taler om og kommer hele vejen rundt. Varm anbefaling!

TD, 16 apr, 2023

Rene var professionel og meget dygtig til dit arbejde. God kommunikation og flot resultat. Kan varmt anbefales

Miriam Ndure, 18 jan, 2023

Oplevede god service, at der blev rykket hurtigt på opgaven, og at resultatet af det udførte arbejde var yderst tilfredsstillende.

Stine Lorentzen, 18 jan, 2023

0.. tænker ikke for opgaven.. kun tænker for pengen..

Farhad R., 06 jan, 2023

den var rigtig god!

DEN SELVEJENDE INSTITUTION KØGE BOWLING CENTER, 26 sep, 2022

Virkelig god service fra Rene. Der gravede et hul til en trampolin, monterede en trampolin og fjernede den gamle. Alt var fint ryddet op efter endt arbejde. Kommunikationen før og under arbejdet var upåklagelig. Så klart en anbefaling her fra, hvis du skal have monteret en trampolin.

tine hyllested, 25 aug, 2022

Virkelig god og professionel

Jan Lundahl Jensen, 16 jul, 2022

Håndværker var meget dygtig of professionale og vi er meget glade for resultatet

Klara Box, 13 jul, 2022

Vi fik anbefalet RB Totalservice af det firma jeg ville købe en trampolin hos. Herefter rettede vi henvendelse til RB Totalservice, der foreslog at vi foretog et samlet indkøb gennem ham (indkøb...

Vi fik anbefalet RB Totalservice af det firma jeg ville købe en trampolin hos. Herefter rettede vi henvendelse til RB Totalservice, der foreslog at vi foretog et samlet indkøb gennem ham (indkøb, opstilling/nedgravning af trampolin). Det var nemt og enkelt for os.
Vi skulle have have nedgravet trampolinen og bortskaffet jorden.
Vores grund og have er kun tilgængelig gennem en 92 cm smal dør og grunden i sig selv ligger på en skråning. Begge dele håndterede RB Totalservice - også selvom det blev til en hård omgang og mange timers arbejde.
Hvad vi særligt bed mærke i var dels det endelige meget flotte resultat og dels at arbejdet blev afleveret meget pænt; der var ryddet særdeles pænt op og vi kunne dermed tage trampolinen i brug med det samme uden ekstra indsats fra vores side. Og ikke mindst var og er RB Totaleservice og Rene meget behagelig og enormt rar at have gående på pladsen.

Læs mere

Jacob Breindahl, 25 jun, 2022

RB Totalservice / René har leveret, udgravet til og monteret en Berg flatground trampolin. Alt arbejde er udført på omhyggelig og grundig vis, og trampolinen ligger perfekt. Oprydning var også ...

RB Totalservice / René har leveret, udgravet til og monteret en Berg flatground trampolin. Alt arbejde er udført på omhyggelig og grundig vis, og trampolinen ligger perfekt. Oprydning var også perfekt. René er meget ordentlig og behagelig og havde også tid til at give lidt tips om god brug og vedligeholdelse.

De allerbedste anbefalinger herfra.

Læs mere

Jacob Søndergaard, 18 jun, 2022

Hurtigt, effektiv, grundig. God til at besvare evt spørgsmål omkring produktet. Jeg ville stærkt anbefale ham til andre.

Anthony Gallagher, 09 jun, 2022

Nedgravning af trampolin.

Lars Lyster, 02 jun, 2022

Nedgravning af tranpolin

Kristine Kjer, 25 apr, 2022

Vi vil til enhver tid anbefale RB totalservice til nedgravning og montering af trampolin.

Simone Christiansen, 19 apr, 2022

Vi fik meget hurtigt et tilbud med en pris og da vi svarede var der lyn-hurtig bekræftigelse og vi kunne aftale hvornår den blev sat op.
Datoen måtte håndværkeren rykke en enkelt gang, men det var få dage og ikke til gene.

Bjarke Medici, 05 apr, 2022

RB Totalservice har samlet og gravet ud til en trampolin og sat trampolinen op. Alt har været som det skulle være, og hvis jeg skulle have sat en trampolin igen, vil jeg anvende RB Totalservice.

Kenneth Rahbek Axelsen, 03 apr, 2022

Fra start til slut har RB Totalservice leveret varen (med forsinkelse - det skyldtes bare ikke virksomheden/René men eksterne omstændigheder). Derudover har René altid sørget for at kommuniker...

Fra start til slut har RB Totalservice leveret varen (med forsinkelse - det skyldtes bare ikke virksomheden/René men eksterne omstændigheder). Derudover har René altid sørget for at kommunikere med os, når der opstod uventede forhindringer eller hvis projektet skulle tilrettes og det skulle det flere gange, efterhånden som arbejdet skred frem. Jeg kan kun sige, at vi har fået et fantastisk flot skur i vores have og René gik lige de ekstra skridt og lavede noget ekstra-arbejde uden beregning, der gjorde resultatet perfekt. Jeg kan varmt anbefale RB Totalservice.

Læs mere

Annegrethe Rasmussen, 22 mar, 2022

Super effektiv og meget rimelig. Vil klart anbefale til andre.

