Elite håndværker

Midtjysk Tagentreprise IVS

4.9 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Midtjysk Tagentreprise IVS

Midtjysk Tagpap ApS

- Mere end 20-års erfaring med tagpap

Hos Midtjysk Tagpap udfører vi bundsolidt og gennemført tagpaparbejde i hele Midtjylland. Vi er en familiedrevet virksomhed med mere end 20-års erfaring i den branche, vi brænder for. For både private, erhverv og foreninger løfter vi store som små tagpapopgaver, og vi garanterer godt håndværk og kompetent kundeservice fra start til slut.

Midtjysk Tagpap tilbyder:

  • Udskiftning og montering af tagpap
  • Reparation af tagpap
  • Listedækning
  • Glatdækning
  • Faste serviceaftaler og tagtjek
  • Professionel service med et stort smil

Vi bruger kun de bedste kvalitetsmaterialer, som ikke kan sammenlignes med de materialer du kan købe i byggemarkedet. De professionelle produkter er blandt andet gennemtestet for varme- og kuldefleksibilitet.

Dit spritnye tag er det eneste spor, vi efterlader os

Ligefra den første kundedialog til den sidste finish, får du et seriøst stykke arbejde, når Midtjysk Tagpap er på sagen. Vi rydder altid op efter os selv, og inden vi afslutter opgaven sikrer vi os, at kunden er fuldt ud tilfreds med vores arbejde. Vi sætter nemlig en dyd i kvalitetsarbejde og glade kunder, da vi er meget ærekære og passionerede omkring vores fag.

Tagpap er det nye sort: Giver boligen et moderne udtryk 

Tagpap er blevet populært blandt landets boligejere - og med god grund. Dagens tagpap har nemlig en længere levetid end tidligere. Dertil har tagpap store designmæssige fordele, da det med sit sorte og minimalistiske look kan give boligen et moderne udtryk.

Ikke to tage er ens, og derfor kommer vi gerne ud og besigtiger din opgave inden vi afgiver tilbud. Vi tilbyder også serviceaftaler og tjek af taget, da det for det utrænede øje kan være svært at vurdere, hvornår taget trænger til småreparationer eller renovering. Ring til os på tlf.: 3096 9623, eller tryk på kontakt-knappen her på siden, så vender Midtjysk Tagpap retur med et uforpligtende tilbud på en kvalitetsikret løsning!

Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser
Ambassadør 2019
Kontakt os her
Poul Erik Skovgaard Petersen
Poul Erik Skovgaard Petersen Indehaver
30 96 ** **
[email protected]***.dk
Midtjysk Tagentreprise IVS Søndre Molgervej 54 8700 Horsens
CVR: 38290665
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Midtjysk Tagentreprise IVS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Midtjysk Tagentreprise IVS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu