Norsam ApS

Norsam Aps er den perfekte leverandør, hvis du søger en leverandør med overblik over dit projekt. Vi står for hele entreprisen fra start til slut, så ring og tal nærmere om netop dine drømme.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Norsam ApS

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

Norsam ApS – byggebranchens kodimagnyl

Med en bred vifte af håndværkskompetencer servicerer Norsam ApS dig  – uanset om du har brug for rådgivning, hjælp til små byggehovedpiner eller en hjælpende hånd under alle processens faser. 

Hyrer du os, får du et team på otte mand, som råder over både maler-, murer- og tømrerkompetencer. Samtidigt er vi vant til større entrepriseopgaver og projektstyring. Derfor kan vi tilbyde dig en solid samlet løsning og overblik over, hvordan netop dit projekts faser mest effektivt kan tilrettelægges, så du undgår en byggeteknisk hovedpine og får din drøm opfyldt. 

Vores kunder kender os for vores store overblik, brede erfaring og hurtige ”udrykning” – uanset om opgaven drejer sig om lægning af nyt tag, facaderenovering eller opførelse af et nyt hus til familien.  

Vi kører ud til det meste af Sjælland, servicerer også erhverv, hvor vi eksempelvis hjælper med ejendomsservice. Samtidigt er vi naturligvis medlem af Byg Garanti og Dansk Byggeri; vi ser det nemlig som en selvfølge at hjælpe og sikre kunden på bedste vis. 

Så kontakt og allerede i dag for et uforpligtende, men grundigt tilbud eller rådgivning om netop din opgave. 

 

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

GarantiGaranti

Referencer

Norsam ApS har blandt andet udført opgaver for:

  • Bredagergården
    Kastrup
Kontakt Norsam ApS for et uforpligtende tilbud

Her finder du Norsam ApS

Hovedkontor

Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

Sådan anmelder kunderne Norsam ApS

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Norsam ApS

Norsam Aps er den perfekte leverandør, hvis du søger en leverandør med overblik over dit projekt. Vi står for hele entreprisen fra start til slut, så ring og tal nærmere om netop dine drømme.

Hovedkontor

Naverland 30
2600 Glostrup

CVR: 35843833

Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen