Midtjysk Tagentreprise IVS

Midtjysk Tagentreprise IVS er specialister i tagpap. I mere end 20 år har vi hjulpet både private og erhverv i hele Midtjylland, og altid med fokus på solidt og gennemført håndværk. Ring for et uforpligtende tilbud.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Midtjysk Tagentreprise IVS

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

Midtjysk Tagentreprise IVS

- Mere end 20-års erfaring med tagpap

Hos Midtjysk Tagentreprise udfører vi bundsolidt og gennemført tagpaparbejde i hele Midtjylland. Vi er en familiedrevet virksomhed med mere end 20-års erfaring i den branche, vi brænder for. For både private, erhverv og foreninger løfter vi store som små tagpapopgaver, og vi garanterer godt håndværk og kompetent kundeservice fra start til slut.

Midtjysk Tagentreprise tilbyder:

  • Udskiftning og montering af tagpap
  • Reparation af tagpap
  • Listedækning
  • Glatdækning
  • Faste serviceaftaler og tagtjek
  • Professionel service med et stort smil

Vi bruger kun de bedste kvalitetsmaterialer, som ikke kan sammenlignes med de materialer du kan købe i byggemarkedet. De professionelle produkter er blandt andet gennemtestet for varme- og kuldefleksibilitet.

Dit spritnye tag er det eneste spor, vi efterlader os

Ligefra den første kundedialog til den sidste finish, får du et seriøst stykke arbejde, når Midtjysk Tagentreprise er på sagen. Vi rydder altid op efter os selv, og inden vi afslutter opgaven sikrer vi os, at kunden er fuldt ud tilfreds med vores arbejde. Vi sætter nemlig en dyd i kvalitetsarbejde og glade kunder, da vi er meget ærekære og passionerede omkring vores fag.

Tagpap er det nye sort: Giver boligen et moderne udtryk

Tagpap er blevet populært blandt landets boligejere - og med god grund. Dagens tagpap har nemlig en længere levetid end tidligere. Dertil har tagpap store designmæssige fordele, da det med sit sorte og minimalistiske look kan give boligen et moderne udtryk.

Ikke to tage er ens, og derfor kommer vi gerne ud og besigtiger din opgave inden vi afgiver tilbud. Vi tilbyder også serviceaftaler og tjek af taget, da det for det utrænede øje kan være svært at vurdere, hvornår taget trænger til småreparationer eller renovering. Ring til os på tlf.: 3096 9623, eller tryk på kontakt-knappen her på siden, så vender Midtjysk Tagentreprise retur med et uforpligtende tilbud på en kvalitetsikret løsning!

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

Kontakt Midtjysk Tagentreprise IVS for et uforpligtende tilbud

Her finder du Midtjysk Tagentreprise IVS

Hovedkontor

Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

Sådan anmelder kunderne Midtjysk Tagentreprise IVS

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?