NRGY ApS

Vi er hos NRGY ApS en større, klimabevidst virksomhed som tilbyder kvalitetsrige, billige og æstetiske løsninger til grønne varmekilder. Vi holder til i Kalundborg, men kører ud på hele Sjælland med vores løsninger - om end det er en stor eller en lille opgave, og for både private, erhverv og foreninger. Vi leverer varmepumper af både luft/luft og luft/vand af kvalitetsmærkerne Panasonic, Mitsubushi og Andersen Electric. På den måde kan du altid føle dig i trygge hænder, med de løsninger vi leverer.

Professionelt arbejde fra ende til anden

Hos NRGY ApS tilbyder vi altid et professionelt stykke arbejde allerede fra projektets spæde begyndelse og til at vi takker af. Vi har stort fokus på at levere et flot stykke arbejde i allerhøjeste kvalitet, og at gøre det indenfor en overkommelig tidsramme. Du kan med andre ord vide, at du får kvalitet til tiden, når du har NRGY ApS på dit grønne varmepumpeprojekt.  

Tager kunden i hånden

Vi søger for at have en god og sparringsfuld dialog med vores kunder gennem projektet. Derfor tager vi altid ud og tilser alle opgaver inden påbegyndt arbejde. På den måde modtager du som kunde det mest nøjagtige tilbud, på den mest nøjagtige og skræddersyede løsning, der passer til netop din bolig.

Vi glæder os til at høre fra dig 

Hvis du er interesseret i at skifte din nuværende varmeløsning ud til en billigere og grøn løsning, og gøre det i samarbejde med en professionel installatør, kan du roligt kontakte NRGY ApS. Vi sidder klar på kontaktknapperne her på siden eller på telefon 9340 8030. Vi glæder os til at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

Læs mere

Kontakt os her

Jimmi Bach Larsen indehaver
51 88 ** ** Vis nummer
51 88 48 94

NRGY ApS

Hjulmagervej 3

4300 Holbæk

CVR: 42839620

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver NRGY ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Luft til vand varmepumpe m.m. 2800 Kongens Lyngby
1 uge siden
Prisoverslag - Luft til vand varmepumpe 3390 Hundested
1 uge siden
luft til vand varmepumpe (VE) 2860 Søborg
1 uge siden
Etablering af luft til vand varmepumpe 4350 Ugerløse
2 uger siden
Erhverv - Luft til vand varmepumpe 4000 Roskilde
2 uger siden
Vi udfører opgaver i brancherne:

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du NRGY ApS

Send en forespørgsel til NRGY ApS