Nestén Kloak ApS

- Når kvalitet og personlig dialog er en selvfølge

Mit navn er Finn Nestén og i mit firma Nestén Kloak ApS hjælper jeg både private boligejere, erhverv samt boligforeninger trygt i mål med entreprenør- og kloakopgaverne. Som autoriseret kloakmester leverer jeg altid professionelle løsninger af den bedste kvalitet - og jeg er også klar til at hjælpe dig! Solidt håndværk og en personlig kundedialog er mine varemærker. Du kan derfor trygt overlade dit næste projekt til mig.

En grundig kloakspecialist

Med mine mange år i branchen mener jeg, når jeg siger, at ingen opgave er for lille eller for stor for mig. Hvad end kloakrørene skal ses efter i sømmene eller du vil sikre dig mod rotteangreb, så er Nestén Kloak ApS det rette firma til opgaven. Jeg har dog særligt valgt at specialisere mig inden for følgende områder:

  • Tv-inspektion
  • Punktrenovering
  • Højvandslukke
  • Rottespærrer
  • Kloakreparationer 

Og jeg kører på hele Sjælland!

Jeg prioriterer den enkelte opgave højt

Mit kendetegn som fagmand er, at jeg prioriterer tiden til den enkelte opgave højt. Det betyder, at jeg aldrig springer over hvor gærdet er lavest. Tværtimod afstemmer jeg grundigt dine ønsker og behov og afslutter først sagen, når du er fuldt ud tilfreds med det endelige resultat.

Søger du også et autoriseret kloakfirma? Så er Nestén Kloak ApS det sikre valg. Jeg er altid klar med gode råd og et uforpligtende tilbud. Tryk på kontakt-knapperne her på siden eller ring direkte til mig på tlf.: 4020 4040, så vender jeg hurtigt retur.

Læs mere

Kontakt os her

Finn Nestén
Finn Nestén Indehaver
40 20 ** ** Vis nummer
40 20 40 40

Nestén Kloak ApS

Byvejen 22

2670 Greve

CVR: 33381077

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Nestén Kloak ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

50 opgaver vundet

TV-inspektion af kloakrør 3660 Stenløse
6 dage siden
TV-inspektion af brønd 2750 Ballerup
1 uge siden
TV-inspektion af kloakrør og afløbsrør 4000 Roskilde
3 uger siden
TV-inspektion af kloakrør 2791 Dragør
1 måned siden
Gravarbejde til faskine 3500 Værløse
2 måneder siden
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
99 anmeldelser
trustpilot.dk 57 anmeldelser
0
google.com 7 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 35 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Jeg fik et tilbud fra Nestén gennem en af de “giv mig 3 tilbud på en opgave”-side. Vi valgte at sige ja tak til Nestén da Finn var hurtig til at række ud og fordi Nesténs priser var yderst...
Jeg fik et tilbud fra Nestén gennem en af de “giv mig 3 tilbud på en opgave”-side. Vi valgte at sige ja tak til Nestén da Finn var hurtig til at række ud og fordi Nesténs priser var yderst konkurrencedygtige. Vi fik foretaget en TV inspektion af kloakken og Finn var grundig og tog sig tid til at forklare, hvorfor han gjorde som han gjorde og når han havde en kommentar til kloakkens stand forklarede han også, hvorfor han var nødt til ar kommentere på det og hvad vi skulle gøre for evt. at udbedre. Kæmpe anbefaling herfra. Professionelt udført arbejde og super fin fyr!
Læs mere

Rami Ifaoui, 28 apr. 2024

Godt og veludført arbejde.God rådgivning om hvorfor vores kloak var stoppet. Finn Nesten / Nesten kloakservice kan klart anbefales

Preben Jensen, 25 apr. 2024

Virkelig god service, konkurrencedygtige priser og god rådgivning. Stor anbefaling herfra

Rami I., 19 apr. 2024

God kommunikation, godt arbejde og god pris. Anbefales.

Jesper, 05 apr. 2024

Finn er "The Go-To Guy" i vores bog – han har en eminent viden og erfaring, kommer med gode anbefalinger – for og imod – mulige løsninger, opvejer økonomien mod muligt resultat og effekt, o...
Finn er "The Go-To Guy" i vores bog – han har en eminent viden og erfaring, kommer med gode anbefalinger – for og imod – mulige løsninger, opvejer økonomien mod muligt resultat og effekt, og eksekverede i dén grad på den løsning vi så besluttede os for i fællesskab. Ordentligt og virkelig godt håndværk fra A til Å. Og ikke mindst også pålidelig ifht aftaler, tidspunkter m.m. Vi kan varmt anbefale Finn videre til andre der skulle have brug for hans evner.
Læs mere

Jonas, 18 dec. 2023

Rigtig god kommunikation gennem hele forløbet. Arbejdet blev udført som aftalt til tiden. Absolut anbefalelsesværdig.

Dennis R., 09 okt. 2023

Finn er meget kompetent. Hos os har han installeret 2 højvandslukker og en rottespærre. Hele oplevelsen var meget positivt, på grund af ukompliceret kommunikation også mellem Finn og vores murer.