Sara Munch, 16 mar, 2022

Super god oplevelse Rene ringede inden tilbudsafgivelse og spurgte ind til mål, mærke og andet, hvilket helt sikkert har været med til et resultat som vi ønsked.
Blev godt informeret hele vejen igennem.
Vi er rigtig glade og kan kun sige godt om firmaet.

Nadja Arentzen Henriksen, 03 mar, 2022

Rene Bøgh har stået for enterprisen ved bygningen af et skur ved mit sommerhus og renoveringen af terrassen (han har tidligere også lavet et raftehegn og en petanquebane). René er dygtig, hæd...

Rene Bøgh har stået for enterprisen ved bygningen af et skur ved mit sommerhus og renoveringen af terrassen (han har tidligere også lavet et raftehegn og en petanquebane). René er dygtig, hæderlig, ordentlig og i det hele taget et gennemført godt selskab. Han siger selv, at han sørger for at bygge (og aflevere arbejdet færdigt) som han selv ville have det, hvis han havde bygget det derhjemme i egen have. Det kan man mærke. Han er ikke billig, men han sørger for, at man får den bedste pris i en tid med prisstigninger grundet coronakrisen - og man får kvalitet for hver en krone. Han har min bedste anbefaling.

Læs mere

Annegrethe Rasmussen, 11 jan, 2022

Rigtig god kommunikation - hurtig og effektiv udførsel af jobbet.

Make-A-Wish Danmark, 10 nov, 2021

Jeg har intet andet end godt at sige om René Bøgh og RB Totalservice, som vi har brugt til både petanquebane, hegn, terrasse og skur. God kommunikation, flot arbejde og behagelig atmosfære (når man ser arbejdet).

Annegrethe Rasmussen, 09 nov, 2021

Fint samarbejde og godt arbejde.

Bianca Lauesen, 26 okt, 2021

RB totalservice fjernede en nedgravet trampolin og fyldte jord i hullet. Rene havde lidt besvær med sin motorbør, der brød sammen, men gjorde hvad han kunne for at få jobbet færdiggjort i tide, til at det nysåede græs forhåbentligt kan nå at få fat. Kan anbefales.

Nanna MacAulay, 15 sep, 2021

De gjorde et godt stykke arbejde. Planlægning og kommunikation kunne have været bedre, men jeg ville bruge dem igen.

Yaron L., 16 jun, 2021

For stor opgave for en person

Kasper R., 18 mar, 2021

RB totalservice ynder god service og kommer til den aftalte tid. Kan varmt anbefalede ham.

jesper stegler, 13 mar, 2021

Uovertruffen service, behagelig kommunikation, og yderst fair pris. Vi har allerede bedt om tilbud på en anden opgave, herfra - så tilfredse er vi :o)

Anne D., 06 jan, 2021

Flot arbejde og meget behagelig person.

Mogens A., 07 sep, 2020

Dejligt at det valgte firma havde mulighed for at udføre opgaven med relativt kort varsel. Flink service.

Laura F., 15 okt, 2019

Godt og effektivt.

Anne-Grethe H., 25 sep, 2019

Meget tilfreds med RB Totalservice. Pæn og flot arbejde.

Kenn S., 12 sep, 2019

God service og meget behagelige mennesker. Alt udført til min fulde tilfredshed

Aase ., 31 jul, 2019

Til min fulde tilfredshed ??

Inger J., 11 jul, 2019

Er meget tilfreds med den udførte opgave. Rene ringede og spurgte meget professionelt ind til opgaven. Blev desuden kontaktet på dagen hvor opgaven skulle udføres.

Vibeke L., 28 jun, 2019

Hurtigt svar og opfølgning, meget fleksibel i forhold kalenderen samt effektiv og professionel udførsel af opgaven.

Mia K., 27 maj, 2019

Ansvarsbevist, venlig og udfører et perfekt arbejde. Er tilmed rimelig i pris og kommer som aftalt

Henrik L., 13 maj, 2019

jatil 3SKYGGETILBUD jeg er meget tilfreds med det arbejde der er blevet gjort af RB-TOTALSERVICE. RB-TOTALSERVICE'S ejer og medhjælper har en skøn kemi, taler pænt, er rigtig behagelige at h...
jatil 3SKYGGETILBUD jeg er meget tilfreds med det arbejde der er blevet gjort af RB-TOTALSERVICE. RB-TOTALSERVICE'S ejer og medhjælper har en skøn kemi, taler pænt, er rigtig behagelige at ha til at arbejde for sig. jeg kan anbefale deres måde at være på. med venlig hilsen og mange tak for hjælpen john christensen
Læs mere

John C., 02 maj, 2019

RB Totalservice vendte superhurtigt tilbage på min opgave og udførte den samme dag. Helt klart en anbefaling værd.

Lotte P., 14 aug, 2018

Min byggeopgave er afsluttet og jeg fik installeret en nedgravet trampolin hurtigt og pænt. Arbejdet blev udført den aftalte dag til aftalt pris, alt i alt en meget positiv oplevelse.

Marlene S., 13 aug, 2018

Fuldt ud tilfreds og fair pris.

Lene H., 25 jul, 2018

Meget tilfreds

Christine P., 14 mar, 2018

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du RB Totalservice

Send en forespørgsel til RB Totalservice