Thomas Gerds, 03 okt. 2023

Finn hjalp os med påsætning af en rottespærre. Han er helt igennem tillidsvækkende, fair ift. pris, vedholdende og dygtig. Det var bestemt en god oplevelse. Vi talte om andre områder, hvor han var meget hjælpsom og kom med gode råd. Jeg kan helt sikkert anbefale Finn. :-)

Vibeke Aaberg Jørgensen, 29 aug. 2023

Fik løst vores afløbsproblem hurtigt og gav grundig indblik hvad og hvor problemet var. Det er stensikkert Finn Nestén jeg ringer til næste gang.

Tonny Iversen Sato, 25 jan. 2023

Kan varmt anbefale Nestén Kloak der har installeret nyt køkkenafløb hos os. Et stykke solidt arbejde der blev gennemført til tiden og til en fair pris efter grundig rådgivning - og der blev ry...
Kan varmt anbefale Nestén Kloak der har installeret nyt køkkenafløb hos os. Et stykke solidt arbejde der blev gennemført til tiden og til en fair pris efter grundig rådgivning - og der blev ryddet rigtigt pænt op. Finn har været meget konstruktiv at tale med gennem hele forløbet, og vi vil helt sikkert bruge Nestén Kloak igen.
Læs mere

Line V., 21 dec. 2022

Vi har haft besøg af Finn 2 gange og vi har været meget tilfredse. Han kommer som aftalt, han ved hvad han taler om, og prisen er meget rimelig. Han kommer med gode løsninger, hvor prisen også bliver taget med.

Mette Madsen, 23 nov. 2022

Fik skiftet nogle kloakrør som var gået i stykker under en gulvoprivning, Ejer var super professionel og gav også god rådgivning. Han har god humor og er en dygtig håndværker. Kan klart anbefale ham.

Lena Janvit, 11 nov. 2022

Fremragende service & arbejde. Han var yderligere utrolig hjælpsom med at forklare hvordan vi selv kan rengøre kloakken.

marianne ørndrup, 19 okt. 2022

Fik tilbud på rotte spærre og montering ved udgang til kloaknet. Nestén kom som aftalt, fik monteret spærre, selvom den var i meget dyb brønd og der var problemer med cement og skidt i afløb...
Fik tilbud på rotte spærre og montering ved udgang til kloaknet. Nestén kom som aftalt, fik monteret spærre, selvom den var i meget dyb brønd og der var problemer med cement og skidt i afløb. Han har vist alt i udstyr. Under en time, og det var udført til aftalt pris. Det er helt, som man kan ønske det.
Læs mere

Lars Winther, 28 okt. 2021

Ankom til aftalt tid, venlig grundig betjening.

Lotte G., 07 okt. 2021

Fremragende service. Finn hjalp mig igennem et større renoveringsprojekt i min kælder. Han kom med gode råd hele vejen igennem, og hans arbejde var i top kvalitet. Kan varmt anbefales.

Rasmus Ellegaard, 22 sep. 2021

Finn tjekkede vores kloaker med TV-inspektion og højtryksspuling, nyt dæksel m.m. Godt arbejde til en rimelig pris. Finn holder sine aftaler og forklarer godt, hvad der skal laves og hvad der ikke er nødvendigt. Kan klart anbefales.

karsten vest nielsen, 04 sep. 2021

Få dages ventetid og arbejdet udført til fuld tilfredshed og rimelig pris.

Gerd Have, 21 aug. 2021

Jeg har benyttet Nesten til installation af Højtvandslukke og Rottespær. Virkelig god og kompetent rådgivning og håndværksmæssig udførelse. Prisen var rimelig og Finn var en meget behagelig person og god til at følge op og holde aftaler. Så positiv anbefaling fra min side.

Sune, 10 aug. 2021

Super fin oplevelse og rigtig god service ifm. en kloalskade:)

Ümit Kütük, 23 jun. 2021

Flink og dygtig fyr. Finn hjalp os med en rottespærer. Det var en god oplevelse. Veludført arbejde og godt humør.

Troels Børrild, 19 maj 2021

Finn må være Danmarks flinkeste håndværker - og tillige den mest omhyggelige. Vi har fået renoveret kloak af Nésten Kloak og de har været gode til at kommunikere, punktlige og yderst hjælpsomme.

Glen Voss, 29 apr. 2021

Der gik lige lidt tid inden opgaven blev udført, men ellers er alt i orden.

Erik, 17 mar. 2021

Har gang i, hvad der endte med en større opgave, ifm. gennemgang i kloak og undersøgelse af opsætning af højvandslukke. Det har dog vist sig, at der har været mange udfordringer (rødder i sti...
Har gang i, hvad der endte med en større opgave, ifm. gennemgang i kloak og undersøgelse af opsætning af højvandslukke. Det har dog vist sig, at der har været mange udfordringer (rødder i stikledninger, fyldte brønde, defekt pumpe osv.), men Finn fra Nésten Kloak har været vores allierede hele vejen igennem med top kommunikation og service, samt at tage forsikringssag op også. Overholder alle aftaler og "holder os godt i hånden" igennem processen. Varm anbefaling herfra!
Læs mere

Frederik Glavind, 16 mar. 2021

Top professionel, overholder alle aftaler og god rådgivning. Vi er dog blevet ramt af en masse ekstra "overraskelser" ifm. projektet, så det trækker lidt ud med forsikringssag o.l. Men er har Nésten Kloak også været vores bedste allierede og vil til enhver tid anbefale at tage fat i Finn!

Frederik G., 04 jan. 2021

Fin og hurtig tilbud. Meget fint og grundigt udført arbejde.

Per A., 21 sep. 2020

Arbejdet er afsluttet. Nesten er en dygtig og pålidelig entreprenør . Arbejdet er udført til vores store tilfredshed.

Jakob R., 24 aug. 2020

Finn Nesten er hurtig og effektiv, kan kun anbefale ham til andre

Birgit M., 18 aug. 2020

Overholdt alle aftale og udført et flot stykke arbejde, godt tilfreds med Leverandøren.

Henrik ., 11 maj 2020

Virkelig ubehagelig oplevelse

Lasse Thykier, 29 apr. 2020

Vi skulle ha` "omdirigeret" alle vores tagfladeafløb, så de endte i den vandtank, vi også skulle ha' gravet ned. Vi havde fundet et firma, men det viste sig, at de ikke havde styr på reglerne v...
Vi skulle ha` "omdirigeret" alle vores tagfladeafløb, så de endte i den vandtank, vi også skulle ha' gravet ned. Vi havde fundet et firma, men det viste sig, at de ikke havde styr på reglerne vedr. vandtanke. Det kunne vi omvendt hurtigt høre, at Finn havde. Han virkede topprofessionel lige fra første møde, så vi var lettede over, at hans pris stadig var god trods hans tydelige ekspertise. Det var supertrygt, at han hele vejen stod for alt arbejdet med diverse tilladelser, da han åbenlyst er virkelig skrap til den slags kommune-/Novafos-samarbejde. Jeg kunne forstå på Finn, at han efter at have haft stort firma åbenbart har barberet det helt ned, så det er ikke en tilfældig arbejdsmand, der sidder i gravemaskinen, men mester selv. Så alle de rør, der dukkede op – og som ikke stod på byggeplanerne, blev håndteret efter alle kunstens regler – og alt blev dokumenteret. Alt arbejdet er nu færdigt, og det er meget betryggende at vide, at alt er udført mesterligt. Vi kan derfor på det varmeste anbefale Finn.
Læs mere

Thomas Brasen, 29 apr. 2020

Vi havde Finn ude for at hjælpe os med andelsforeningens højvandslukker, efter vi havde haft oversvømmelse. Finn kunne lynhurtigt se problemet og hvordan det skulle løses og fik med det samme b...
Vi havde Finn ude for at hjælpe os med andelsforeningens højvandslukker, efter vi havde haft oversvømmelse. Finn kunne lynhurtigt se problemet og hvordan det skulle løses og fik med det samme bestilt nye reservedele hjem. God service, ærlighed og kompetent håndværk skal man lede længe efter, men Finn leverer det hele. Kan varmt anbefalde Nestén Kloak. Fem stjerner herfra :-)
Læs mere

Andreas H. Mortensen, 29 apr. 2020

Vi har netop afsluttet et kloakprojekt i vores lille ejerforening. Jeg har ikke 1 sekund fortrudt at vores valg faldt på Nestén Kloak, Finn som vores kontaktperson hedder, var med os lige fra sta...
Vi har netop afsluttet et kloakprojekt i vores lille ejerforening. Jeg har ikke 1 sekund fortrudt at vores valg faldt på Nestén Kloak, Finn som vores kontaktperson hedder, var med os lige fra start til slut og kom med råd og vejledning i starten, da vi skulle til at starte renoveringen op, det har vi været rigtig glade for, fordi nu hvor opgaven er løst, er alt bare kørt som aftalt. I dag ringede Finn til mig, han ville blot fortælle at kloakarbejdet i vores gård nu var færdigt, efterfølgende modtog jeg et par billeder på SMS, så jeg kunne se det færdige resultat - flot arbejde Finn! Forening eller privat, jeg er ikke i tvivl hos Nestén Kloak får du ikke bare god, men også en ærlig behandling fra start til slut.
Læs mere

Thomas Larsen, 29 apr. 2020

Det gik godt

Sune G., 29 okt. 2019

Dygtig og rar mand. Fik filmet og set min kloak og fjernet rødder! Kan klart anbefale firmaet! Venlig hilsen Jon Andersen

Jon A., 15 okt. 2019

Hurtigt og professionelt udført.

Kjeld E., 05 okt. 2018

Har svaret tidligere

Torben D., 18 jun. 2018

Fuldt ud tilfreds med Nestén Byg og Anlæg

Ulla T., 21 sep. 2017

Fået nogen til at ringe...

Andreas N., 15 apr. 2016

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Autorisationer og garantier

Her finder du Nestén Kloak ApS

Send en forespørgsel til Nestén Kloak ApS